Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai informacija apie tarpus tarp sagų užslaptinta ar kaip? Negi reiks eiti googlinti...  :oh:

Neužslaptinta, bet nevienareikšmė  :D 7- 8 cm :hmm: gal :hmm: nubettačiau man gražu rečiau, o tada skečiasi  :rolleyes: dar reik atsižvelgt į viską ką katuks surašė :rolleyes: Aš neturiu nė vieno  megztinio su sagom, ir su tarpais sunku apsispręst, ir nešiot aš jų nemoku :D

Atsakyti

Tikėjausi kažkokio paprasto atsakymo  :D pvz. “dažniausiai darau kas 10cm” ar kažkas panašaus.  :D Nes nu “sugalvoti pati” moku ir pati  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2020 - 18:45

Nu vat aš apie 8 cm irgi galvočiau

Atsakyti

Sagas siuvu "pagal save" :rolleyes: manau, kad ir sagų dydis ne paskutinėj vietoj, sprendžiant tarpų dydį.
Gal marškiniams ir yra kokia konstanta  :huh2: 

Atsakyti

Pamiegojau. Gyvensiu. Antra diena galva kvadratinė nuo darbų.

Vienas nešu skalbt (labiau mėlynesnės, Vincio kurtas grožis).

Priedas  received_2959774124081140.jpeg   291,1KB   0 Parsiųsta kartų

Kitas pradėjau. Iš to Aido apkalbėto kilo  :rolleyes:  per Velykas pradėsiu ruošt dovanas Kalėdom. Ieškom karantino pliusų. 

Priedas  received_2834185309983442.jpeg   32,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu šian tokia užimtoka diena, mezginio dar paėmus nebuvau, kažkaip visi atsibudo kad karantinas karantinu o adocus rengt nieks netrukdo ir net i ivairias sistemas deliot ...

Dar darban nuvažiuot teko.

Paskui vaikščiojom nes 10000 nieks neatšaukė :)

Paskui nagais užsiėmiau. Viena ranka gatava dar viena liko

Atsakyti

Qqte, tu paprašyk mano sesę, kad ji tau savo nagų selfį atsiųstų.....  Bandau nesišnekėt. Nu nes nerealiai gražiai pasidarė. DIDIERRRRR MILKY WAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 kovo 2020 - 19:29

Gadget jei kąą aš pati moku gražiai pasidaryt :)

Atsakyti

O milkyyy wayyy priminė kad aš kažko skanaus noo

Atsakyti

Lace, iš tavęs tokio klausimo nesitikėjau :D 

Genėjau raugerškius :B Susibadžiau visas rankas. Rytoj dar krūvą augalų reikia apkarpyti, nes tuoj džiunglės bus. Labiausiai neįsivaizduoju, kaip apkarpyti pušis, kad neaugtų į aukštį :unsure:​  Planavau pasisamdyt ką nors, bet teks pačiai suktis...

Atsakyti

Sagoms tarpus darau pagal sagų dydį ir krašto platumą. Siauras kraštas mažom sagom bus tankus.

O vidutinis kokio 1-1.5 cm sagų atstumas ir bus koki 7-8 cm.

Atsakyti

Lipsi į medį :bigsmile:​ 

Atsakyti