Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, iš tavęs tokio klausimo nesitikėjau :D

:flirt2: Per savo netrumpą mezgėjišką karjerą nesu numezgusi nei vieno užsagstomo megztinio  :blush-anim-cl: ne, meluoju, vieną esu, bet ten sagos tik dekoratyvinę funkciją atlikti turėjo, tai dariau kaip gražiai atrodė ir dėl nieko kito nesukau galvos.  :blush-anim-cl:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2020 - 19:49

Qqte, paskutiniu metu du viena kolege įtakos zonas braižomės. Šnd tarp visų diskusijų pasakiau, kad į lauką eit neuždrausta. (Dar). Likau pasmerkta  :rolleyes:​  o tipo man ne dzin. Nes matau, skirtingai suprantam apie ką kalba eina. 

Atsakyti

Liniuka, nežinau, kokio didumo tavo pušys... 

Jei tu nenori radikalai jų sumažinti, o tik pristabdyti augima, tai reikia centrinįį ūglį trumpinti, kaip bonsus kai formuoja...Tada tepaauga tik pusę ar  1/3 ( kiek nugnybsi), kiek galėtų per metus paaugti... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 27 kovo 2020 - 19:53

Lipsi į medį :bigsmile:​ 

Nea :D  Krūmus genėsiu :D​ 

Atsakyti

Liniuka, nežinau, kokio didumo tavo pušys... 

Jei tu nenori radikalai jų sumažinti, o tik pristabdyti augima, tai reikia centrinįį ūglį trumpinti, kaip bonsus kai formuoja...Tada tepaauga tik pusę ar  1/3 ( kiek nugnybsi), kiek galėtų per metus paaugti... 

Visokių yra, ir mano ūgio ir didesnių. Ir kalninių, ir juodųjų. Viena tokioj labai strateginėj vietoj yra bonsas. Pernai jos nekarpiau, tai paaugo jau daugokai, šitą tai būtinai reikia. Tai tiesiog pagrindinę šakelę prikirpt? Šviežių ūglių nėra, tai kirpt pernykštę? 

Atsakyti

Qqte, paskutiniu metu du viena kolege įtakos zonas braižomės. Šnd tarp visų diskusijų pasakiau, kad į lauką eit neuždrausta. (Dar). Likau pasmerkta  :rolleyes:​  o tipo man ne dzin. Nes matau, skirtingai suprantam apie ką kalba eina. 

Nūū mes miškais vaikštom, jei sutinkam žmonių( aišku kad sutinkam) tai prasilenkiam pagarbiu atstumu. Po parduotuves ir parkus nevaikstom. Galima uzsikalt duris ir sedet namie aisku. Klausimas kas bus kai mes sveiki kol kas tas duris atsidarysim mėnesį ar du tos saulės nematę...

Atsakyti

Mano dukros vakar nusprendė iki netoliese esančio pažintinio tako nuvažiuot pasivaikščiot. Aikštelėj nerado vietos :oh: 

Paskutiniu metu nebeeinu aplink ežeriuką. Nu nes sunkiai gaunas prasilenkt saugiu atstumu.

Tai nebent gerumas tas, kad grynam ore gal koncentracijos to viruso nėr tokios  ir paviršių liečiamų mimimaliai.

Laiptinių nedezinfekuoja.

Taip kad nelaikyčiau neteisiais jau taip visai tų, kurie mano, jog eiti laukan nesaugu. 

Nors ir namuose nėr 100proc saugumo.

Pvz. paskutiniu metu plaunu praktiškai viską ką parsinešu: daržoves, konservus, indelius. Kai ką ištremiu į balkoną porai dienų. Nežinau, kiek veiksmingumo, bet nervus raminu :D 

Dėl sveikatos užsidarius. Nu nemanau kad visi buvo tokie sportininkai, kad per mėnesį ar du atrofuotųsi raumenys. Saulės ir oro vėdinant namus galima gaut.

Atsakyti

Čia kalbėjo ta, kuri nuosavam name gyvena. Ir į savo terasą gali eit kiek nori. O sėdi nami. Bent sakė, kad neina. 

Aš viską suprantu. Esu už gryną orą. Pati vaikams nuo pirmos dienos neleidžiu į žaidimų aikštelę. Jei su Emiu- tai paspirtukas jam į rankas ir einam kažkur, atokiau. Lauko duris su pečiu atstumiu. Durų kodą su vienkartine pirštine suvedu. 

Pas mus sąlyginai mažai žmonių vaikščiojančių parke po langais matau, kiek šiaip būdavo. Tik nesuprantu tų, kurie vis dar bendrais treniruokliais naudojasi. 

Atsakyti

Treniruokliai neaptverti? 

Pas mus viską aptvėrė juostomis.

Atsakyti

Išskalbiau... Pasileido ir toks jausmas, kad 2 dydžiais padidėjo :B​ Paguldžiau džiūti ir laikau čiūrikus, kad sugrįžtų į protą.

Atsakyti

Aš tai pasidariau išvadas kad tiesiog besivaikštančių padaugėjo netgi karantino metu

Ypač saugotis pas mus MB linkęs, durų neatidarinėja be nosinės, triukšmauja, ko darbe sugalvojo kaukes po parašu dalint

Aš ramesnė, nemanau kad nuo rankenu apsikresiu, gi ranku i burna ir prie nosies nekišu duris atsidarius, pareinu ir nusiplaunu, i darba iejus  dezinfekuoju. Į susibůrimus  nevaikštau ir paranojom neužsiimu, bus lemta apsirgsiu, ne tai ne.

Atsakyti

Limit, man keista, kad neaptverti. 

Atsakyti