Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sesuo vakar pas tevus vaziavo, nuvaziavus kokia te  drauge piktinosi kuri is londono driso kaiman pargrizt. Zodziu svetimo aky ir krisla  atom..suprantu tevai mano ner rizikos grupej, nu mama su spaudimu biski tik ir po onkologijos, tetis su sienlige, bet jiem po 61 dar tik. Sesuo irgi nesivalkiojo niekur, tik vyrasį parduotuve ejo..nu bet man uztenka telefonu pasiskambint, ir be medaus kazkaip apseinu..

Atsakyti

Nu katuk del saules vedinant  namus tai biski pajuokinai

Atsakyti

Sveikos :)

į mytą vakar jungiaus spurgas kepdama. Dar po to neradusioms padėjau vaflį surast :) po to dar eilitę pamezgiau, tada viską išardžiau. Gavau schemą. Ryt pagal ją megsiu- tik nežinau ar vis dar iš to paties siūlo :)

paskutinės 3 dienos buvo iš intrnsyvesnių. Šiandien megzti jau tik teoriškai noriu.

kita savaitę mokykla startuoja. Niekaip nesuprantu  kodėl mokykla negali ties viena sistema nuotolinėms pamokoms apsistoti.... kol vaikai išmoks kur kada prisijungti ir kir darbus sukelti- bus reikalų...

o dar balselis su ugnelėm akyse.... mamaAšTauNetrukdysiu... pati sau nepavydziu :) beett viskas laika - viskas praeina :) išgyvensiu :)

svarbiausia kad būtų sveikatos ir darbo!

Atsakyti

O aš tai jokio vaflio neradau...vaiks šian du mokytoja bendravo irgi per zoom, irgi  vaflio nebuvo nu bet po 4 lange matesi

Atsakyti

Nu katuk del saules vedinant  namus tai biski pajuokinai

Nu bet gi saukės tai gauni pro langus, ar ir užuolaidas užsitraukus reik sėdėt :D 

Man juokingiau kad pasėdėjus namie pora mėn nebesveiku tapsi

Atsakyti

Nepatikesi bet imunitetas be vitamino d kencia. O per langa tai nezinau kiek ten kysot reik kad kambary jo vedindama pagautum

bet jo, mes kasdien arba beveik kasdien lauk einam tiek dabar tiek pries karantina

Kaip su sveikata nezinau bet nuotaika po keliu uzdaru dienu ( o man buna tingejimas) labai sublogeja

Jau apie menesius negalvoju bet po keliu dienu uzsidarymo pradedu suprast is kur pas zmones depresijos..o as i jas net nelinkus

Atsakyti

Mokymas namie, manau, daug kam taip :D

Priedas  4DEE557D-B36C-4A8C-B81F-32AC98EAF504.jpeg   60,55KB   0 Parsiųsta kartų

Visa laimė, maniškiai nebemaži. Su Rusne bėdos nebuvo kol kas. 

Atsakyti

Jei visai tik namie sėdėt, tai tikrai sienom laipiot galima pradėt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 27 kovo 2020 - 21:57

Depresijos ne tik nuo.užsidarymo būna.

Sutinku, kad vit D reikalingas. Mieste daugelis turi balkonus, galima ten saulės pasigaudyt. O iš kitos pusės kažin ar taip greit atsargos išsenka. O ir atsidarius langą UV spinduliai puikiusiai pasiekia odą.

Bet yra ir pliusų, pvz darbinio streso mažiau, pamiegot galima ilgiau, nes niekur eit nereik. Ir tikrai ne visi dirbdami tos saulės gauna daugiau nei dabar namie sėdėdami.

Nu žodžiu norėjau pasakyt kad ne vien karantinas kaltas dėl blogos sveikatos. 

Atsakyti

Jei visai tik namie sėdėt, tai tikrai sienom laipiot galima pradėt :D
Nebūtinai, realiai savaitę galiu sėdėt namie kuo ramiausiai. Trijų dienų net nepastebiu kaip praeina... Nesuprantu, kodėl žmones jų pačių namai užknisa  :hmm:  Šiandien man išvis bendravimo perteklius  :D su Lace papliurpiau, vakare draugė paskambino. Tikiuosi, ryt nieks man neskambins šiaip papliurpt  :rolleyes:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 kovo 2020 - 22:06

Nei lauke, nei viduj vitamino D beveik negaunam. Jis įsisavinamas per odą, o kai atviros odos tik veidas, tai beveik kaip ir nieko. O kad nuotaiką kelia saulė tai faktas.

Atsakyti

Oj neee katuk aisku ne vien karantinas

As apskritai tikiu kad imunitetas yra igimtas ir jo kazkokio ten pagerint neimanoma bet pablogint ta igimta tai laisvai

Ir va neseniai ziurejau laida daktaras imunologas kalbejo tai ta ka as galvojau ir patvirtino pilnai.

O del lauko, karantino ir bla bla..nu tai norejau pasakyt kad sveikiau eit laukan aisku ne i pati smoga ir ne i minia nei sedet uzsidarius tarp 4 sienu ypac jei eit lauk esi prates. Ir kad jei sedesi siltnamy kelis menesius gali but kad nepagausi tos karunos bet iseisi ir labai greit pagausi bele ka kita.sloga, gripa ar dar koki velnia.

Bet jei jau kazkuo negaluoji, snargliuoji, ciaudai ar koseji tai aplinkiniams bus sveikiau kad sedesi namie

Atsakyti