Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau čia numatomą ilgą laiką turiu omeny, jei karantinas užsitęs, ir labiau buvimą bute. 

Atsakyti

Manes namai neuzknisa, as is pizamos savaitem norec neislyst sedet namie zmoniu nematyt..bet nereiskia kad man ir mano psichikai tas i sveikata

Atsakyti

. Labiausiai neįsivaizduoju, kaip apkarpyti pušis, kad neaugtų į aukštį..

Teisingai patarė. Reik ūglius trumpinti, bet pasigooglink kada tiksliai. Jei atmintis gerai sako, tai lyg reik jaunus kirpt, nes seni daug sakų leidžia. Bet galiu ir klysti. Aš visad birželį geniu, tada mažiau sakuojas. Turiu iš paprastos miškinės medelį pasidarius mažą. Ryt fb įkelt galiu😊

Atsakyti

Depresijai šiaip būdingas jausmas,kad tai pabaiga, kad niekada ši padėtis nebepasikeis. Argi karantinas sukelia tokius jausmus? Gi žinom, kad tai kažkada baigsis. Galų gale depresija nustatoma, kai.bloga nuotaika tęsias daugiau nei dvi savaites. Taip kad dar anksti depresijai.

Atsakyti

Freke, įkelk 😉 

Iš J. Baltrukonytės:

Gyventi - net užsidarius namuose - yra laimė. 

Atsakyti

Depresijai šiaip būdingas jausmas,kad tai pabaiga, kad niekada ši padėtis nebepasikeis. Argi karantinas sukelia tokius jausmus? Gi žinom, kad tai kažkada baigsis. Galų gale depresija nustatoma, kai.bloga nuotaika tęsias daugiau nei dvi savaites. Taip kad dar anksti depresijai.

Tai čia reik atsižvelgti kas su kokia nuotaika įžengė į karantiną  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Visokių tų depresijų su visokiais jausmais būna.

Atsakyti

Kaip tik šaindien klausiau laidos.per kažkokį mokslinį kanalą būtent apie imunitetą, apie priemones jam "užkurti" ir "užmušti".  Kad paauginti imuniteto negalima, tai jo, bet būna, kad imunitete sutrinka sistema, kad neatpažįsta, kas savas kas svetimas., tada reikia.jam padėt iš išorės, kad veiktų teisingai. Skiepai yra viena iš tų priemonių. Bet žmonių tos sistemos labai individualios, o ir virusai labai greit mutuoja. Dar yra visokių ten priemonių, cheminių ir natūralių, bet užpuolus ligai jos nebeveikia, imunitetą reik žadinti dar gerokai prieš ligą.

Atsakyti

Tai čia reik atsižvelgti kas su kokia nuotaika įžengė į karantiną  :rolleyes:​ 

Oj, su tom anom nuotaikom tai bele kas gali būti degtuku.

Atsakyti

Nu vat vat užpuolus neveik. Tas daktaras imunologas irgi sakė mėgint staigiai imunitetą pagerint tas pats kas prieš egzą ateit pas neurogą ir prašyt atmintį pagerint. Nu iš serijos tie dalykai visą gyvenimą prižiūrimi.

O bet tačiau o kaip su vitaminu c?

Atsakyti

Visokių tų depresijų su visokiais jausmais būna.

Tai aišku. Geriau būtų parašyti, vienas iš jausmų.

Turiu momeny, kad dabar dėl visų bėdų kaltas karantinas, kaip patogu. 

Aš už išėjimą. Saugų. Bet neikada nesu tikra dėl to saugumo išėjus.

Atsakyti

Aš jas baigiau, tas labai gražias kojines. 

Siūlų nenusipirkau. Nežinau, ką noriu megzt.

Beje, pasirodo tapau Šeimininke. Daug metų buvau (ir nesikeisdavo) Mokytoja  :mastau: Matyt, metai savo daro, ir gyvenimo patirtis  :topsecret: 

Atsakyti