Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Maniškiai mokėsi šitas dvi savaites, nes gimnazija nusprendė nedaryti atostogų. Kažkaip vyksta viskas. Labai nesigilinau per ką. Supratau, kad mokytojai įvairiai  daro, vieni tik užduotis į dienyną įkelia, kiti online pamokas padaro. Dukra net filmavo kažką veną dieną. nes ant saliono durų kabojo užrašas, kad draudžiama eiti, nes vyksta filmavimas. Kadangi su manim vis dar nelabai bendrauja, tai nežinau detalių.

Aš pati šiandien kaip tik labai motyvuota dirbti, nes pradėjo imti baimė, kad susirgsiu ta corona ir negalėsiu leidinio  paruošt. Jau savaitgalį beveik norėjau pradėt darbus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 kovo 2020 - 08:34

Qqte, įdomu kuri klasė :D​ 

Atsakyti

Ai ne, ne mano lygis :D​  4C

Atsakyti

tai gal tu mano vaiko kvietimą perėmei :D nors jam anglų rytoj :) bet klasė tai atitinka :)

Atsakyti

Mane kažkokia mokytoja kviečia jungtis į Zoomą anglų kalbos pamokai! :D​ 

Junkis!!!

Atsakyti

Labas rytas!

Persukimas įvyko kažkur paraštėse.

O saulėtekius kada noriu, tada stebiu.

Beje, Qqte, mano sesė apsiskelbė Vyturiu. Savo šeimoj. Tarp suaugusių. Nes vakar 10:55 ankstybėj pakirdo.

Lace, uj, o vaizdų per kur nors bus? Drakiaus grobis, apie kurį PAPASAKOTA - grobesnis!!!

Rasyte-, dar galvoju apie tavo sakinį "tais laikais, kai turėjau darbą". Tiesiog. Galvoju.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Šiandien laukiu savo 4,4kg džiaugsmo  :wub: net sapnavau praeitą naktį  :D

:bigsmile:  nuskambėjo, kaip močiutės statuso belaukiant :D sorry, bet labai nuotaiką pakėlei.

Bandau dirbt trim forntais: ketvirtokas, šeštokas ir tuoj tuoj darbo video konferencija.

AI, ko sa su savo dryžiukine medvilne nusprendei? Ar guli ir laukia savo laimės valandos?

Atsakyti

nu o ką vyturiu būn visokių :)

Atsakyti

Bet kažkaip net gaila...ir mokytojų ir mokinių..atrašė mokytoja su klausimu,.ar aš ne tokios tai mergaitės mama. Nu dabar gaudyk, kur tie teisingi duomenys.

O.čia ne gimnazinė 4 bus?  Pradinukam anglų atskira mokytoja veda?

Atsakyti

eit ir man gal galvą išsiplaut, nors šian onlaino pamokų nebus, ale gi simpatiškas kolega priešais sėdi :) su treningu tiesa

Atsakyti

katuk atskira atskira pradinukam veda

Atsakyti

:bigsmile:  nuskambėjo, kaip močiutės statuso belaukiant :D sorry, bet labai nuotaiką pakėlei.

AI, ko sa su savo dryžiukine medvilne nusprendei? Ar guli ir laukia savo laimės valandos?

iš pradžių nepagavau kampo, kas čia per “močiutės statusas”, paskui ir pati balsu nusijuokiau.  :D 

Tas pradėtas medvilninis laukia ardymo nuotaikos  :rolleyes: 

Lace, uj, o vaizdų per kur nors bus? Drakiaus grobis, apie kurį PAPASAKOTA - grobesnis!!!

jei bus grobis, bus ir vaizdų  :D 

Atsakyti