Ta knyga kokių 1985:metų leidimo galėjo būti
Mano mianas.
received_547887706132633.jpeg 74,35KB
0 Parsiųsta kartų
Mes va ratą paežere praėjome

Ingriga
Laikykis. (tarp kitko, vakar mačiau kažkokia info, kad kunigas rengia nuotolinį atsisveikinimą su velionim, tai gal filmuoja salėj, nežinau tiksliai).
Nesikeikit apie mokslus. Ir man baisu. Gytį vis siunčiu pas vyrą. Tas apsisukęs vėl su klausimais pas mane. Nesenai mokinosi šokį per youtubę fiziniui.
Katukai, kai grožiiiiissss.
Jeigu ką, tai aš jau laukiu ketvirtadienio Zoomo su mezgėjom. Bus?
Jei ką, tai tik norėjau keistoką mokytojos atsakymą parodyt
Nors gal tik man keistas
Bobutė net į bažnyčią per Velykas nenueis. Kažkaip netyčia aną savaitę įsijungiau LRT, kai rodė popiežiaus kažkokį priešvelykinį pasisakymą. Vietoj minios vienas popiežius visoj aikštėje ir bazilikoje. Toks keistas jausmas apėmė.... Net mane beveik ateistę
Nu ne priešvelykinis tas pasisakymas buvo. Šiaip jie būna du per metus – kalėdinis ir velykinis, o šis buvo papildomas pandemijos proga.
kad čia net recepto jokio nėra - pakelis varškės, kiaušinis, žiupsnis druskos ir miltų iš akies (beriu ir minkau, kol jau tešla per daug prie rankų nelimpa), kai suminkau, atsipjaunu tešlos gabaliuką, rankose iškočioju į ”dešrelę”, suplokštinu ir supjaustau kokio centimetro storio gabaliukais. Metu į verdantį pasūdytą vandenį, virtinukams iškilus į vandens paviršių, dar porą minučių paverdu. Ištraukus iš vandens, pagardinu gabalėliu sviesto. Mano vaikai valgo su grietine ir trupučiu sojos padažo
![]()
Varškėtukai pas mus visada pasiteisina (tinka net dukrai, kuri nemėgsta varškės), tik aš juos darau saldžius ir valgome su uogienės+grietinės padažu.
O jei jau sūrūs – tai virtinukai (tie su varškės įdaru).
Ingriga
Bet manau atsisveikinimas reikalingas gyviesiems labiau.
Aš pvz niekada nemėgau laidotuvių, apeigų visų. Bet tai yra visuomenės gyvenimo dalis, o dabar tas gyvenimas kitoks vardan išgyvenimo.įdomu, ar viskam pasibaigus tos tradicijos nepasikeis.
Mezginys tainėr toks grožis,kaip.įsivaizdavau. Kokia nors vilna gultų gražiau, o čia daug siūliukų,vis pametu kažkurį,įtempimas skiriasi. Be to, pradėjau abejot dėl.pločio,ar nebus per siaura. Bet padidinti keliais cm neišeitų, reik pridėt visq motyvą, o tas yr 12 cm. Bet gal visai ir gerai toks oversaizas. Nu žodžiu, daug klaustukų.
Labas, perku suknes 🤭
Ingriga
![]()
Laikykis. (tarp kitko, vakar mačiau kažkokia info, kad kunigas rengia nuotolinį atsisveikinimą su velionim, tai gal filmuoja salėj, nežinau tiksliai).
Nesikeikit apie mokslus. Ir man baisu. Gytį vis siunčiu pas vyrą. Tas apsisukęs vėl su klausimais pas mane. Nesenai mokinosi šokį per youtubę fiziniui.
Katukai, kai grožiiiiissss.
Jeigu ką, tai aš jau laukiu ketvirtadienio Zoomo su mezgėjom. Bus?
Tai bus greičiausiai 🤗
Aš nemėgstu laidotuvių ceremonijų.
Net labai.
Bet Šarangės buvo vienos tų, kur buvo su šviesa.
Nuotraukos, muzika ir mūsų draugystė Puntuko restoranėly, nes niekas nesibaigė.
Apie,laidotuves aš jau pagalvojau.
Man jos kaip niekam arti gali būti, manau kremuotumėm ir atsisveikinimas būtų vėliau. Tokia opcija yra
Ingriga, apkabinu.
Biški sėdžiu liūdna dėl senų kaimo močiučių, nu.
Nors gal tik man keistas
Man irgi.
Katuko žydrumas kaip dangaus. Ir rašto didis menas.
Mano tvidinio dar nieks nesusiuvo.
Šnd grilinsiu vištukes.
Mitau kaimiškais kiaušiniais. Ikiuje atpigo mano mėgiamos daržovės: pakčoi salotos, japoniniai ridikai
Stengiuos prie mėsos vis daržovių užvalgyt. Geriausiai EINA rauginti kopūstai.
Nors gal tik man keistas
Ne tiek keistas, kiek neprofesionalus
Tarkim mokinys padarė klaidą, o mokytojas nenori padėti ištaisyti - blogai.
O jei mokytojas padarė klaidą (kas įmanoma), visada gali pasakyt, kad padarė specialiai ir "gaudo" atidžiausius ir geriausius mokinius
O pasakyt, kad "aš geriau žinau" yra fuuu ir dalyko, ir pedagogine prasme.
Ingriga, užjaučiu ![]()
aš šiandien pirmą pamainą su Vaiva baigiau.
Papietavom, dabar esiu į antrą pamainą su Aušra
Tyliai sau galvoju, kaip ten tie vaikiukai mokosi, kurių tėvai turi dirbti ir net ne iš namų.
pačios užduotys dar kaip užduotys, bet tiek visokių skirtingų priemonių - paštas, Tamo, Eduka, Emo, classroom ir dar kažkas...
gerai bent, kad kompas ir planšetė prisijungimo informaciją įsimena, nes kitaip tai prapultis. Aš dar jaučiuosi tokia gana draugiška technologijoms, bet toli gražu ne visi tėvai turi pakankamą kompiuterinį raštingumą.
Na, bet ir tai praeis...
Olaiva sakei, kad mano drakius gobšus, ot ir ne, jisai labai mielai dalinasi. Va pilki Tahiti ir porą kojininių jau Niumai iškeliauja, Restar irgi kojininių norėjo. ![]()