Laba ![]()
Ingriga, uzuojauta ![]()
Katuk, lauksiu rezultato melyniuko ![]()
Buvau isejus gaudyt D vitamino ![]()
Tai isroviau kalna krumu.. o jau saknynas buvo ![]()
Bus mano prieskoniu darzelis

Labas dienas,
Rasyte, labai fainas tavo daržiuks bus ![]()
Man tai ima nerimas nuo to, kaip kiti tėvai įsitraukę į mokymo procesą, kaip žino, kur kas yra, kas ką mokosi, kokios sistemos ir pan.
O aš tik kad valgyt vaikam darau
Ir galvoju, kad kažkas kažkur svarbaus plaukia šalia, o aš iškritus iš to konteksto ir kažką praleidžiu svarbaus (nu ne aš tiesiogiai, bet vaikai).
Jaučiu, gal kokią skarą imsiu megzt. Bet va kol parašiau šitą sakinį, tai atsiminiaus, kad kokių 3-4 metų megztukas lašininis be rankvoių guli kažkur
Bet su kapišonu ![]()
Nitė yra mačius dar kaSiuluose tą pusfabrikatį.
Ir dar Nitei labai pritariu dėl Miglės mokytojos ![]()
Ingriga
Man nesekasi šiandien susitarti su technologijom... Numaigiau kažkurią aną dieną kažką kompe, tai prie Steko prisijungti buvo misija neįmanoma, kol: nepaskambinau kompiuteristui, nesusiinstaliavau TeamViewer'io, tada jau kompiuteristas per nuotolį prisijungęs pagrybavo po mano kompą, kol surado ir atstatė mano numaigytus parametrus
Viskas įmanoma. Kitas dalykas, kad susipainiojau savaitės dienose ir pasirodo šiandien jau antradienis, o ne pirmadienis, ir anglų paskaita rytoj, o ne poryt, ir namų darbai nedaryti vis dar...
ir kūrybinio skaičiavimo niekaip nesusikaupiu pabaigti. Bet užtat per pietų pertrauką pasivaikščiojau sąžiningai
Labas ![]()
Buvau palikusi savo vyrus likomo valiai, tai vakar neprisijungęs pradinukas liko prie savo pamokų
Maža bėda ![]()
Su Aidu gan artimai bendravomės, nes yra man lb pakeliui.
Ir gyvai geriau susitart pavyksta ![]()
Dbr nebevažiuoju, nors ir skambina, ir kviečia. Užkniso.
O ir siūlų aš jokių jokių nenoriu
Ingriga
Labos. Aš durneju, su tais tamais, zoom, uzduotim klasės ir namų darbų. Ugnė pridirba, pasijungia, vėl nepasijungia, rėkia, nervuojasi, nieko nedaro. Kol tvarkai, mažoji valgyt/miegot rekt pradeda, paskui jau vidurinėlis, nes jam dėmesio tai nelieka tada.... Nu.... Apie buitį nekalbu. Ir jau kavos, kad sustatyciau save į vietą neužtenka.... Ech.
Aš tai laukiu
gal tavo drakius medvilnę su šilku pabrokys
žinok, nebrokys
prasimezgiau mėginuka, išploviau - labai džiugina ir jausmas, ir vaizdas
mezgimo procesas nėra labai malonus, ypač su vilna lyginant, bet turbūt tu prie medvilnės esi įpratusi ![]()
9050E1BA-9E53-45D0-8F1A-D6940D0C4181.jpeg 294,02KB
0 Parsiųsta kartų
ingriga
technologijos...su niekuo nekilo problemų išskyrus su educa
ar aš durna ar pajungt nemoku ar kokis velnias
ir nežinau nes mokytoja sako nu jo stringa, normaliai tik vėlai vakare eina pasijungt. Tai ką jinai įsivaizduoja kad vaikai vėlai vakare sėdės prie pamokų?
(jau rusiška klaviatūra buvau pradėjus rašyt. laiku apsižiūrėjau).
Tahiti- iš Aido foto buvau galvojus- būtų vieni pilki- rašyčiau jam laišką. O čia po vakar mano pietų (vakarinio) miegelio žiūriu, Lace jais dalinasi
Jaaaz kaip apsidžiaugiau. O kojinių karjėrą galima sakyt pradėjau tik dabar. Ir Regia labai patinka tie geltono siūlo atskyrimas kojinės nuo kojinės. Tai irgi priglaudžiu į bendrą katilą.
Mokslai- Vilius savarankiškai, kiek girdžiu ir duoda ataskaitas, lyg viskas gerai. Su klasiokais kompu irgi pažaidžia..... Gyčiui pagalbos reik. Bet daaaar stengiamės be decibelų. Nors prie mokslų- abiem būreliai ir jo logopediniai užsiėmimai niekur nedingo. Rašausi į darbo knygą ir jų laikus. (Bijau, kad pamiršiu).
Pridaviau mašiną į servisą. Reikėjo prieš karantiną, bet 'nebuvo laiko'. Sėdi Škodos servise vyrukai už stiklinių pertvarų, apsauga. Nuvažiavau, vyras parsivežė. Pakeliui mačiau ir avariją- tuščiam kely dvi mašinos netilpo... Būna.