Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš dėl spragos žiniose nepergyvenu, ne baigiamoji klasė, išgyvens. Mane tik mokyklos požiūris nervina. Tėvai gali užduoti klausimus per Google forms. Dauguma klausia to paties, kodėl nėra video pamokų. Administracija aiškina, kad nenori vaikams neįprastų metodų. Palieka visus įprastus - pratybas, vadovėlius, el.pratybas, namų darbus. Kad nebūtų streso. Aha, tik vieną išeliminavo - mokytojo pamokos išdėstymą  :D  Kad nebūtų streso. Mokytojams turbūt :D​ 

Atsakyti

O aš šiandien buvau išėjus pasivaikščiot,  tai net tokia prasivalius iš vidaus jaučiuosi. Oras dar buvo gana šaltas, prasikvėpavau.

Kadangi mano polikliniką pavertė karščiavimo klinika, tai kaip tik ėjau pro šalį ir mačiau kaip prie įvažiavimo stovėjo du tais antivirusiniais baltais kombinezonais apsivilkę asmenys.

Jeigu ką, tai nors netoli nuvažiuot. Aš vis galvoju, kai paskaitau, kad sukarščiavę turėt savo automobiliu atvažiuot į tas karščiavimo klinikas, - jeigu labai prastai jautiesi, aukšta temperatūra, viską skauda, kaip su ta mašina važiuot, o jei dar visą miestą pravažiuot reikia.

Atsakyti

Liniuka, bet suprasčiau ir mokytojus. Pastebėjau Ugnės FB, patyčių vakarėlis. Net zoome tyčiojasi,N kur ir mokytoja mato. patys auklejam vadinasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 31 kovo 2020 - 13:32

Aš apturėjau express testą :rolleyes:
Tai jei jis informatyvus, iki šios dienos nesu sirgusi ir neturiu to viruso  :D 

Atsakyti

Ristina,o kuo jo nusipelnei?

Atsakyti

Ristina, kaip tu čia gavai tą testą?

Atsakyti

Ligoninėj gulėjau :huh2:
Tai visiems ligoniams, papuolusiems ten - daro tuos testus.
O gydytojams ir seselėms - ne :B

Atsakyti

qqte, Eduka gerokai stringa ir vėluoja.

Mums mokytoja pradinukų rašė, kad supras, jog skirtingos galimybės ir nereikalaus būtent tą dieną atsiskaityt namų darbų. Šiaip, pas ją padidintas kiekis papildomų pratybų ir testų būna palyginus su paralelinėm klasėm tos pačios mokyklos. Bet kaip anksčiau būdavo- klasės ir namų darbai, taip ir dabar aiškinu- nespėji kažko iki pietų, pamokų metu, pailsi ir darai namų darbus vakare. Taip, kaip būdavo. Vilius mokinasi visa klase bendrai, 'gyvai'. Gytis- knygos ir pratybos, nuorodos į Youtubę, savarankiškai, pasikonsultuoja su mumis. Jam Zoomo pamokos bus gal 2 kartus per savaite.

Atsakyti

Ligoninėj gulėjau :huh2:
O gydytojams ir seselėms - ne :B

:blink:  nu labai teisingai, o paskiau sako gyd. kalti kad apkrėtinėja  :oh: 

Atsakyti

Ristina džiaugiuosi kad sveika  :super: 

Atsakyti

Ristina, ko ten tu į tą ligoninę dabar papuolei? Bet, kad sveika, tai džiugu :4u:

Ingriga, tau užuojauta :4u:

Aš irgi laidotuvių nemėgau anksčiau (nu ir dabar mėgėja netapau), bet supratau, kad atsisveikinimas reikalingas, ypač vyresnio amžiaus žmogui, o be to tai ir mirusio palydėjimas. Nepaisant visokių giminių susitikimo, kas, žinoma, dabar neįmanoma yra.

Atsakyti

Aš dar tik būsiu sveika :) kai randai sugis. Bet linkėjimus susirenku :aciuks:
Šeštadienio naktį "užgriuvo" apendicitas.

Laimė nelaimėje.
Nes jei ne karantinas - būčiau sekmadienį prigėrusi nuskausminamųjų, ir iščiuožus į bažnyčią  :oh:  O tada jau pasėkmės būtų buvusios visai kitokios.

Atsakyti