Pas mus tai aš su malonumu skaičiau, ėjau į Saulutės biblioteką vaikais prisidengus
Vaikai tai entuziazmo daug nerodė
Rusnė dabar kaip tik pradėjo pirmą knygą.
Laba ![]()
Olaiva, su uogienes diena 🎂🎉
Ristina, greito gijimo 😉
Atnesu pavakarius ![]()

Seima pamaitinta, galima eit megzt, turetu buti pabaigtuves siandien ![]()
Pas mane dar yra sausainiu nuo vakar
Su zinutem i pasta ir as susiduriau -ryte randu laiska kad "aciu uz jusu pirkinius".suma virs 200 e. Mazdaug antra nakties apsipirkta.
Nu...žinokit, jausmas kaip per kokį karą....
Pas mus lauke per garsiakalbius leidžia perspėjimus, kur ir kaip galima ar negalima eiti, kaip elgtis...
Br...
Tai kiek pas jus šeimoj darbų?
Bendroj sumoj tik 4
O jooo
Proisleris
mane ištiko mamiška laimė
vaikis darė namų darbus ir išreiškė norą "Mes varnų saloje" perskaityt.
jieškau
aš ir pati skaityčiau dar ne kartą
Pas mane atvirkščiai - darė namų darbus ir paskaitęs ištrauką sakė, tik šitos knygos man NEPIRK, nes nieko čia nesuprantu
Nu jis toks yra- jeigu žodžių (vardų) nesupranta, susinervina ir meta į kampą.
Raganiukė irgi mano vaikystės knyga. Nežinau, net ne knyga, bet turėjau kažkokį žurnalą, kur per du numerius buvo išspausdinta, net nežinau ar visiškai visa knyga, bet daug kartų skaičiau. Paskui jau su vaikais perskaičiau.
O gal pamena tokią knygą apie Harietę ar Henrietę, ji dar dėdę turėjo... pliam nepamenu pavadinimo, o prisireikė
Mano prisiminimuose ji tokiu žydru viršeliu su skraidančia mergaite...
Bet šiaip vaikystėj be proto mėgau pasakas. Buvo tokia serija Pasaulio pasakos...
Pasakykit, kad tarpe jūsų yra normaliai dirbančių iš namų. Toks jausmas, kad jums atostogos.
Tik bandučkas ir pyragus kepa.
Ir pasidžiaugsiu kokią kietą pradinukų mokytoją turim. Šiandien su pirmokais zoom išbandė. Bardakas totalus - kalba kas nori. Po pirmo pabandymo gaunam visi FB grupėj taisykles. Mokytoja išjungs visiems mikrofonus, įjungs tik tada ir tam, kurio klaus. Jei vaipysis, išjungs kamerą. Žo, su technologijomis susipažinusi ir 28 suvaldys.
Dyrbu.
Bet žinau, kokios supersvarbios yra pertraukos!!! O jsu virtualią kavą gert - vapščie mega svarbu!!!
Tai ir dirbu. Ir kavą geriu.
Apie klimaksą perskaiteu, Lusi, žviannnngiau. Kiekvienam juoke yra dalis juoko.