Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina o tau jauč daba kita dieta ane?

Atsakyti

Va radau-įtariu tikrai nesi gaminusi :D Priedas  received_264289804582815.jpeg   32,34KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Olaiva su gimtadieniu🎈🎈🎈

Ommm prikepiau tų Beatos bandufkių, gerulėėės, ir antra tiek liko dar rytojui... 

Atsakyti

Ristina o tau jauč daba kita dieta ane?

Tik ligoninėj "pasikankinau" au kruopikėm :D sakė valgyt viskas, nuo ko nepučia pilvo. bet nuo kruopų man taip pūtė pilvą :blink:  :blink:
Viena diena buvo visiško bado, kitą dieną pusryčiams - ryžių košė, pietums - balandėliai, vakarienei - grikiai. Aišku, dar prie kiekvieno patiekalo po riekę duonos ir prisaldintos arbatos. Tai jų net neliečiau :D

Namo grįžau ir iš kart prie savo valgiaraščio :rolleyes:

Atsakyti

Va radau-įtariu tikrai nesi gaminusi :D

Aha, bet tai kas per čiūūdas :bigsmile:

Atsakyti

O tai bulbės kam?

Man tai irgi nuo kruopų ir bulvių ir duonos pučia

Atsakyti

O tai bulbės kam?

Vyrams :D tie kiauros, juodosios skylės :B

Aš ir ne keto jų nlb valgydavau.

Atsakyti

Vis pagalvoju, koks pravalas būtų man su maistu ligoninej.

Nu galvojau isideciau

Bet va Ristina net śepetuko dantu negalejo nestis. Tai nepavyktu

Qqciuk bulves su farsu mano vienas megemiausiu patiekalu vaikystes.

Dar skanu kleckai.

Tešla kaip cepam, paskui darai kleckučius, su pirśtu įspaudi duobute, išverdi

Padarai daug padažo, užpili juo kleckus inde karščiui atspariam ir i orkaitę pašauni 30 min.

Padazas susigeria, tuose duobutese lieka.

Niam niam

Atsakyti

Ristina, khm khm megzt sakaj ksip žvérsss!????

Tai megzk, susimildama, megzk!!!

Aš dirbu ir pyragų nekepu.

Virtų bulvių cepelinai, žemaičių blynai, Kėdainių blynai, virtos bulvės su kastiniu, orkaitėje keptos bulvės su prieskoniais, farširuotos bulvės, keptos bulvės su kefyru, blynai su bulviniu dažiniu.

Nu jooo, kam tie pyragajjjn

Atsakyti

Va radau-įtariu tikrai nesi gaminusi :D attachicon.gifreceived_264289804582815.jpeg

Vysks. Dedu taurę šonan. Jau kai perskaitai "bulvių tryniaiiiiii"....

PS laßininį susiuveu.

Liuks!

Atsakyti

Ingriduška, kokį padažą prie lazankių darot? Pas mus jos praeitą savaitę buvo, bet su svogūnų ir grietinės užpilu iš keptuvės. Apie apkepimą orkaitėje pirmą kartą girdžiu.

Atsakyti

Ristina, khm khm megzt sakaj ksip žvérsss!????

Tai megzk, susimildama, megzk!!!

Virbalais nenooooriu :D

O mašina - nepajėgiu :D

Kas link ligoninės maisto, tai viskas normaliai. Bijojau tų vaizdų, kuriais dalinasi soc.tinkluose :D šlapkės su neaiškia pliurza :D bet nieko panašasu. Košės kaip košės, o balandėliai kaip balandėliai.

Buvo kilusi idėja, o gal pabadaut?! Nes alkio jausmo - jokio. Bet nugalėjo sveikas protas, nevaidint didvyrės, nes ne vieta ir ne laikas.

Atsakyti