Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš šiandien ne prie chebros. Tų knygų arba neskaičiau, arba neprisimenu, išskyrus Ronją. Įdarytų bulvių nemėgau, kaip ir kotletų. Dabar tai jaučiu skanu būtų.

Šiandien gaminau burokėlių sriubą su frikadelėm.

O dar prisiminiau vaikystės gardėsį. Pieniška bulvienė su juoda duona, užtepta sviestu.

Atsakyti

Ingriduška, kokį padažą prie lazankių darot? Pas mus jos praeitą savaitę buvo, bet su svogūnų ir grietinės užpilu iš keptuvės. Apie apkepimą orkaitėje pirmą kartą girdžiu.

Lazankės ps mus būdavo iš miltų. Tešla, nepamenu tik kokia, kočiojama, supjaustai rombais, išverdi ir tada du padažai, vienas spirgiukų, o kitas varškės su kiaušinio tryniu ir cukriuku.

O šitie bulviniai tai kleckučiai., pas mus su grietine ir spirgiukais, kaip ir cepelinai.

Ir tie ir anie tokio.skanumo :wub: kad net užsimaniau :D​ 

Atsakyti

Uj gal baikim apie maistą, aš po vakarienės bet nu...o gi stengiuos būt ta ragana kur per karantiną svorio nepriauga...tikiuos ant laužo sudeginta nebūsiu

Mezgu kojinę išlabai gražių siūlų, gerai jad jokio mandro rašto nedėjau, nieko nesimato vistiek

Ale bet mezgiau kulną visą vakarą o tada apžiūrėjau kad akis neteisingai padalinau nu...

Atsakyti

Maistas. Kastay???

Vuoooooo ßampeeeeeee, vuoooo te tai dalyks!

#Neraganaaš

Atsakyti

O dar prisiminiau vaikystės gardėsį. Pieniška bulvienė su juoda duona, užtepta sviestu.

Ale tai koookias nesąmones žmonės valgo  :lol:​ 

Atsakyti

Aš po šampės tai labai užsimanau ėėėsti :D​ 

Atsakyti

Aš po šampės tai labai užsimanau ėėėsti :D​ 

Чукча не дурак, чукча катрюлю šviežių kopūstų salotų сделал!

Atsakyti

Aš tai ragana :D 

Dar iš vaikystės prisimenu keistą dalyką. Mama virdavo skrylius arba šiškas (ežiukus). Abeji iš tos pačios tešlos, bet skryliai būtinai su sviesto-grietinės padažu, o šiškos su sirgučiais. Ir niekada atvirkščiai :D​ 

Atsakyti

O gal pamena tokią knygą apie Harietę ar Henrietę, ji dar dėdę turėjo... pliam nepamenu pavadinimo, o prisireikė :D

Mano prisiminimuose ji tokiu žydru viršeliu su skraidančia mergaite...

Turbūt šita: https://www.sena.lt/...aisveje/1323731:)

Atsakyti

Liniuka kaip tu sugebi ragana būt bandeles su cinamonais kepdama a?

Gadget nenarvok šampės neturiu

Atsakyti

Taip taip! 

Kaip akmuo nuo širdies...

Atsakyti

Aš irgi nebeturiu.

Sena.lt papirkau savaitgalį kelias Paukštelio knygas. Skaičiau jas vasarą močiutės palėpėje  :wub:​ 

Atsakyti