Ingriga, laukiam tavęs nuo 19 val Zoome ;)
Sveikos
Pas mus žirnienė su šonkaulio šmotu, krienai, juoda duona.

Niuma užjauciu aišku tuos žmonez kurie atostogaus ne savo noru, bet atrodė, kad visi su karantinu nukeliavo į rojų. Tokie laimingi patapo.
Darbai iš namų, viskas dar geriau nei buvo,,kamščiuose nestovi, tarpuose valgyt pagamini, algą gauni. Sportuoji on line nemokamai.
tie, kurie jautėsi kitaip, atrodė niurzgos ir nesusipratėliai nu tokie ne su chebra.
O śiaip kiek girdziu, karantinas daugeliui toks vistiek parodomasis.
Pažįstu ne vieną šeimą, kieno vaikai pas babas, nusispjove tevai i visas Kasiulevičiaus rekomendacijas, nevažiuot, pas babas, pas tevus, nes nezinai ar nesi neśiotojas, ar nenuveši su vaikais visam kaimui koronos. Nuvežė ir viskas.
Arba va kita skambina sako mano mama ligonis letinis, diabetas, tai karantinuojames jau tikrai, nu tik sestadieni nulekem iki jos, šiltnami pertraukem, pasibuvom ir dabar nevaziuosim kol sodint nereiks. Ir supranti kad nu jo pavasario darbai ir kita vertus jei uzkresi ir neduok Dieve mirs, kam tai mamai tada tas šiltnamis.
Stengiuosi nesinervinti tai žinodama, bet vistiek noris supurtyti tuos žmones kurie šneka viena, daro kitą.
Zoom atsisiunciau, ar pavyks pajungti dar,nežinau, bandysiu, plaukus išsiploviau.
Veido nepiešiu, išgyvensite realų vaizdų.
Šiandien ryte pajutau, kad man truputi stogas važiuoja.
Neatrandu kažkokios aiškios priežasties - gal kad “mokykloje” vakar tikrai sunki diena buvo, gal kad vyras iš darbo grįžo visas savo darbinių problemų įkrautas, gal kad lauke porą dienų nebuvau...
gal ir mezginio ardymas truputį prisidėjo.
Tai vaikštau tokia visa “susiėmusi”, dantis sukandusi, kad ant ko nors nekalto neišsilieti..
Žinau, kad padėtų koks rimtas pasitvarkymas, bet neužtenka vidinių jėgų įsispirti į minkštąją.
Tai bent moteriškais “burtais” užsiėmiau - išsiploviau galvą su visa ekstra programa ( kaukėm, aliejukais ir pan.), pasidariau veido pilingą, tada užsitepiau prabangiąją kaukę.
pasikvėpinau “Portrait of a lady”.
bet kai ir to buvo maža, užsisakiau picas pietums
Nu kaip man šiandien reikėjo kažko ne savo gaminto, kažko “restoraninio”.
nors realiai tai dažniausiai pati namie skaniau pagaminu.
Tai va, savipagalbos akcija buvo vaisinga - jau nebenoriu nieko primušti, galiu gyvento toliau.
Viskas gerai, kad tik tokios bėdos būtų, tiesiog reikėjo paburbėt
Megztuką radau po kai kieno puotos, ant pilvo 2 skylės
išmest gaila. Permezginėju
Nuo 17:30 iki 19:30 turiu pamoką užsiregistravus, tai nežinau kaip su zoomu bus
Lace, darau jautieną su mėlynu sūriu.
Lace pirma dalis man labai tinkama, tik vietoj "mokyklos" dvi sav. be lauko
Mano viena draugė irgi su šeima palnuoja pas senelius Velykoms važiuoti, nes niekur nesibasto, tai yr šansų, kad sveiki..
Man rodos, mes daugelis dar nejaučiam tos realybės, kuri pvz tokioj Italijoj visu baisumu atsiskleidė, todė ir mąstymas toks, kad gal čia nieko tokio, va biškį nuvažiuosiu..
Lace labai teisingai parašė. Mes visos galime bendrauti. Kitokia forma, bet galim. Nei vienos nėr vienutėj be ryšio uždarytos. Va jei nebūtų šitų visų technologijų, gal ir imtų tada neviltis. Bet aš pvz moku būt su savim. Tiesa, nežinia, kiek ilgai, jei tikrai reiktų ![]()
Lace pirma dalis man labai tinkama, tik vietoj "mokyklos" dvi sav. be lauko
bet dabar per atostogas jau galima į lauką nosį iškišt?
kalbėjau vakar su mama - sakė sunkiai izoliaciją pakelia, į lauką neina, bijo, tai visas laukas balkone.
Aš irgi moku but viena, but kur esu, dar daugiau, jaučiuosi sau viena geresnių kompanijų.
Tik man nereikejo to restarto, ar reseto. Sustojimo tokio, laiko paskutinius metus, netruko. Laiko yra tiek pat kiek visada.
Jis eina, laikrodis musa valandas. Laikas nesustojo. Mes sustojom.
Tiesa as anksciau sustojau. Viska restartavau Polinezijoj pries pusantru metu. Viska perkainavau. Laika labiausiai. Laika,su draugais su filmu, su gamta. Tad laiko draugam turejau,
net pinigu uzteko tiek kiek uzdirbau, nezyziau, o esu tai dariusi. Jus to liudininkes.
Jauciausi net labai turtinga.
Be prabangiu brendu, be prabangiu kremu ir apatiniu. Tiesiog nebereikejo.
Ir draugaut smagu man buvo gyvai, letai. Ir kas dieną gyvenau letai ir kava geriau letai ir 4 metus laikus maciau Ir sokau leta gyvenimo soki.
Noriu pasakyt kad ne visi toj pacioj varpinej sedejom, ne visi bego kaip pabaidyti arkliai.
Man vis tiek yra dvi sau prieštaraujančios teorijos:
1. apipirkite vyresnius žmones, kad jie neitų į parduotuves.
2. šiukštu, neikite pas vyresnius žmones. (lai patys sukasi kaip išmano).
Taip, mes tie blogiečiai, kur vyras važiavo pas tevus, nes: jie gyvena be mašinos; jie kaime; parduotuvė artimiausia už 3 km; visuomeninis nevažinėja.
Niuma, as per viduriuka matau.
Apiperki ir palieki uz duru
Tiediog myli taip kad neapkabini
Mano mama nevaiksto, teta sunkiai. Seses vyras uzpirko daugiau ir nuvezes paliko laiptinej prie duru. Tada paskambino telefonu kad lasiimtu. Jos labai labai verke, kazkaip skaudejo tas negalejimas padimatyti. Sutarem daugiau taip nejaudinti, vis tik širdis silpna.
Sutarem su kaimyne, grietine, duona,,surio varskez ji apiperka ir palieka uz buto duru.
Jos su pirstinem parsinesa, maisus ismeta, viska nuvalo ir susideda.