Tai škias Liniuka, Ingriduška, Niuma atsimenat kaip Bergame per langą matėm kaip bobulė tešlą vyno buteliu kočiojo?nereik sakyt kaip studentų. Reik sakyt kaip Italijoj...
Liniuka, į kanapes ir aš varvinu seilę, bet nieks patirtimi nepasidalino. Kai gausi, lauksiu atsiliepimo. Nors dabar, karantino metu, nusprendžiau nepirkti siūlų. Nors jei woolis ar fillati pradės nuolaidas daryt, tai tas sprendimas gali būti ir atšauktas.
Abejoju kad nuolaidžiaus
Qqte,-Dodo.
Man rodos net kažkur šalia jūsų yra
Ir pas mus yra tas paukštis
Nu Katuk pagavai ant žodžio
Aha Dodo.
Nu Katuk pagavai ant žodžio
Gerai pagalvojus, tai ant skaičiaus
Olaiva, mačiau tavo ciuciką.Gal prieš tai ir dukros foto buvo?
As irgi spejau pamatyt
Kaip Italijoj😍
Skamba kaip o tais laikais, kai buvo galima varyt į Italiją....😂😂😂
Žodžiu kam reik talkos aš koldūnus padedu daryt, ant staigiaus😂
Liniuk kad yr Kanapes? Spalva ar pluostas?
Pluoštas Ingriduk. O tie laikai kai viskas galima greit sugrįš.
Mus beje biškį galvos skausmas. Birželio pradžiai Turkija rezervuota. Jau kaip ir aišku jad nevarysim. Bet ne tiek 150 sumokėtų gaila kiek atostogų kurių nuo rugsėjo laukiau...girdėjau siūlo agentūros atidėt..maž perkelt rugpjūtin, gal neiškepsim...
Ai koldūnus tai ir pati pasidaryt galiu. Is plikytos teslos. Negaminu dėl Liniukos minėtos priežasties. Beje šian pasisvėrus įsitikinau kad aš ragana. Ta proga reik kažkaip atšvęst ane. Bet koldūnai per menkai šventinis reikalas. Kaip minimum kibinų reik.
Qqte, jei jau eit tai iki galo. Jamk čeburekus
Testas rodo,kad as ne ragana. Gal nemesit is klubo... Koldunu nelipinu ,nes kazkaip truksta pasitikejimo del sandaraus uzlankstymo. Bet kartais suchalturinu toki reikala kuri "lizdais " vadinam.Koldunu tesla,ant virsaus farsas paruostas,susuki i voleli,supjaustai riekelem,apkepi ,galima patroskint