as sianndien irgi sugedusia siuvamaja issitraukiau . baisiai kaprizijosi, bet kaukiu naujo modelio ( anksciau rankytemis buvau tokiu medicininiu tipo prisiuvus) pasiuvau dukrai fotkes parodziau, tai is po darbo atvaziavo ir prichvatizavo tris
pati pasisiuvus buvo juoda, tai dabar prie koznos striukes vis kitokia gales detis ;D aksesuaras, kaip koks salikas bus
Qqte, pas tą žvėrą
Kažkaip morališkai nepasiruošus
Ai žinok per zooma visai nežvėriška ![]()
Labas rytas,
Kas čia per ilgas miegojimas ketvirtadienį?
Saulė už lango šviečia. Reiks šiandien apsipirkimą planuoti. Jau apmažėjo maisto namie. Vaikai sako, nėr ką valgyt, nes nėr nieko skanaus saldaus, ką galima būtų tuoj pat čiupti.
Labas rytas, pas mus už lango jokios saulės
Labas rytas,
Ruošiamės vakariniam Zoomui ![]()
Vakar Vilių apkirpau. Šnd sau grifką
, katinui nagui, sau nagus tvarkau
rytas
saulės pas mus nematyt...bet nuotaikos negadina ![]()
Kol atsikėlėt ir pas mus saulė dingo ![]()
Netgi lynot pradėjo. Labai reik lietaus.
Kol atsikėlėt ir pas mus saulė dingo
Netgi lynot pradėjo. Labai reik lietaus.
nuuu, aš nuo 8 atsikėlusi, saulės nebuvo
Labas rytas,
Saulė už lango šviečia. Reiks šiandien apsipirkimą planuoti. Jau apmažėjo maisto namie. Vaikai sako, nėr ką valgyt, nes nėr nieko skanaus saldaus, ką galima būtų tuoj pat čiupti.
ir maniškiai neršia po namus-nėr nieko skanaus. saku gi palaukit velytų, bus tortas, panna cotta. nu kur tau
iki velykų dar taip toli gi ![]()
lietaus man darže reikia, bet jei lis, meistriukai sienos paskutinės namo neaprengs. tai aš geriau su laistytuvu salotas pasiliesiu ![]()
nesimezga, nesiskaito, tik fotoaparatas dirba miškuos ![]()
Aš vakar lietaus debesėliu apsimetinėjau, viskas perdžiuve, šiltnamis išvis kažkoks neprilaistomas.
Man irgi jau turbūt laikas laistytuvą traukt, česnakai džiūsta.
Neskaitėt Andriulio posto FB? Kai kam pilnatis smogė visu stiprumu