Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

as sianndien irgi sugedusia siuvamaja issitraukiau . baisiai  kaprizijosi, bet  kaukiu naujo modelio (  anksciau rankytemis buvau tokiu medicininiu  tipo prisiuvus)  pasiuvau dukrai  fotkes parodziau, tai is po darbo atvaziavo ir prichvatizavo tris :D  pati pasisiuvus buvo juoda, tai dabar  prie koznos striukes vis kitokia gales detis ;D aksesuaras, kaip koks salikas bus  :)

Atsakyti

Qqte, pas tą žvėrą :D  Kažkaip morališkai nepasiruošus :D​ 

Atsakyti

Ai žinok per zooma visai nežvėriška :)

Atsakyti

Labas rytas,

Kas čia per ilgas miegojimas ketvirtadienį? :hmm:

Saulė už lango šviečia. Reiks šiandien apsipirkimą planuoti. Jau apmažėjo maisto namie. Vaikai sako, nėr ką valgyt, nes nėr nieko skanaus saldaus, ką galima būtų tuoj pat čiupti.

Atsakyti

Labas rytas, pas mus už lango jokios saulės  :( 

Atsakyti

Labas rytas,

Ruošiamės vakariniam Zoomui :)

Vakar Vilių apkirpau. Šnd sau grifką :flirt2: , katinui nagui, sau nagus tvarkau  :nail:​ 

Atsakyti

rytas

saulės pas mus nematyt...bet nuotaikos negadina :)

Atsakyti

Kol atsikėlėt ir pas mus saulė dingo :D

Netgi lynot pradėjo. Labai reik lietaus. 

Atsakyti

Kol atsikėlėt ir pas mus saulė dingo :D

Netgi lynot pradėjo. Labai reik lietaus. 

nuuu, aš nuo 8 atsikėlusi, saulės nebuvo

Atsakyti

Labas rytas,

Saulė už lango šviečia. Reiks šiandien apsipirkimą planuoti. Jau apmažėjo maisto namie. Vaikai sako, nėr ką valgyt, nes nėr nieko skanaus saldaus, ką galima būtų tuoj pat čiupti.

ir maniškiai neršia po namus-nėr nieko skanaus. saku gi palaukit velytų, bus tortas, panna cotta. nu kur tau :D iki velykų dar taip toli gi :)

lietaus man darže reikia, bet jei lis, meistriukai sienos paskutinės namo neaprengs. tai aš geriau su laistytuvu salotas pasiliesiu :)

nesimezga, nesiskaito, tik fotoaparatas dirba miškuos  :)

Atsakyti

Aš vakar lietaus debesėliu apsimetinėjau, viskas perdžiuve, šiltnamis išvis kažkoks neprilaistomas. 

Atsakyti

Man irgi jau turbūt laikas laistytuvą traukt, česnakai džiūsta.

Neskaitėt Andriulio posto FB? Kai kam pilnatis smogė visu stiprumu :B​ 

Atsakyti