Woolis atsiunčia patvirtinimą, kad gautas mokėjimas už užsakymą, kur išvardintas ir pats užsakymas.
Brr, buvau tokia drąsi šio viruso atžvilgiu, kol jo nenustatė kaimyniniam bute. Dabar kažkoks nerimas sukaustė.
Liniuka, pinigai nuo sąskaitos nurašyti?
Taip.
Parašyk jiems, gal kokie sistemos trikdžiai.
Brr, buvau tokia drąsi šio viruso atžvilgiu, kol jo nenustatė kaimyniniam bute. Dabar kažkoks nerimas sukaustė.
Uj.
Nu jo.
Drąsu, kol ne pašonėj.
Labas rytas, nors jau pietūs ![]()
Šiaip tai linksma nelabai, vis dėl to darbo. Bet diena graži ir vėjo lyg nėra.
Manau, kad kol viruso nėr kur nors arti kaimynystėj, tai suvokt sunku, kaip tai gali būt pavojinga. Labai nervina, kad mano mama nelabai supranta.
Vakar ir aš iš sportinio intereso dėl vaizdo pasiuvau kaukę iš audinio ru rožėm ![]()
Šiandien bus vakarykštė šiupininė pietums. Rytui buvo Lace tinginukai su grietine. Vakarienės dar nesugalvojau.
Pirmą kartą vyras nupirko šaldytų žemaičių blynų, vakar buvo vakarienei. Vaikai sakė, gerai visai, bet man tai nelabai
Aleliuja, turiu vėl dildę, koks košmaras, nagai padileido trupėti, o dildes visas kažkur kažkas nujojo. Šįryt variau į didįjį apsipirkimą, tai bent kelias nupirkau.
Aštuntą ryte buvau mieste, o žmonių, kaip pavakary po darbų 🙈
Bet kaip žmogus atrandi džiaugsmą paprastuose dalykuose, šiaip labai džiaugiuos savo kaimuku, gamta, bet kai jau savaitėmis nebūni mieste (darbovietė priemiesty) , tai toks gėris buvo važiuoti tarp kitų mašinų, o dar išvažiavau su MB mašina, o pas jį mechaninė pavarų dėžė, tai tokia vos ne sportininkė, visa pilna veiksmo pasijutau, tik minkau tas pavaras (nors normaliam pasauly sakiau savo automato į nieką nekeisčiau😅), muzika plyšauja... Aišku minios džiaugsmas baigėsi, prisiparkavus prie pardės.
Na bet misija įvykdyta, nebadausim, realiai turiu pasakyti parduotuvėse visko yra, nepaisant poros smulkmenų, kaip pvz. rukyta lašiša pusryčiams, bet prieš šventes ir taip būdavo, kad ko trūksta.
Kapseika, kada parodysi ką megzto?
Jau senokai bematėm tavo originalius, spalvingus ir gražiai nufotkintus mezginius
labas supratau, kad laikas nusiimti blakstes. Pilnos akys aliejaus 🤭🤭🤭 dar nagus reiks kažkaip nuimti 🤭🙈🙈 mano darbo stalas naujas 😂😂😂😂
4028E7D2-3D98-42C8-9E8E-64A6944B605E.jpeg 323,24KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos,
rytoj atveža spinteles pakabinamas virtuvei ir užsiregistravau padangas pakeisti. Ir ardau Natsumi kuriam buvopuse rankovės like ![]()
Virusas jau šalia visais atvejais, tik nežinom.
Vakar kaimynė pranešė, kad jos mamos laiptinėje patvirtintas Covid.
Jie su ja bendravo, i svecius ejo ir mama pas juos, abu vaikus prižiūrėjo.
Tai musu laiptins dezinfekavo jie su kuom turejo, o mamos Naujininku ukis jau tipo profesionaliai.
Bandau ką nors gražaus moherai surast, mintyse debesėlis
ka turit lobynuose