Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, jaučiuos taip biški avansu ir nevisai pelnytai komplimentus susirinkus🤭 Situacija tokia, kad mezgime aš jau kuris laiks pastrigusi, kažko vis imuos, kad rankos užimtos būtų, bet taip be didesnio įkarščio. Tiesa turiu vieną mano akims sėkmingą užbaigtuką (Girlfrend'ą), bet vis laukiau, kad gal fotiką prikelsiu gyvenimui, t. y. kortelę naują nupirksiu, bet paveikslavime irgi kažkoks rankinis užtrauktas, nors anksčiau net nežinau kas daugiau džiaugsmo teikdavo užbaigtas mezginys ar jo nupaveikslavimas. Tiek to, realiai ir telefonas mano neblogai paveiksluoja, kol nesudėvėjau tikrai būt gerai pasigirti. Paskui dar vieną mocherinukę bliūzę ir skarą alpakinę extra Tenerifei mezgiau, ten ir tikėjaus papozuoti, kas irgi gražiai nuplaukė🙈 Ai dar turiu labai mylimą skarą, visą rudenį ir žiemą drengiau, nes tokia tąsi, ripsinukė. Hamburgo siūlų fabriko išpardavime pusvelčiui pirkau babinoje juodą meriną bruolinimui ir tik vėliau apsižiūėjau, kad netinkamas megzti lygiu raštu, nes nesuktas siūlas, tad ėmiau ripsinti mega paprastą, išgalvinę skarą, į pabaigą labai blogai pasijaučiau dėl juodos spalvos (čia jau galit galvas kraipyti), bet tuo metu turėjau sunkiai sergantį labai artimą žmogų šeimoje, tai va ėmiau galvoti, kad su ta juoda neprišaukčiau kokio gedulo, tarsi nepasidavimo ženklą, ėmiau ir į padelkas primarginau. Deja, mano burtai nesuveikė...

Kaip ten bebūtų siūlas vertas aplodismentų, nė vieno pasiburbuliavimo, va ir nupaveikslavau po šitiek drengimo ir dar be pavasarinio skalbimo, bet kibti nelabai rasi prie ko.

Priedas  received_361557748072451.jpeg   106,16KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_2497826210429017.jpeg   100,4KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu ale kaip gerai, kad šitą slapukę paklibinau :D Tiek visko primezgus, o nerodžius :blink: 

Man tai gražus tas skaros kontrastas :wub:​ 

Atsakyti

Nu šiandien ir pinigų leidimo diena

prasidėjo nuo to kad sulūžo sumuštinių keptuvė

aš ilgai nelaukus internetan, dar pasirinkau kad būt keičiamos plokštelės, užsisakiau. MB sako nu tai prie progos jau ir mikrobangę užsakom.Senoji kibirkštis leist ėmė, dar užsidegs. Nu ir tą užsakiau, o pasiūlymuose man virtuvines svarstykles siūlo.Aha naujų irgi reikėjo nes senutės leisgyvės jau mygtukai sunkiai mygasi ir vaizdas neryškus, dubenėlis skilęs..užsisakiau gi ne karvę kainuoja :)

O į vakarą darbinį kompą išjungiu, pasiimu planšetę, mezginį, galvoju gal tetos Olgos įrašą pažiūrėsiu. Aha kurgi ne, planšetė staiga atsiminė kad žadėjau ją pensijon leist ir sustreikavo vėl, garsas yr, vaizdo ner. O tai kaip aš zoominsiu, netvarka :)

nu žodžiu vėl įlindau internetan ir tą užsakiau.

Siūlams nebeliko šį mėnesį.

Atsakyti

Nu šiandien ir pinigų leidimo diena

prasidėjo nuo to kad sulūžo sumuštinių keptuvė

Sumuštinių keptuvėm epidemija :lol: aš vakar naują pirkau  :D 

Mikrobangė nesena dar, o planšetė tai :hmm: senutėlė, kad tik atlaikytų prodinukų zoom'us :unsure: 

Atsakyti

Qqte, nu jo... aš bijau tokių dienų :D  ne tik per karantiną.

Šiandien nuaprendžiau, kad reikia kažką daryti, o tai slogutis suės negyvai. Išėjau laukan, apsukau ratą. Nu saulė, judesys vistik yr gerai. Žmonių aišku kad sutikau, bet pakankamai saugiu atstumu prasilenkėm. Nors kai kuriem vistiek sunku suvokt, net ir be karantino matyt, tarkim eina trise išsiplėtę per visą šaligatvį, ir dar koja už kojos.  Na bet manau išgyvensiu.o dar vis prisimenu, kad vaistų dabar ant bangos esančių turiu tikrai pakankamai :D 

Oras fantastiškas. Tik man visad tokiom dienom kyla klausimas kaip rengtis. Dar striukę ar jau megztinį.

Kapseika, geras tavo mezginys. Su istorija netgi dar  gražesnis patampa.

Faraway, kažko nepatogus tavo darbastalis atrodo, nors ir multifunkcinis. 

Atsakyti

Liniuk ačiū kad Kapseika isprovokavai

Kapseika, ta skara tokio grozio, getai kax paspalvinai ir tokiom man gaiviom spalvikem.

Qqčiuk, pavarei. Atsinaujinote🤗🤗🤗

Atsakyti

Sumuštininė dar gyva. Labiau mėgėjai picas su Viči padais kept Vilius su Gyčiu.

Mikrobangės niekada neturėjom. Abiem su vyru jos nereik ir šiaip, iš tų personų, kurių nuomonės šiuo atveju sutampa, kad skonį labiau blogą, nei labiau gerą daro (čia tekstas ne diskusijom :D čia konstanta mūsų šeimai - pilnatis, tai perspėju, maža ką....  :lol: )

Planšelės mums nepasiteisino. Kovo gale užsakėm Viliui naują kompą. Kadangi jo paskirtis- žaidimų kūrimui ir žaidimams, nubalsavom, kad nešiojamų batarkė neatlaikys. Ėmėm stacionarų (vieta jam paruošta senai, senąjį nenaudojamą išleisim garbingon pensijon). Gausim kažkada po Velykų  :rolleyes:  baigia ausis išūžt kadakadakada?

Apkirpau Vilių. Ramu. Nes jau styrojo antenos tragiškai. Vėl gražuolis. 

Dėl vietos trūkumo paštomate mano knygas pasiuntė.... tolokai. Šnd jau tingiu važiuot pasiimt. Rytoj. Dar kitos knygų siuntos laukiu- nežinau, kur ją nukreips. Gal pasirodys, kad ten pat. 

Atsakyti

Qqte, nieko nesumaišei? Velykos, o ne kalėdos :D 

Atsirado mano siuntinys :B Ir dingęs nebuvo pasirodo. Tik nevisi savo emailą teisingai užrašyti moka :B Dabar reik lauk, kol omniva kokį tuščią paštomatą ras.

DPD šiandien siuntą labai tvarkingai pristatė be kontakto. Prisipirkau drobių, lauksiu įkvėpimo :D​ 

Atsakyti

Gerai, kad apie sumuštinių keptuves prabilot, buvau pamiršus tą reikalą, jau žinau kas ryt pusryčiam👍

Nu va, garsiai prisigyriau, dabar reiks paveiksluoti tuos mezginius, kad neatrodyčiau apsimelavus😁

FB jau kai kurios matė, kas nematė prie to paties rodau aktualų raudonumą

Priedas  received_226353518445538.jpeg   46,79KB   0 Parsiųsta kartų

O va vakar dangus siuntė ženklą, kurį čystai mezgėjiškai perskaičiau - eik megzt!

Priedas  received_147588600029157.jpeg   15,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu Liniuka, ir siūlai ir drobės. Darbščiosios rankelės :D 

Matėt, nuo penktadienio kaukės privalomos. Tik nelabai suprantu, kas yra vieša erdvė :hmm:​ 

Atsakyti

Vakar ir aš iš sportinio intereso dėl vaizdo pasiuvau kaukę iš audinio ru rožėm :D

Aš šiandien rausvą su taškučiais pasisiuvau. :flirt2: Vyras taktiškai paklausė: "O tu su ja tikrai gerai jausies?" Tai net nebežinau: gerai jaustis ar ne... Šiaip man gražu beveik viskas, kas taškuota, o jei kolegė į darbą atvažiuoja su rožine kauke, tai kuo aš blogesnė?  :P Niūrios tos visokios juodos, iškart tarsi gedulu pakvimpa.

Matėt, nuo penktadienio kaukės privalomos. Tik nelabai suprantu, kas yra vieša erdvė :hmm:​ 

Jei vaikai žais savame kieme – kaukių nereikia, bet jei išeis už tvoros į gatvelę dviračiais pasivažinėti – tada jau reikia? :hmm: Vėl nusimato siuvimas...

Atsakyti

Qqčiuk, pavarei. Atsinaujinote🤗🤗🤗

Žvengėm kad rytoj gal šaldytuvą ir skalbyklę pirksim. Ir nauja viryklė nepamaišytų :D nu ir vaikui dviračio ir naujų batų reik. Žodžiu neliūdna :D

Qqte, nieko nesumaišei? Velykos, o ne kalėdos :D

Nu pamiršau prietaisus įspėt kad ne Kalėdos (sumuštininę tiesa MB sulaužė )

Uf pasivaikščiojom gerai. O dieną dar treniruotę Pilateso apturėjom. Liniuka nenori jungtis pas Vilmą?

Atsakyti