Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aisku nedingo ir kai valgai jie dingsta tik tam trumpam momente.

As ismokau  nerima malsint ne maistu.

Vaiksciojimu, skaitymu knygos, bet ne spinteliu ir saldytuvo varstymu.

Nerimo numetus 50kg pamazejo, nes tuomet dar nerimavau ir del kaip atrodau, ka kiti galvoja, ar nesusirgsiu diabetu, ar nesudils sanariai, ar vyrui ne geda su mani.

Vat kiek atpuole nerimo

Atsakyti

Verdu sriubą. Ryt grilinsiu!!! Kažkas vėl perka siūlus....

Ingriduskos pasakojimai tikrai vaizdingi. Aš esu per vidurį. T.y. skrupulingu planavimu neužsiimu, bet mėgstu turėt rėžių planą savaitei.  

Reikia nepavirst baubu

Priedas  Screenshot_20200409-142415.jpg   105,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 balandžio 2020 - 15:23

Ingriduska su savo maisto planavimu ir gaminimu ir niuma su savęs kirpimu, vertos didžiausių pagyrų.  :)

Neįsivaizduoju, kaip save apsikirpt. Vaikus, tai kerpu, kurie duodasi, vyras tik niekada nesidavė. :hihihi:

O maisto tokį planavimą kaip aprašė Igriduska esu išbandžius keletą kartų, kai teko suorganizuot maistą stovykloms ( skirtingo dydžio nuo 20 iki 80 žmonių), tada irgi taip darydavau - iš pradžių meniu, paskui šalia rašausi kokių prroduktų reikia ir t.t. Bet kasdienybėj negaliu prisiverst taip kruoščiai planuot, kaip ir skaičiuot ten visokių macros. Kaip ir daug ko paskutiniu metu... Net ir šiuo karantino metu maitinimąsis vyks gan chaotiškai. Manau, kad vyras per dažnai į parduotuvę važinėja, pabambu, bet neklauso.

Mezginio vis dar neturiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 balandžio 2020 - 15:36

Labas

as savaites valgiarascius darau jau kelis metus.

apsipirkt einu su sarasu ir sugrupuotu pagal skyrius 🤭 

Atsakyti

AIk tu sau, Liniuka :blink: :blink: :blink:

Labai gerai, kad parašei. Aš tai drąsos neturėjau.

Turėjom per visą praktiką ir mes vieno vaiko pradinių kl. mokytją tokią. Ir vaikai patys blogiausi jos klasėj ir tėvai neišauklėti ir vaikų neauklėjantys.. O mūsų vaikas tai pats pačiausias iš tų visų..Per kiekvieną susirinkimą ta pati dainelė būdavo. Ir kas baisiausia, tai beveik tuo buvau patikėjus.. Gerai, kad mano vyrui jo vaikai be nuodėmės ir patys geriausi, kokie bebūtų :D Neveikdavo jo jokia kritika :D Tai atstatė mano smegenis atgal :D

O ironiškiausia tai, kad maždaug po 4 metų po pradinės,  po tolimesnių įvykių, ta mokytoja tuoj didžiuotis puolė, kokį vaiką išmokino :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 09 balandžio 2020 - 16:11

Nu va ne viena aš planuotoja, yra čia ir daugiau.

Geriau papasakosiu apie savo vyrą.

Jis valgo duoną su viskuo. Su sriuba, su mėsa, su plovu, su koldūnais ir net su cepelinais. Batoną, kartais, pusryčiams.

Duonos kaip ir turime turėti, megsta juodą Močiutės arba tokią Ajerų.

Kadangi valgo vienas, tai nespeja suvalgyti ir dažnu atveju sugenda. Nervina, negaliu mest duonos, ranka nekyla.

Taigi Duona dar paverčiu salotomis su pupelėmis ar šiaip iškepu su česnaku, bet batonas tikras galvos skausmas.

Sakau laikykime šaldytuve taip greit neges

O jis tu juokauji, šaldytuve duona ir batonas keičia skonį, nevalgomi darosi.

Neva jis iš karto pajaučia kai yra vaišinamas tokia duona laikyta śaldytuve, atskiria akimirksniu😂😂😂.

Dabar as nupirkau 2 duonos Močiutės ir 2 batonus su sėklomis Beatos, sudejau i kamera, išimu po kelias riekes duonos ir 4 riekeles batono, žinoma jam nematant ir puikiai valgo, jokio klausimo iš kur duona.

Tie vyrai kartais tokie žinovai, kad griūk negyvas.

Atsakyti

Ingriduška, kaip tik norėjau siūlyt į kamerą dėt :)

tuo pačiu nubėgau įkišau vaiko bulką į kamerą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 balandžio 2020 - 16:26

Na, kur šaldytuve, o kur kameroj. Ne tas pats..

Šaldytuve ji išsausėja, o kameroj nespėja, atšilus su visa drėgme lieka.

Ir labai puikus sprendimas laikyti kameroj, aš seniai tą išmokau, gyvenimas Karaliaučiuj privertė :D  nes čia duonos skanios sunku rasti, tai veždavausi didesnį kiekį iš LT ir kameron. 

O dabar atsirado kažkokia juoda tipo latvių-Daugas vadinasi, tai normaliai, panaši į Urtę lietuvišką. Nors mes duonos dviese tai nedaug valgom, o dukros išvis ne. Per karantiną prisikepa visokių skanumynų pačios

Atsakyti

Mano vyras irgi viską su duona valgo. Net bulvinius patiekalus. Bet va, nesugalvojau duonos kišt į šaldytuvą. Nėr, kad labai užsistovi, bet supelyja kartais ir tikrai gaila mest.

Aš duoną valgau tik vieno tipo :D Bais išranki :D O ją parduoda tik penktadieniais turgely prie Rimi. Tai dabar jau kurį laiką liūdžiu be duonos..

Nėr skanesnio reikalo nei ta juoda duona ir storas šmotas šalto sviesto :wub:

Siaubas, kaip užsinorėjau..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 09 balandžio 2020 - 16:31

Mano ūky šiandien - troškinys su vištiena. Kopūstas+2maišai šaldytų daržovių+pakepta vištfilė.
Vakar buvo "kebabai".
Užvakar - mėsos tefteliai :)
Rytoj bus varškės "kiulkiai" :D žmoniškai vadinami virtinukais.

Velykom kepsiu snikers torta ir valgysiu :B nesvarbu, kad bus bloga  :D  ir šalto/karšto mėsos su sūriu vyniotinis.

Noriu farširuotų keušų su šprotų paštetu. MB, sakė tokio jovalo nėr matęs ir nevalgys. Dar geriau :D  man daugiau liks.

Mėgstu paplanuot. Bet dar geriau - neplanuot.

Atsakyti

Ristina, pagal kokį recepta Snikerį kepsi? Sakau gal nukonkuruos mano medutį

Atsakyti

Pas Beatą į laidą mergina buvo atėjusi, kuri kepa snikers tortus. Tai pagal tą jos receptą ir kepu.
Jei neklystu, šis
https://www.beatosvi...ortas-snickers/

Dar kepu "ant švenčių" miško mėlynę ar kaip ji ten vadinasi. Žalias tortas :D  t.y. žalios spalvos.

Atsakyti