Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

vietoj kaukės gali šaliku prisidengti. 

Vakar per zoom mytą pasakojau kaip iš promo išėjęs diedas kvietėsi mentus nes jo be kaukės neįleido. Rekė kad pažeidžia jo teises. 

Atsakyti

FB sklandė vaizdeliai su išradingais kaukių/nekaukių nešiotojais :D galima ir iš laikraščio susisukt. Arba įmautę ant akinių užsimaut.

Ne į temą :D 

Išsikepiau challlah duoną! Nu ta prasme baltą pintą pyragą. Superinis gavos! Kartais ir man pavyksta, labai tuo džiaugiuosi :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dar galima iš vyriškų triusikų nindzės kaukę pasidaryt :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 10 balandžio 2020 - 18:25

as tai siandien duru dura pasijauciau  eurovaistineje.... ejau teciui vaistu paimt. ziuriu, visi  zmones nesasi  vienkartines pirstines pokais po 100 vnt. salia moteriskute pirko maza  buteliuka dezinfekcinio, tai ziuronus nutaikiau, kiek ten jai imuse... galvojau uz 2 buteliukus 10 eur, pasirodo, uz viena.... tai to turiu, nereik ir pirstiniu turiu, ale, vat visi perka, irmanreik :D kai imuse 20  eur uz paka, vos nepritupiau. ir geda kazkaip sakyt, kad neimsiu . net nepagalvojau, kad sitiek kainuoja pirstines. LIDL  5 eu uz tiek buvau mokejusi ...

Atsakyti

as keto  biskvita ikisau kept. be miltu ir be cukraus .... vis kitoki keto kepu. idomu, ar sitas  gausis . jei ka, bus mascarpones surio torto  pagrindas

Atsakyti

Lusasita kokis receptas? Nors nelabai ketinuosi šią savaitę, bet..

Atsakyti

sedint namuose kaukes detis nereik   ;) 

Viršuj ar šalia gyvenantis kaimynas pakosės, o virusas per langą pas tave įšoks  :D 

Jei rimtai, tai pritariu Katukui. Svarbiausia laikytis atstumo. Kaukė reikalinga tada, kai kontaktas su kitais artimas ir ilgesnis, nei kelios akimirkos prasilenkiant. O vaikščioti parke šuntant po kauke vien dėl to, kad "gali bobutė iš už krūmo iššokt", yra tiesiog absurdas.

Atsakyti

Cukinijos, aguročiai ir moliūgai į dirvą sėjami, sodinami gegužės mėnesį. Nebent po plėvele ir anksčiau. Jie bijo šalnų.

Hm, aš juos visada (t.y. keletą sezonų :geda: ) ant palangės pasisėju, paskui jau į dirvą keliu. :unsure:

Atsakyti

Lusasita kokis receptas? Nors nelabai ketinuosi šią savaitę, bet..

dabar tai sitas

Ингредиенты: 1 стакан это 250 мл

Бисквит:

4 яйца

0,5 стакана (100 г) сахаро-заменителя (у меня еритрит)

1,5 стакана (130 г)миндальной муки

4 ст.л воды

https://www.youtube....h?v=d_RfMn6NcWc

aisku, kaip visada su savom variacijom, nes norejau sokoladinio :D

kremo tai neziuriu, bet kokia plakta grietinele su saldikliu jau bus  gerai :)

esu kepusi  biskvita  pagal sita

Корж:

6 яиц,

150 грамм миндаля ( или миндальной муки),

100 грамм сахзама ( можно меньше)

https://www.youtube....h?v=Wjvidsn1TGc

ir esu kepus sita

бисквит:

6 яиц,

120 гр эритрита,

50 гр льняной муки,

30 гр какао - порошок,

50 гр. подсолнечной муки.

https://www.youtube....h?v=-vWY1ylavtY

Atsakyti

RF pirštinių pirkau gal prieš dvi savaites. 100vnt apie 5 eurai buvo.

Lusasita-biskvitai tortui? 

Atsakyti

Visažinis merginos, Liniuka, o Burokus nėr anksti sėti? Ką dar jau reik, visai nespeju suziuret

Atsakyti

Aš tai iš principo nesuprantu kaip gali būti kaukė privaloma, kai jų neįmanoma nusipirkti už teisingą kainą...

Juk pirkti niekas nereikalauja  :mirksiukas:  Gali pasisiūti, iš audinio ar marlės susilankstyti, šalį ar skarą ant nosies, burnos užsidėti  :mirksiukas: 

Atsakyti