Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas priešvelykinis rytas :)

Vyras išvažiavo iššūkin- per tris rajonus nusigauti į darbą.....Įdomu, kiek kartų jį stabdys...  :unsure:                                    

Įdomiausia, kad vykimui Į darbą jau prieš savaitę susiruošė popierius, ir tik vakar vėlai vakare dingtelėjo mintis, kad reikia ir kažkokių popierių , kad galėtų grįžti IŠ darbo... :oh:​ 

Ir per šį savaitgalį tą išbandymą reiks apturėti 2 kartus:)                                            

Smalsute, svogūnams per anksti..Jie gegužę, per Stasines sodinami :)

mano vyras tai siandien turi grizt is darbo Svencioniu  rajone... tai irgi galvoja, kaip jam per Ignalinas,  Utenas ar Anykscius  griztant reiks irodinet , kad namo  vaziuoja.... deklaracijas  gyvenamosios vietos  tai nusiunciau nufotkinus .... nu bet sakys, ko tu i Utena vaziuoji, ar I anykscius, jei tau i panevezi reikia ...

Atsakyti

Lusi, pažiūrėk prancūzų filmą HORS DE PRIX (MAN PER BRANGU) su Audrey T.

Atsakyti

ar ten apie tokias apgautas durnikes kaip as ?  sitas ? http://kinozal.tv/de....php?id=1581717

Atsakyti

Liniuka, ar jau gavai kanapę?

Atsakyti

Liniuka, ar jau gavai kanapę?

Ne dar. Rodo, kad Kauno terminale guli jau 4 dienas.

Atsakyti

Liniuką, ačiū. Pradžiai užteks. Pažaist reiks. Nes kiek brėžinių tiek technikų... sako ta senoji mokykla visgi geriausia... o kai nugara nuo priekio per du dydžius skirias tai..... problema rankovės tampa.  Nugara pasisiaurini su siūle, bet rankovės galvutė kažkoks grybas tada.... 

Atsakyti

Padariau šaltieną. Gavosi skaniai, tik gal skysčio mažoka, per daug nugarinau. Kartelė aukšta, vyras sakė, kad vis tiek turbūt nesigaus kaip mamytės :B Sakau aišku nesigaus. Gausis skaniau :D 

Namus bendrom jėgom susitvarkėm. Kito maisto gamyba vakaro palauks. 

Galima ir pamegzt. Galvoju, kaip čia reikės moherą suvaldyti. Mezgu laisvą kūną, o apačią norėčiau sutraukti. Jaučiu reikės akių stipriai pamažint :hmm:​ 

Atsakyti

Oi tie mamyčiukai😁aš vis dar neiškepu morkų pyrago, kaip pas mamą.

Prikepiau medučio lakštų, sunkioji dalis įvykdyta. Nepatinka man tie tešlini, mitini darbai. Grietine suplakt ir sutept, juokų darbas. 

Dar raugsim šašlyką, MB užsimanė vištinio, o man skaniausias iš kulšelių mėsos, tai sutikau su salyga, kad jis nukaulins.  Man liks tik prieskonius sumest.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 11 balandžio 2020 - 11:36

Mes irgi rytoj šašlykus numatę. Marinuosiu su svogūnais ir koncervuotais pomidorais. 

O pas jus nebūna vištos kumpelių be kaulo? 

Atsakyti

Bent jau ten kur aš prekinuos - ne. Būna tik labai susmulkintų, tokių lyg atraižėlių, bet jos šašlykui jau niekaip. 

Atsakyti

Labutis

Mes mišku praėjom, pumpurų radom.

Autoparduotuvėje pirkome kakavos, pievagrybiu, 3 agurkus, 4 apelsinus, 1 indeli kiviu, dešrikės šmotelį, sojos grietinėlės sausos, alaus 4 skarbas.

Galejom apsieiti, bet palaikem smulku versla ir vaisiu turesim Velykom.

Padariau veganišką sūrio piramidę.

Pietum vyrui burgeriai.

16 val.pirtele.

Dar nemezgiau.

Sauleta ir vejuota

Ryt vištike, visa išmasažuota

Atsakyti

Labos

Kazka veikiam visa ryta

Vyrai laiptinej tureklus,lauko duru rankenas dezinfekavo

Apie maistus rytojui:mum trim bus medutis.Vyrui kepti"zvirbliai" ir dar kaimynas ka tik atvilko kazkokia zuvi is Nemuno

Gal dar baltos misraines irgi vyrui

Dar silkes,tai cia jau ir as valgysiu.

Kuo gyvi mano vaikai man iki siol paslaptis

Atsakyti