Ant pakelio parašyta sėti burokėlius 4-5 mėn. Dar ridikėlius, morkas sėti galima.
as tai siandien duru dura pasijauciau eurovaistineje.... ejau teciui vaistu paimt. ziuriu, visi zmones nesasi vienkartines pirstines pokais po 100 vnt. salia moteriskute pirko maza buteliuka dezinfekcinio, tai ziuronus nutaikiau, kiek ten jai imuse... galvojau uz 2 buteliukus 10 eur, pasirodo, uz viena.... tai to turiu, nereik ir pirstiniu turiu, ale, vat visi perka, irmanreik
kai imuse 20 eur uz paka, vos nepritupiau. ir geda kazkaip sakyt, kad neimsiu . net nepagalvojau, kad sitiek kainuoja pirstines. LIDL 5 eu uz tiek buvau mokejusi ...
Lusi, tai ne tau gėda, o lupikams.
Aš tai moteris be gėdod ir be sarmatos šiuo atveju - jei parodo per didelę ar neteisingą kainą, ramiai galiu nepirkt. Tik mano šiaip dabar EV infarktas ir sklerozė 2in1, nuo aplinkos bsisaus saugumo.
Gal kas turit koki aprasyma contigiuouoouous peciu mezgimo
Niekaip neisgimdau rasto idejos megztuko dukrai.. tai nors idomiau megzt butu kazka naujo, kad ir lygiu krastu
Turiu!
Aš prieš kokias 3 savaites pirkau pirštines po 90 ct pora. Nebuvo kitokių, teko imti sterilias chirurgines.
Visažinis merginos, Liniuka, o Burokus nėr anksti sėti? Ką dar jau reik, visai nespeju suziuret
Aš prieš porą dienų lauke pasėjau: salotas, gražgarstes, špinatus, krapus, ridikėlius, žirnius. Svogūnus pamiršau, bet irgi jau galima sodinti. Burokėliams manrods dar truputį ankstoka – lyg nuo balandžio pabaigos geriau, bet gal ir nuo veislės priklauso.
Palangės šiemet irgi vazoniukais nudėliotos: pomidorai, paprikos, bazilikai, agurkai. Žioveiniais norėčiau visas kiemo pakampes apsodinti – gražu man
ir sėklų daaaug nuo pernai prisirinkusi turiu, bet kol kas nedaug sėjau, taros trūksta
, mėginsiu gal tiesiai į dirvą, kažin kaip seksis, ar nebus, kad pražys tik rudeniop.
Šiandien peržiūrėjau mamos užsigulėjusias net nelabai aišku kelintų metų sėklas (daugiausia visokie kvietkai), tai irgi prisėjau: jei nedygs, bent ramia sąžine bus galima išmesti.
Labas priešvelykinis rytas ![]()
Vyras išvažiavo iššūkin- per tris rajonus nusigauti į darbą.....Įdomu, kiek kartų jį stabdys...
Įdomiausia, kad vykimui Į darbą jau prieš savaitę susiruošė popierius, ir tik vakar vėlai vakare dingtelėjo mintis, kad reikia ir kažkokių popierių , kad galėtų grįžti IŠ darbo...
Ir per šį savaitgalį tą išbandymą reiks apturėti 2 kartus:)
Smalsute, svogūnams per anksti..Jie gegužę, per Stasines sodinami
Laba rytą
Liniuka😊😊😊 gali gali nufotkint ir į kambariuką įmest suknelės bazinės iškarpos konstravimo aprašymą. Iš Tos senos knygos😊
ingriduska, 10 Bal 2020 - 12:27, parašė: Tik jautienos kuri vieta ten pjaustoma? O mano mama ta daikta iš kurio karbonadus mušai, vadina palendricą😂😂😂
Nežinau kaip užvadinti, va šita pilka tinka rouladams.
Screenshot_20200410_171804.jpg 28,67KB
0 Parsiųsta kartų
Jo, palendricu ir mes vadindavom. Ti va, dalį to išmušto palendrico paleisiu šiandie į kepsnius, dalį panaudosiu zrazams, nes daužyti kiaušus tai visi mėgsta, o su valgymu sunku,tai susuksiu ir bus liuks. Vakar nusikaliau, iš lengvo pasitvarkymo gavosi kapitalinis, perstumdėm visus baldus, pramėteėm nemažai daiktų (į ten sukeliauja viskas kas nebetinka namuose😁), išvaliau nuo vaško visas žvakides, išploviau vazas, išskalbiau visas pagalvėles, užtiesalus, žodžiu mūsų suvilktinis lauko salionas paruoštas sezonui, o jo metu mes praktiškai ten ir gyvenam. Vakar iki pasislepant saulei su vaikais kortavojom. O darze nudziugino išlindę špinatai. Tiesa šiemet susivėlinau su pomidorų daigais. Pas kaimynę jau išpikuoti, pas mane tik pirmus lapukus leidžia. Bet ir mūsų darzininkės šiemet pavedė, seniau virsdavom pomidorų temuke vietoj mezgėjų, o šiemet kažkaip tyliai visos apsisėjo ar visai nesėjo😕 Nu bent jau kiekiu pirmauju visam rajone - šešiolika rūšių 😅
Laba rytą
Liniuka😊😊😊 gali gali nufotkint ir į kambariuką įmest suknelės bazinės iškarpos konstravimo aprašymą. Iš Tos senos knygos😊
Įdėjau bazinį statytom rankovėm. Dar yra reglanas, kimono.
Pokarantininis modelis ![]()
Screenshot_20200411_110221.jpg 63,91KB
0 Parsiųsta kartų
Lusi, tai ne tau gėda, o lupikams.
Aš tai moteris be gėdod ir be sarmatos šiuo atveju - jei parodo per didelę ar neteisingą kainą, ramiai galiu nepirkt. Tik mano šiaip dabar EV infarktas ir sklerozė 2in1, nuo aplinkos bsisaus saugumo.
tai va ir jauciausi duru dura, kad geda pasakyt buvo...