Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tik LT diplomatams išskyrė atskirą kliniką :D  RF neįdomu. Neturėjau ir neturiu. Važiiodavau į LT, o jei skuba, kreipdavausi į privačias. Jos dabar uždarytos. Nors mačiau kai kurios lyg ir dirba truputį. Bet po Ristinos pasakojimų, suprantu, kad būtų daug kosmoso, o po visos info, dar suprantu, kad ten pasigaut koroną gali moment.

Ingriduska-toj mano vietoj šonkaulių nėr. Išvis jokių kaulų. Ten netoli kiaušidžių. Labai keista vieta. O dėl savo bėdų - jei labsi neramina, tai skambink. Vienas simptomas toks nelabai geras.

Atsakyti

katuk nu nieko blatno aš ten nepirkau -

samsung galaxy tab s5e

norėjau gal s6 bet palyginimų prisižiūrėjau ir nusprendžiau neverta papildomų 300 mokėt

dėl vit. D, gal jau ir man reikėtų biesas žino-sausį sugėriau ampulę 3 mėn., tai jau jie kaip ir praėjo. Teoriškai gal pavasarį ir nereikėtų, alia kad toks pavasaris...

Nu gal užteks žuvų taukų (kurių irgi negeriu :D )

Atsakyti

Aš šiandien kepu vyniotinius, kurių nebeiškepiau per Velykas, nes ir taip maisto buvo sočiai. Vištos filė su Džiugo ir vienu atveju slyvų, kitu atveju dž.pomidorų įdaru, susukta į šoninę. Bus skanu :essen:​ 

Atsakyti

Katuk, konsultuoja privačios klinikos nuotoliniu. Ir compensa po to kompensuoja. Taip kad skambink į kokią kardiolitą ir bus ramiau.

Atsakyti

Jo, mačiau kad Kardiolita konsultuoja. 

Ačiū už patarimus! Kažkaip net geriau iškart :rolleyes: 

Dar Ingriduskai norėjau pasiūlyt be vyro pasivažinėt. Kam jį tau temptis, rasi ten pat kur paliksi :D 

Aš tai įpratus jau viena visur, 

Kaupiuosi va, vėl parduotuvei. Jei ne ta baimė be kaukės, tai ir kasdien eičiau :D 

Produktų tai turiu, bet vynas baigėsi :D  nu žinokit MB įsisuko :blink: turbūt visus 20 metų nemačiau, kad pats pasiūlytų ir netgi gertų. O dabar kas vakarą po taurę....

Atsakyti

Tavo vyras yra pasikeitęs taip kaip mano vyras trokšta kad aš pasikeisčiau.

Jam vynui trūksta kompanijos.

Masina sita vyro, bais sena, 20 metų, nelabai ji man, bet jei neįkalbinsiu, ko gero viena važiuosiu į Uteną, kuri yra už kokių 40km, arba Molėtus, jie už 20km.

Moletuose nera Lidl ir nėra tofu kurio noriu. Turejau 2 pok ir jie suejo velykų desertui.

Niu nesirkime.

Pasikonsuktavau del sirdies su tokiais pat simptomais zmogum, nuramino, kad taio yra ir kad per 2m net ne virtualus tyrimasis nieko apciuopiamo. Tik nervai.

Nu vat raminuosi.

1sezono 5 serija Abatijos.

Paskui eisiu bobausiu ieskot, nei macius, nei ragavus tokiu grybu.

Atsakyti

Lace, o galima teuputį smulkiau apie rą košę :4u: nesuprantu, kada kur kaip su tom bulvėm įsiterpt. 

įmečiau tau į mesengerį instrukcijas  :mirksiukas: 

Atsakyti

Aš sakyčiau, kad visai normaliai jaučiuosi. Pirmas karantino savaites ėmė baimė, buvo kartais labai bloga, o nuo trečios grįžau prie įprastinė savo savijautos, kuri ir šiaip buvo tokia niūroka. Kadangi esu labai pasyvi paskutiniu metu, tai  man trūksta tos prievartos. Kai esu priversta kažkur eiti, tai ir einu, o po to jaučiuosi geriau, o kai niekur eiti nereikia ir netgi nepatartina, tai ir neprisiverčiu dėl geresnės savijautos. Pvz. šiandien oras pakankamai blogas, žmonių nėra lauke, o darbe dingo internetas ir negalėjau dirbti pusdienį. Todėl  buvo palanki proga išeiti pasivaikščiot, bet neprisiverčiau.

Mums sektiškai sugedo prietaisas - blenderis. Tai šeštadienį pirkom internetu naują, o šiandien jau gavom. Net nesitikėjau taip greitai, nes rašė, kad per tris darbo dienas tik išsiunčiau, o čia šventės buvo. Taigi ne su visomis siuntomis problemos.

Atsakyti

Nu galvoju, ar pabumbėt, ar patylėt.. dėl savo nuotaikų.

Prieš dvi dienas jau galvojau, kad reik gerai paverkt, tada atslūgsta slogumas. Šnd pramušė. Gal kad du kartus po 2 val miegojau per naktį, galutinai prisidėjo prie viso nuovargio.

Širdis būna, kad permušinėja. Žuvų taukus ir vasarą pirktą Mildronatą išsitraukiau. Padeda.

Gavau kilimą į vaikų kambarį- gražesnis, nei foto atrodė :) ir spalviškai idealus. Ir kaina ideali - pirkau su Velykinėm nuolaidom.

Viliaus kompą irgi galiu važiuot paimt. Pagaliau. 

Pietums- perlinių kruopų sriuba su mėsos kukuliukais. Tiršta. Kaip Ingriduška rašė- ir pirmas, ir antras kartu. 

Atsakyti

Man atrodo viskas čia normalu. Karantinas, 4 sienos, apriboti kontaktai, neaiškumas dėl artimos ateities, šlykštus oras. Iš kur čia būt gerai nuotaikai? Bet turiu gerų žinių :4u:  Viskas praeis :4u:​ 

Atsakyti

Katuk koki triptofana vartojai  :hmm: 

Atsakyti

Aišku kad praeis.

Bet bus kitaip

Nuotaika čiut pataisyta.

Išsitraukiau.medžiaginę kaukę. Tokia pobaisė, bet užtat diskomforto kokia 50 kartų mažiau. Pakankamai.gerai priglunda,.nesmunka, neniežti. Ir išskalbt galiu.

Vit D papirkau. Tik RF labiau praktikuoja tabletėm,  užtat 5000 TV :blink: nu pasikrausiu :D .

Nu ir vyno parūpinau.

Tik sūris irgi kažkokia atgyvena...

Atsakyti