QQte, kokią sumuštininę pirkot?
QQte, kokią sumuštininę pirkot?
Tiesiog galiukų bus dsug, man geriau jau apvaliai
Kur bus galiukų?
Ten kur aš mėginčiau megzt po 3 eiles spalvos. Nutraukinėčiau siūlą ir būtų daug siūlgalių
Ten kur aš mėginčiau megzt po 3 eiles spalvos. Nutraukinėčiau siūlą ir būtų daug siūlgalių
Jei megztum, kaip aš parašiau, nebūtų
Jei megztum, kaip aš parašiau, nebūtų
Nu tada būtų nenutrauktų persipynusių galiukų, kažin ar geriau..žodžiu jei apvaliai nervuoja megzt reik žiūrėt kad lyginis eilučių kiekis būtų
Nu tada būtų nenutrauktų persipynusių galiukų, kažin ar geriau..žodžiu jei apvaliai nervuoja megzt reik žiūrėt kad lyginis eilučių kiekis būtų
Galiukų būtų lygiai tiek pat, kaip mezgant lyginį eilių skaičių. Tik siūlų spalvos keitimai būtų tai vienoj, tai kitoj pusėj
Galiukų būtų lygiai tiek pat, kaip mezgant lyginį eilių skaičių. Tik siūlų spalvos keitimai būtų tai vienoj, tai kitoj pusėj
Nu tai taip. O susiuvus ten galinga siūlė gautųsi
Nu tai taip. O susiuvus ten galinga siūlė gautųsi
Nea
sukeitimai nesusidvigubina
Kapseika pavydu mandriu prekių.
Mes 3 metai pwrkam cielą ėriuką.
Labai skanu troškinys. Ėriukas gabalais. Įkaitini puodą, pili šlakelį aliejaus dedi mėsą, tada,sluoksnį svogūnų, sluoksnį paprikų, sluoksnį pomidorų. Druska, pipirai.
Sluoksniuoti su paprika, pomidirais, svogunais tol kol turi mesos.
Tada viskas uzpilama alumi arba raudonu vynu. Troškinama kokias 2 val. Prieš baigiant likus 30 min, įpjaustome kalendrą.
Atskirai išverdame ryžius. Lavašas puikiai dera.
Kitas receptas
Ėriuką suprieskoniuojam kepame maiše kartu su bulvemis.
Jogurta arba grietine kokteiline suplakame su šv.mėtomis druska pipirais.
Serviruojames bulves mesa ir padažas.
Sriubos tirštos, chašlama.
Kibinai su ėriena irgi skanūs
Lavašai
Jogurto grietinės padažas
Ėriena kepta ilgai letai ir suplėsyta gabaliukais
Agurku, sv.kopustu, kukuruzu salotos
Ciliuko salsa
Viska sukam i lavasa ir valgom.
NeaGaal..vistien nebandysiusukeitimai nesusidvigubina
Bet. Laisvas siūlas abiejose pusėse reiškua dvigubai daugiau siūlo bet kokiu atveju
Aišku per tas 3 eiles dideli galai nesusidaro bet vistiek susiuvus vietom vietoj vieno siūlo bus 2..