Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška, tu vaikščiojanti receptų knyga. Dėkui!! Dar gal gali plačiau apie tą jogurto grietinės padažą. 

Atsakyti

Ėriukas - iki metų. Normali avis jau. Tik mėsa minkštesnė.

Atsakyti

Per mano mylimą australų kulinarinį šou sakė, kad ėriukas skaitosi iki 12 kg.

Žiauriai skanų ėriuką valgiau Madride vienam restorane. Keptas krosnyje visas 5 kg.

Kepu orkaitėje vištienos ir rikotos kotletukus su keptais batatais. Ir šviežio kopūsto salotos. Dar virsiu rūgštynių sriubą, jau darže lapukai žaliuoja.

Ingrida tikrai vaikščiojanti kulinarinė enciklopedija. O su jos iškalba laisvai pakeistų kokią Beatą.

Atsakyti

Manau net geriau  :D 

Atsakyti

nu neeee :D iš kur dvigubai :unsure: turi du siūlus - vienu mezgi, kitas kabo - o kada kabo du? kuo tada megzt :rolleyes:

Nu brač reik eit pasibandyt, kažką ne taip ryškiai suprantu

Atsakyti

Jogurtą arba grietinę, arba pusiau, sublenderiuoji su sauja svieziu metu.

Druskos, pipiru.

Gaunasi vesus,,gaivus padazas prie aviuko, eriuko.

Liniuk as,pritariu kad eriukas iki 12kg.

Pirkdavom kovo men gimusiu rugseji, sverdavo 12 max 14kg.

Ačiū kad matot manyje potencialo😉

Atsakyti

Labas dienas jau turbūt. Reikia eit paskutinį daiktą( virtuvines svarstykles ) iš paštomato parsinešt. O tingiu. Kaip MB įkalbėt?

Atsakyti

Nite, ar gali eilinį kartą savo avižinių sausainių receptą primint :4u:​ 

Atsakyti

Nite, ar gali eilinį kartą savo avižinių sausainių receptą primint :4u:​ 

:blink: 

Atsakyti

Склероззз?

Atsakyti

Labas,

Ristina, gal gali papasokot, kokie apendicito požymiai?

Jau galvojau, kad ir man teks į ligoninę važiuot. Buvo taip suėmę dešinį šoną, paskui vienu metu pykint pradėjo ir akyse temt. Bet spėjau i lovos nueit, valandą pagulėjus praėjo. Dabar bijau kokį  staigesnį judesį padaryt, kad vėl neužeitų. Jau taip nenoriu į ligoninę. Gyvenime ten negulėjus, o dar tokiu laiku.

Atsakyti

Kai aš buvau vaikas dažnokai skaudėdavo pilvą, tėvai taip tikrindavo- atsiguli ant nugaros ir su delno briauna staigiai spusteli po bamba dešinėj pusėj. Jei apendicitas tur žiauriai skaudėt ten kiek supratau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 balandžio 2020 - 13:10