Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška nu ėrienos neturiu aišku bet kaiptai skaniai suskambėjo tie lavašai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 balandžio 2020 - 21:19

Tai nesusigadins ir su kita mesyte ypac jautiena.

Bet tas,metu jogurto padazas yra labai gaivus, toks kalnietiškas😂😂😂 nu gruzinai, armėnai kalnuose gano savo eriukus o paskui valgo vakariene.

Reik ir to cilinio padaziuko skonio balansui.

Atsakyti

Priminė Ingriduska mėtų, petražolių, dar kažkokių žolių ir granatų salotas valgytas Omane turkiškos virtuvės restorane. Net seilės kauptis pradėjo.

Liniuka, čia ilgas, lygus, be rankovių, beveik šalikas :D Net ir siūti nereikia.

Priedas  6C27D299-33FB-46FA-BE75-338E069EDAE8.jpeg   102,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak, tokį ir aš mokėčiau numegzti.

Gražu kai va taip pozuoja, gyvenime jaučiu papai ar liemenukai šviestu, bet ant golfos irgi but gražu

Atsakyti

Bet. Laisvas siūlas abiejose pusėse reiškua dvigubai daugiau siūlo bet kokiu atveju

nu neeee :D iš kur dvigubai :unsure: turi du siūlus - vienu mezgi, kitas kabo - o kada kabo du? kuo tada megzt :rolleyes:

Atsakyti

Taip susiaučiama liemenę turėjau pirktinę labai patiko

Labas rytas

Vakar puse dienos miegodama pravaikščiojau, kol supratau kad skiepo pašalinis poveikis  :oh: 

Atsakyti

Ir dar kokios patirtys su ėriena, ką su ja ar tai iš jos daryti?

Plovą :mastau:

Atsakyti

Ingriga, čia encefalito skiepas? Dabar ir aš supratau, ko užvakar vakare taip miego norėjau :B​ 

Atsakyti

Taip Liniuka. 

Atsakyti

Plovą :mastau:

Man tai ėriuko gaila plovui  :ax: 

Atsakyti

O man tiesiog eriuko gaila 

Rytas

Atsakyti

Vis su sese prisimenam kaip mama sakydavo kad vištą verda, nes triušio nevalgydavau, dedukas augindavo, labai gaila  :oh: 

Atsakyti