Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk taigi sausas vynas į kūną neina :) nebent saldų geri ar sūriais užkandi :)

Aš vaikio užsakymu sriubos priviriau, sakė reik dėt  bulvių, perlinių kruopų ir sultinio. Nu dar raugintų agurkų. Priviriau, dar pakepintų morkų su svogūnu įdėjau. Kapoja antrą bliūdą, sakė skanu kaip mokykloj  :D​ 

Atsakyti

Liniuka, tai parašei klausimą?

:hmm: 

Gražų filmą pažiūrėjom :wub:​ Suite Francaise.

Atsakyti

:hmm:

Nugis įdėjai postą iš insta. Kad rašytų klausimus, nes nežino ką rašyt, bet labai nori. Tai ar padėjai?

Qqte, vynas pusiau sausas. Sūris tik sušiuose.

Tai tipo pusiau į kūną :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 19 balandžio 2020 - 21:52

Mezgiau. Kol baigės siūlas. Liko 10 cm rankovės :) siūlą paskutinį sumedžiojau iš internetinės pardės - lauksiu kol atsiųs :) klausimas ar kitas zoomas bus pabaigtuvės ar ne :)

Atsakyti

Liniuka... tavo yie 3 sausainiai prieš mano spurgas vakar keptas.... ir jau išgaravusias... rai kaip nekalta mergelė prieš paleistuvę :)

Priedas  878309D0-308D-43F7-9C9E-73EC411A5519.jpeg   24,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kalbu su drauge prieš kelias dienas :

- blyn aš tuoj pati kaip Beatos cinamoninė bandelė būsiu ... :)

- o tai jei aš kepu ir valgai žagarėlius, tai gal aš į juos supanašėsiu?!!

Atsakyti

Olaiva, Foldlines mezgei pirmyn atgal ar ratu?

Atsakyti

Nugis įdėjai postą iš insta. Kad rašytų klausimus, nes nežino ką rašyt, bet labai nori. Tai ar padėjai?

Aaaa :D  Ne nu kažkaip nebuvau nusiteikus negražiai su žmonėm kalbėt :D 

Žuviuk, tu tikra paleistuvė :D Tai spurgos, tai žagarėliai, tai tiramisu :D​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ristina, ir aš pavėluotai sveikinu tave su uogienės diena  :4u:  :4u:  :4u: atrodai puikiai! Kaip tavo apendicitas? Sugijo jau? Jei megzt nemaišo, matyt viskas OK  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 20 balandžio 2020 - 07:55

Į pasileidimo temą - valgėm savaitgalį Lidlo šaldytus profitrolius. Ir taip užsimaniau pati išsikepti eklerų.  :B kažkada mokėjau ir kepdavau. Greičiausiai bandysiu.  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas

Ristina su praėjusiu gimtadieniu  :happybday: 

Atrodai nuostabiai  :super: 

Atsakyti

Labas rytas,

Ristina, ir aš prie tų vėluojančių sveikintojų :4u: :wub:  Ir pagyrų vaizdui :wub:

Zuviuk, tavo spurgos :blink: :wub:

Čia su aparatu tokias reik daryt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 20 balandžio 2020 - 08:15