Pas mus siaubingai šaltas vėjas, nors per langą žiūrint tai saulė žeme ritinėjas. Perkeliu kiemo darbus popietei, einu lipinti lazanijos...
Olaiva, Foldlines mezgei pirmyn atgal ar ratu?
pirmyn-atgal ;)
Limit šuduva del atleidimu
Pas mus šalta, vėjuota kaip pas Kapseika
Darbe jau pradeda po truputį atleidinėt žmones
Vyrą ir jo kolegę šnd pakvietė pokalbiui.. Įtariu, nelinksmam. Bus matyt vėliau.
Mūsų įmonė prižiūri kitų įmonių darbo vietas, tai sakė jau pradėjo eit vartotojų naikinimo užsakymai...
Ingriduk, tikrai, kad šūduva...
Pas mus, populiarus tas Kurzarbeit modelis, aišku kažkiek prarandi pvz. diduma kolegų jau nuo šio mėnesio, aš nuo kito dirbsim 20 proc. mažiau, už tą 20 proc. nedirbto darbo užmokės darbo birža 67 proc. paskui dar kažkiek galimai prarasi deklaruojant mokesčius, bet bet kuriuo atveju geriau nei naujo darbo paieškos, taip pat ir darbdaviui nei bankrotas, ar paskui pasitaisius reikalams naujų darbuotojų ieškot, juos apmokinti... Tad tikimės, kad reikalai ims taisytis, aišku gali tekt ir prastovų procentą didint...
IMG_20200420_175111_resized_20200420_055440484.jpg 129,4KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200420_175204_resized_20200420_055441456.jpg 158,5KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200420_174242_resized_20200420_055440044.jpg 273,64KB
0 Parsiųsta kartų
Va kokia patenkinta ![]()
IMG_20200420_173637_resized_20200420_055440930.jpg 218,76KB
0 Parsiųsta kartų
Čia fotosesijai toks marafetas
Gražios spalvos, gražiai numegztas, graži moteris su tokia šypsena.Karantinas veikia tegiamai
Man gal šiai dienai nepatinka viršus, t.y. kad dryžiai ratu eina, bet tai čia šiaip, labai toks asmeniškas vienpusis pastebėjimas, bevertis praktiškai.
Aš vakar baigiau mezginį. Bet nesusikaupiu galiukų sukaišiot, kurių gan daug. Šiaip visai nieko gavos, net ir rankovių ilgis, nors siūlą sumezgiau praktiškai visą.
Kol.kas neturu aiškios idėjos naujam mezginiui. Noriu kažko heywardo stilium, bet labiau vasarinio. Bet kažkokio paturbinimo norisi, dėl.to dar svarstau,o ir siūlus reiktų pakilot atminčiai pažadinti...
Vakarienei tailandietiška daržovių sriuba +arančini,nes kažkas vakar sušiams rizoto.ryžių privirė
papildomai, o neprireikė.
Nu..tai kai aš tokį megzt norėjau tai čaiką sakėt. O dabar man pavydas bambą graužia.
Liniuka nu bet tu ir ragana. Valgai caucainius ir lieknėji
Aš vakarienei keptos šoninės su raugintais agurkais pavalgiau. Vaikis sriubą o mb varškę valgo
Hey Liniuka, kokia visa faina!!! O megztukas taip skaniai spalviškai sudėliotas, tikimas irgi nepriekaištingas, nugi džiaugsmas akims. Pabudinai seną meilę dryžiams.
Liniuka
Labai labai!