Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Kur nepasisuksi tik bandeles, spurgos, sausainiai , tortai. FB, Instoj, storiuose, pas mus cia, ommmmmmm.

Man tokiai desertu moteriai nelengvi išbandymai.

Vyro gimtadieniui  pirkusi buvau Daim saldyta tortuka. Ta mazesni.

Puse atidavem seimininkui sodybos, kita pusę valgo MB, šiandien gal pabaigs, o tai 4 dienos, kaip stumdo😂😂😂.

Buvau tikra kad sita torta suvalgom vienodom dalim, nu pasirodo, kad ne, as didesne dali suritindavau😎, kai aš nevalgau visi saldumynai neįveikiami.

Stovi ir snicersai ir bounty ir oreo sausainiai.

Guminukai Haribo tai tirpsta😂😂

Atsakyti

Limit, ne manes klausi, bet jei ner aparato du budai tokiom spurgom padaryt man žinomi ir išbandyti.

Daryt is teslos virvike ir sujungti ją į ratuką.

Antra kocioti lakštą, storesnį, su didesne stikline išspausti apskritimą, o viduriuką išspausti su stapariku. 

Atsakyti

Ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus :4u:

Kaip tavo apendicitas? Sugijo jau? Jei megzt nemaišo, matyt viskas OK  :D

Kažkaip keistai, greit savijauta tapo gera :D tai kurį laiką laikiau save ant lenciūgo, kad ramiai pabūt  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Labos

Dirbt negaliu, laukiu kol kompą sutvarkys tai mezgu

Sapnavau šiąnakt, kad išėjom pasivaikščiot o mūsų gatvėj turgelis. Viena moteriška tam turgely siūlus pardavinėja. Naminio verpimo kažkokia tai mohera. Spalva pablukus plytų raudona o jau švelnumas o jau storumas. Sruogose po 200 gramų, moteriškė sako kad man megztukui ir pusės užteks..nu tai papirkau tą sruogą, jumi parlėkus gyriausi, planavau kaip su storais virbalais kokį lašinį megsiu..ir pabudau. Echhh...

Atsakyti

Qqt, rowan gamina tavo sapnų siūlus, žinok.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200420-115134.jpg   133,34KB   0 Parsiųsta kartų

Spurgos gražios.

Pica skaniau!

Atsakyti

Labos, et savaitę atostogausiu, vaikai namie, Mb irgi, lyg ir turėtų mokslais, darbais būt užsiėmę, bet toks jausmas, kad painiojas man po kojom. Arba aš jau biški soti tokių "atostogų", jau geriau eit darban... Tiek to einu kieman. Mūsuose vasara atkeliauja, tai taip niežti nagai įkišt kokį pomidorų daigelį šiltnamin, na bet manieji dar per maži, eisiu kokius pora iš kaimynės iškaulyt, o tada galėsiu naktim nemiegot, žvakes kurent jei šalnos užeis, žinau, žinau - pati sau priešas.

Kaip jūsų šiltnamiai, jau užsodinti?

Atsakyti

Gadget gal tu mano sapne buvai?spalva viens prie vieno

Atsakyti

Aš šiąnakt sapnavau, kad turguje perku silkes :D Daug žmonių, visi stumdosi, kaukė smunka :B   Ir tada tarp silkių užmatau, kad dar ir šukas pardavinėja. Tai ir tas prigriebiau, kad vyrą galėčiau apkirpt :D 

Pietums kalmarai su daržovėm :wub:​ 

Atsakyti

Pietum vyrui virtinukai su rūkyta deśra ir spirgučiais, jau valgo.

Aš kaulyju iškepti man tofu žarijuose🤗

Sakė jei neįsilys, nes staiga atšalo ir lynot pradėjo.

Atsakyti

Aš parsivežiau namo penkis pernokusius bananus, o čia vyras dar pripirkęs. Įkepiau saldų bananinį keksą.

Atsakyti

Pas mus pietums kepenėlės su bulvėm virtom.

Vakar kepiau varškės pyragą su miltų ir migdolų trupinių tešlos pagrindu. Gaivus toks, su persikų puselėmis ir citrina. Skanu labai. Net per daug, nes apsivalgiau :D

Lauke kaip ir šilta lyg. Rusnė buvo išbėgus kūno kultūrą padaryt :D Liepiau apsirengt, sakė, karšta :D

Darbe jau pradeda po truputį atleidinėt žmones :rolleyes:

Atsakyti