Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Acha

Alaus tema🤣🤣🤣

Aš alaus negeriu nemėgstu, bet gyvenu su dideliu jo gerbėju,,tai gaudausi.

Mano vyras megsta IPA, ta tikra.

Cia sodybos seimininkas verda alia Belgišką alų, IPA irgi verda, toks gyvas, stiprus 8 % tas alus, spiria į galvą.

Brangus irgi.

250ml 2 pinigai

Mums 2 buteliukai kasdien dovanu.

Višta gavosi, nes beveik ir neliko. Vakarienei teks ryžių ar makaronų išvirt, kad būtų sočiau.

Aš sausaininausi.

Visą pokelį suvalgiau.

Jetau kaip skanu, nu kaip skanu, nu ir nuodeminga ir irgi kostmosine kaina Livine.

Grįšiu pati kepsiu😋.

Liniuko siūlai gundo tik megztuko pavidalu.

Nu kaip cekava kiek sveriu. Gegužes 1d.pasisversiu😎😎😎

Atsakyti

Qqte, dėjau iš akies. Kas 10 akių po vieną maždaug kas 8 eilėje gal :hmm: 

Ingriduska, žinant alaus savikainą tavo šeimininkas arba plėšikas, arba aukso dulkėm putą barsto :D​ 

Atsakyti

Jis aiskino kokios brangios yra zaluavos kokybiskam alui.

Man ne labai idomu.

Zinau tik kad pardej Belgiskas beveik 4 eur uz ta mazyti buteliuka. Toks su nykstuku, gali kada nupirkt degustacijai.

As labai retomis progomis vyrui pora nuperku tu nykstukiniu, Rimiake jie buna.

Chouffe kazkaip vadinas ir nykstujas toks sulinkes nesantis ant peties kazka

Atsakyti

Aš vaikystėje  mėgau alų ir man jo duodavo. Truputį, gale puodelio. Prisilaužydavau barankų ir būdavo toks patiekalas.  :rolleyes:

Dabar būna kartais, kad norisi to alaus kartumo. Bet nemėgstu, kai ima suktis galva. Tai prieš keto buvau atradusi nealkoholinį GO, žalios spalvos. Vienam kartui pusė skardinės.  Bet  dabar mečiau.

qqte, o tu sugrįžai prie keto? Ar skaičiavai/skaičiuoji visus ten maisto parametrus?

Atsakyti

Kerpena tai aš tik per pačias Velykas nukrypau, o paskui iš kart grįžau. Man savijauta buvo po tų Velykų ojoj...pilvas kaip balionas, rūgštys iš kart...galvos skausmas

Nebeskaičiavau kurį laiką, tiesiog valgiau leidžiamus produktus. Dabar kilo įtarimas, kad kažkaip daugokai aš čia valgau, tai trečia diena skaičiuoju

Atsakyti

Laba :4u:

Karsta :karsta: sedim terasoje issiplikine, jau net krema su spf issitraukiau, nes tikrai gerai saule kimba  :wub: 

Liniuka, lb grazus megztinis, ir seimininke jo kokia laiminga :wub:

Vakar pamaitinau drakiu :rolleyes: Uzsinorejo kazko su linu ir mocherai akcija buvo, tai ir ta priglaudziau. Db kantriai laukiu  :B 

Baigiau dukros megztini vakar, reik isskalbt ir zinau, kad tikrai padides :unsure:

Alaus galiu isgert, bet kokia stiklinaite, dazniausiai renkuos corona :D

Atsakyti

Rasyte, o žinai kad Coronos gamybą sustabdė :D​ 

Atsakyti

Man vyras neleistų alaus gadinti gaminimui :D  Aš alaus max pusę stiklinės išgeriu, paskui pasidaro nebeskanu (o buvo laikai...). Bet va tie keli pirmi gurkšniai tai būna geri, ypač Vilniaus alaus yra kelios rūšys labai skanios. Gadget, yra siūlų netgi kokiam XL.

Ružavus tada... Nu tada nu pajamu, ok???

Bo turiu mėlyno wooooooly šilkmoherio.

:wub:  :wub:

Liniuka, nu toks čystas smalsumas, o kas per siūlas? 

Čystas, sakai?

Atsakyti

Rasyte, o žinai kad Coronos gamybą sustabdė :D​ 

Sustabde tai sustabde, gyvensim ir be jo :D

Ai, dar vienas favoritas tai imbierinis alus, nors pacio imbiero tai nemegstu :D

Atsakyti

qqte, naudoji kokią programą skaičiavimui?

Aš šiandien suvalgiau riekę  duonos. Kažko taip norėjos, nežinia ko, o čia duona ant spintelės tik vakar kepta.

Šiaip nieko baisaus, jei tik nebus pabaigos pradžia. Man kartais užtenka kokį varžtelį išsukt, ir viskas nuvažiuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 balandžio 2020 - 14:02

MyFitnessPal

Atsakyti

nu suvalgei ir laikaisi toliau, jei tau tinka ta sistema neprogramuok savęs jokiom pabaigom

bet jei jautiesi labai suvaržyta vis norisi kažko ko negalima ir t.t, vadinasi ne tavo :)

o kaip svoris?

Atsakyti