Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

Važiuojam gimtadienio pietų ir man dvaras užsidaro iki karantino pabaigos  :( antardieni į darbą po mėn.  :oh: 

Atsakyti

Man vonia iš viso nereikalingas daiGtas. Dušas ir tik dušas.

Atsakyti

O man patinka vonioje pagulėti  :ax: 

Atsakyti

aš irgi dievinu vonią, joje knygą paskaityt, kokias dvi valandžiukes :) bet kol kas tik dušą turim ir kubilą. tame tamsoj kai sedi,nebent mezgėjos lemputę reik dėtis ant kaktos :D

Atsakyti

Man vonioj širdis labai lapatuot ima, ir šiaip nuobodoka pasidaro..anksčiau mėgdavau, kai dar žurnalus skaitydavau

Bet kadangi ne viena gyvenu tai nelupam lauk, Simas mėgsta pamirkt putose :)

Tvarkomės, niekaip neprieinu pabaigt čaikos liko tik užbaigimas

Atsakyti

vėlyvi pusryčiai, Luknės menas technologijų atsiskaitymui :D

Priedas  DSCbnngh_1925.jpg   134,15KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_19gfgbn22.jpg   194,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pomidorai, kurie apsimetė vyšniom :D 

Nesugalvoju kuo užsiimt... susitvarkiau vakar, negi kasdien tvarkysies :D mezgiau iki 2 val, reik biškį pailsėt, nu vat ir baigėsi užsiėmimai.

Vonia man irgi ne pirmos būtinybės daiktas. O šeima labai nori. Gal kada name ir ateis nušvitimas, kokia tinkama...

Atsakyti

Grįžinėjam namo. Buvom netoli mezgėjų pirties- Velnio duobėj:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 25 balandžio 2020 - 13:26

Nei rankyčių, nei kojyčių :B Sugalvojau prie tvenkinuko akmenis sutvarkyt, nes jau žolė iš tarpų augo ir spyglių prikritę. Tai nuėmiau, patiesiau plėvelę ir vėl atgal akmenis sudėjau. Per visą dieną tik trečdalį sutvarkiau :B Nugara ir kojos skauda. 

Vyras su kaimynu komposto duobę kasė ir kompostą vežiojo. O aš žvengiau, kad mėšlavežis kaime :D 

Yr reikalų prie namo, kartais ir tingisi, ir nelabai malonu. Bet į butą ant sofkės niekaip nebesinorėtų.

Nesugalvoju, ką čia iš balto medvilnės šilko megzt. Pradėjau kažką, bet ardysiu.

Atsakyti

Prieš tai neleido vaizdų įdėt.

Nežinojau, kad šalia Aukštadvario toks grožis. Bet kol nulipom, užlipom ratu, pernykštis plaučių uždegimas davė apie save žinot - kosulio priepuolis užėjo kokiam pusvalandžiui. Vyras juokėsi- sako, va ką reiškia deguonies gaut. Plaučiam siurprizas.

Priedas  received_2908562289193638.jpeg   73,27KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_652570105541103.jpeg   80,07KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_654907945307623.jpeg   102,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Spalvingo dizainerio spalvinga skara :wub:

Priedas  Screenshot_20200425_181357.jpg   342,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šį ryt pabudau skaudančia galva ir išvis kažkoks žvėris, ko norėti, kai iki keturių neužmigau, skaičiau. Dabar jaučiu virsmą į žmogų. Lengvai prasiėjom, parsinešiau porą ievos šakelių į terasą.

Atsakyti