Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pirtis fainai, jau dvare mini spa (pirtelė ir džiakuzi) turim  :super: 

Šukuosena pakeista, plaukai nudažyti  :clap: 

Atsakyti

Man kažkaip pati pirtis dėl pirties įdomu tik kai labai šalta, nu arba jau su gera kompanija, pvz mezgėjų, ar su kokia draugute ar sese į spa kokį...

Atsakyti

Džakuzi bute turiu. :B 

Nė karto nenaudojau :D​ 

Atsakyti

Gerai būt užbaigt šiandien čaiką, bet panašu  nepavyks, atnarą mūčinu mūčinu

O ryt jau noriu kojines testuot pradėt nes nedaug laiko davė

Atsakyti

Džakuzi bute turiu. :B

Nė karto nenaudojau :D​ 

Anam bute turėjau. Naudojau. 

Šitam pradžioj labai trūko. Aš kasdien mirkstu vonioj. Mano SPA. Niekaip iš kūdikystės amžiaus neišaugu....

Atsakyti

Anam name per 7 metus vonioj mirkau kokius 3 kartus, šitam per 1,5 metų vieną :D Nemėgstu. Neturiu ką veikt :D Ir bloga man pasidaro. Galiu nebent vėsioje, o tada išvis nesąmonė. Dabar terorizuoju vyrą, kad reikia tą vonią mest lauk ir daryt dušą vietoj jos. Bet tas reiškia, kad visą vonios kambarį reikia perdaryt. 

Noriu jau lauke žydinčių vazonų. Bet dar bijau sodinti, kad nenušaltų. Pernai nukeipo tokie gražuoliai lapai. 

Atsakyti

Labas rytas, Mano pirtis šiandien. Kaime su maudynėm prūde ji visai kitokia. Džiugina dar ir kaip. 4 valandas pirtinamės, vanojamės, ilsimės.

Aš šiandien baigsiu kūna ir pradėsiu neaiškias rankoves. Būčiau baigus ir vakar, bet vyras prigalvojo reikaliukų.

Apsiniaukę, lietaus reik, bet neprognozuoja. Dulkiu tiek kad po pavaikščiojimo girgžda dantyse.

Neskaniai papusryciavau. Ketvirtadieni namo, tai reikia kameros turtus kraustyti. Nieko ten nera, bet va moliugo gabalas buvo. Kepiau blynus ir nei šiokie nei tokie minkšti, patižę. Tai nesupratau pavalgiau ar ne, jausmas kad ne, brrr pusryčiai šventas reikalas,,jei jie neskanu kartais visa diena nepavyksta

Vonios neturim,,norėčiau,,bet kažin ar gulečiau, man kaip Liniukui bloga nuo karštos vonios, silpna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 25 balandžio 2020 - 07:38

Kam grožio už pusę kainos :bigsmile:

https://www.ravelry....nifer-steingass

Atsakyti

Labas rytas,

Aš vonią mėgstu, kai susiruošiu nueit. Bet irgi retai susiruošiu. Galiu labai karštoje mirkt. Per karantiną, žiūriu, net į dušą rečiu nueinu, bet kai nueinu, tai tokia atgijusi jaučiuosi.

Per Velykas ryte išsiprausiau, apsivilkau suknelę, pirma kartą per karantiną, ir netgi pasikvėpinau. O šiaip tai žiūriu rūbų poreikis visai sumažėjęs, tik tuos savo kasdieninius turbūt greit sudėvėsiu. :)

Klevas kieme taip žydi, ir beržai jau ima žaliuoti.

Atsakyti

Turiu. Naudoju. Karantinmečiu netgi dažniau!

Labas

Mezgiau mezgiau suknią ir sustojau. Net filmą vakar pažiūrėjau be mezginio!

Atsakyti

Aš jau daugiau kaip mėnuo neturiu mezginio.

Atsakyti

man vonios labai reik, neleidziu jos pasalint :)  bet mirkstu vonioje kaip tarybiniais laikais :D  sekmadieni  dazniausiai :D  . Po ilgu pasivaiksciojimu, ar  darbu sode  labai atpalaiduoja , susildo .... Man labai patinka  pluduriuot kokia valanda putu vonioje . kasdien i putas tai tingiu. uztenka duso .

Atsakyti