Pirtis fainai, jau dvare mini spa (pirtelė ir džiakuzi) turim
Šukuosena pakeista, plaukai nudažyti
Anam name per 7 metus vonioj mirkau kokius 3 kartus, šitam per 1,5 metų vieną
Nemėgstu. Neturiu ką veikt
Ir bloga man pasidaro. Galiu nebent vėsioje, o tada išvis nesąmonė. Dabar terorizuoju vyrą, kad reikia tą vonią mest lauk ir daryt dušą vietoj jos. Bet tas reiškia, kad visą vonios kambarį reikia perdaryt.
Noriu jau lauke žydinčių vazonų. Bet dar bijau sodinti, kad nenušaltų. Pernai nukeipo tokie gražuoliai lapai.
Labas rytas, Mano pirtis šiandien. Kaime su maudynėm prūde ji visai kitokia. Džiugina dar ir kaip. 4 valandas pirtinamės, vanojamės, ilsimės.
Aš šiandien baigsiu kūna ir pradėsiu neaiškias rankoves. Būčiau baigus ir vakar, bet vyras prigalvojo reikaliukų.
Apsiniaukę, lietaus reik, bet neprognozuoja. Dulkiu tiek kad po pavaikščiojimo girgžda dantyse.
Neskaniai papusryciavau. Ketvirtadieni namo, tai reikia kameros turtus kraustyti. Nieko ten nera, bet va moliugo gabalas buvo. Kepiau blynus ir nei šiokie nei tokie minkšti, patižę. Tai nesupratau pavalgiau ar ne, jausmas kad ne, brrr pusryčiai šventas reikalas,,jei jie neskanu kartais visa diena nepavyksta
Vonios neturim,,norėčiau,,bet kažin ar gulečiau, man kaip Liniukui bloga nuo karštos vonios, silpna.
Kam grožio už pusę kainos
Labas rytas,
Aš vonią mėgstu, kai susiruošiu nueit. Bet irgi retai susiruošiu. Galiu labai karštoje mirkt. Per karantiną, žiūriu, net į dušą rečiu nueinu, bet kai nueinu, tai tokia atgijusi jaučiuosi.
Per Velykas ryte išsiprausiau, apsivilkau suknelę, pirma kartą per karantiną, ir netgi pasikvėpinau. O šiaip tai žiūriu rūbų poreikis visai sumažėjęs, tik tuos savo kasdieninius turbūt greit sudėvėsiu. ![]()
Klevas kieme taip žydi, ir beržai jau ima žaliuoti.
man vonios labai reik, neleidziu jos pasalint
bet mirkstu vonioje kaip tarybiniais laikais
sekmadieni dazniausiai
. Po ilgu pasivaiksciojimu, ar darbu sode labai atpalaiduoja , susildo .... Man labai patinka pluduriuot kokia valanda putu vonioje . kasdien i putas tai tingiu. uztenka duso .