Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nei rankyčių, nei kojyčių :B Sugalvojau prie tvenkinuko akmenis sutvarkyt, nes jau žolė iš tarpų augo ir spyglių prikritę. Tai nuėmiau, patiesiau plėvelę ir vėl atgal akmenis sudėjau. Per visą dieną tik trečdalį sutvarkiau :B Nugara ir kojos skauda. 

Vyras su kaimynu komposto duobę kasė ir kompostą vežiojo. O aš žvengiau, kad mėšlavežis kaime :D

Yr reikalų prie namo, kartais ir tingisi, ir nelabai malonu. Bet į butą ant sofkės niekaip nebesinorėtų.

Šaunuolė :4u: Ir aš ketinau šiandien akmenimis užsiimti, bet teks kuriam laikui atidėti – atsikėliau susuktu sprandu (matyt perpūtė langus beplaunant). Šiaip taip išsijudinusi braškes nuravėjau, pomidorus į šiltnamį susodinau, pasitampiau su laistytuvu, tai dabar ne tik sprandas, bet ir nugarytė vargšė... O apie grįžimą į daugiabutį vis tiek nenoriu nė pagalvoti – kad ir kaip dar toli pas mus iki išpuoselėto grožio, bute kažkaip nesijaučiau visiškai namuose, nuo gilios vaikystės visada reikėjo to savo kiemo, ramybės nuošaliau nuo kaimynų.

Atsakyti

PS o kaip temoje atsiradai, kiek tau metú, kur daržas geografiškai?

SM aš jau, galima sakyti, nuo amžių amžinųjų, tai va taip be didelių cereminijų ir įsiveržiau į temą. :rolleyes: Kai kurių iš jūsų nick'ai pažįstami iš mezgimo skyrelio, dar iš tų neatmenamų laikų, kai ten būta gyvybės. Su virbalais niekada nebuvau susipykusi, bet mano santykis su mezgimu toks sakyčiau be ypatingo polėkio – na nėra taip, kad negalėčiau nemegzti, ypač kai šiais laikais jau numegztą drabužį neretai gali nusipirkti keliskart pigiau, nei siūlus, į kuriuos paskui dar reikės įdėti nemažai darbo ir rezultatas nebūtinai džiugins. Daugiausiai esu primezgusi vaikams, kai buvo kūdikiško amžiaus – tada tai buvo ir hobis, net blog'ą rašiau, sisteminau medžiagą tam tikromis mezgimo temomis (teoretikė iš prigimties – nieko nepadarysi), o paskui kažkaip atsirado svarbesnių prioritetų.

Amžiumi tai aš čia ko gero prie jaunesnių, bet jau irgi baigiu užaugti. Daržas – Vilniuje. :)

Atsakyti

Priedas  received_831779353979187.jpeg   28,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gadget-grožis :wub: 

Mūsų pusėj neleidžia prie jūros :B 

O čia Liniukai http://www.pryazha39.com/index.php?route=product/product&filter_name=Норка&product_id=11372

Kalbėjom per zoomą, tai kaip ir sakiau-toj pardėj, kur turkiški. Kol kas,nedirba-bet pas mus trečiadienį jau atidaro visas pardes.

Atsakyti

Va šitų, kur katukas įdėjo,  daug mačiau gal Wish'e anksčiau. Po 1-2 eur. Rašo, kad lyg kašmyras. Tai čia tas pridėtinis siūliukas? Ne visam zoome buvau. Vertas dėmesio? 

Atsakyti

Rašo, kad norka ten :D aš net turiu nusipirkus :rolleyes: tik dar nemezgiau... :ax:

Tas pridėtinis siūlas skirtas atnaroms. Bent pas rusaitės mezgėjas taip skaičiau.

Atsakyti

Dar va kažkur Maskvoj tokių radau

https://xn--80adpjt8...ink-silk-angora

Šitie man gal net labiau patinka.

Niuma, gi skaitai rusiškai, koks tau ten kašmyras :D​ 

Atsakyti

Tavo nuorodos nestudijavau :) tik akis vaizdą atsiminė iš wisho pagal foto. Ir sakau, kuo ten įvardintas šitas siūlas buvo :) 

Atsakyti

Labas,

Apėjau šiandien ratą apie savo mikrorajoną, tai  toks žydėjimas visur :wub: Reikia dažniau išeiti.

Atsakyti

Katuk, kada nors prie progos būt įdomu pabandyt kurios nors norkos.

Atsakyti

Sveikos :)

gamtos pagaliau paragavom ir mes :) labai patiko visiems, net dižiausiam skeptikui paaugliui- norėjusiam likti namie :)

Ir pailsėjau ir padirbt spėjau kol mažius miegojo - kitą savaitę bus lengviau- mažiau galėsiu prie kompo būt :)

kapšeika knygą priminė / pajutau kad norėčiau jau paskaityt kokią gerą... su malonumu :)

mezgu kišenėtą. Raudoną. 

supratau kad per zoomą savo demonstruoto megztuko lašininio nenešiosiu- kanda..... ieškau jam naujos šeimininkės :) !!!

Atsakyti

Karantinas man - būtų puikus, jei ne mažasis kuris nuolat nori dėmesio ir dėl to darbo gtafikas neprognozuojams - dažnai nusikelia tis į vėlų vakarą ir naktį. 
bet tai kad fali ilgiau pamirgoti ir už 10 min po atsikėlimo būti darbe. O veliau kai jau išibudinu nuo darbo, nueinu kavos, greit normalius pusryčius susiorganizuoju. Po pietu lada būna lūžis ir sunkiau dirbas einu valandziukei pasportuoti. Veliau tęsiu sėkmingai darbus. Bet čia tom savaitėm kaip MB namie. Kai jo nėra or mažasis ant mano galvos - chaosas mus valdo. Tai ką -stengiuos, tada būti minutėje ir tuoj pat persijungti be gailesčio ir savigraužos į nedarbo arba darbo ręžimą. Ir kai tai pavyksta - būna super, kai tik pradedu nervintis kd negaliu dirbti - visiska sikna...

tai va kita davaitė tokia tarp vaivorykštės ir juodų spalvų bus :) bet kaip nors. 

gaminimas - taip jo pasaugėjo. Taip kartais del to urzgiu. Bet tą urzgimą vyras girdi ir supranta- stengias padėt. Tai paskutiniu metu dėl to nebeurzgiu. Be to kai matau dėkingas akis kai koks skanėstas būna iškeptas - tiesiog negaliu to nedaryt :)

ko pasiilgau tai gyvo žmonių bendravimo. Tų draugų su kuriais dėl karantino nesimatom. 
visa kita - liuks

Atsakyti