Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu wow, Ingrida :bigsmile: :wub: :4u:

O aš jau po tavo rašliavų buvau beveik patikėjus, kad megzt nemoki :oh: :lol: :lol: :lol:

Atsakyti

Nu wow, Ingrida :bigsmile: :wub: :4u:

O aš jau po tavo rašliavų buvau beveik patikėjus, kad megzt nemoki :oh: :lol: :lol: :lol:

Aha!

Ot apgavūnė viliokė ta Ingriduska, ania?

Atsakyti

Ačiū, sakyčiau jau tikrai kazkas gavosi.

Vistik praktika duoda savo,, antras menuo draugystes su virbalais ir jau šis tas žminiško pavyko. Matyt kad bus nešiojamas.

Atsakyti

Ingriduška, smagu, kad pagslba pravertė :) tikrai fainą vasarinukę turėsi. Pradžia yr, o toliau- tik praktika :) pamatei, kad ne tik mohera ir ne tik vąšelis draugas. Moki ir daugiau.

Lace, gražu, praciziška. Pradžiuginsi mamą.

Kvepalai... paskutiniais 2 pirktais  nusivyliau. Nu ir tegul. Žinau, kad mano oda nusaldina visus. Vis atrodo, kad va, jau, tiks.... o panešiojus pasirodo neeeee. 

Noriu šnd baigt rudojo rankoves, kurį kavoj išmaudžiau. Bus naminis, priedžinsinis. Paskui dar 2 nebaigtukai eilėj. Kažkurį judinsiu.

Per karantiną 4 poras kojinių pavariau: sau (iš Vincio dažytų, rodžiau), draugei, kur atnara, kulnas, pirščiukai tie patys, jos vyrui ir Emiliui iš mano siūlų  likučio. 

Atsakyti

Lace megztinio apykaklė man ypač patinka :wub: 

Ingrida tiesiog žydi :wub: 

Aš toliau su akmenim kamuojuosi :B Šiandien buvo trečias zachodas ir dar liko geram pusdieniui darbo :B​ 

Atsakyti

Inngriduska-kokia tu graži :wub:  kiek kiek ten tau tų metų :hmm: 

Visuma superinė, o kas ten kur ne taip, mes nematom.

Liniuka atrado naują sporto klubą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 29 balandžio 2020 - 19:54

Aha :D​ Bet mano keliams labai patinka toks tupinėjimas.

Atsakyti

Katuk, tu labai prisidėjai prie grįžimo meilės mezgimui.

Gerdama kavą pasakei burtažodį, sakai ir geriausiom mezgėjom būna kliūrkų ir visada yra ką taisyti,,sakei megzk ir netrydaliok.

Labai laiku ir tinkami žodžiai. Nu ir mezgiau tą lašiniuką storą,,su kliūrkom.

Už graži😍 atskiras Ačiū😍😍😍

Liniuk ne karantinas atvarytumėm ir suneštumėm monentaliai,,paskui pirtikė ir juokai.

Atsakyti

Ingriduska, nu kaip smagu girdėt, kad kažką sumotyvavau :rolleyes: 

Bet pasakiau tik tiesą, jokios apgaulės :D 

O pas Liniuką tai ne šiaip sunešt reik, ten reorganizacija vyksta, matai, darbo trim dienom.

Ir be to moteriškėm nepatartina akmenų tampyt :B​ 

Atsakyti

Ingriduk  :wub:  

Atsakyti

Lace nu preciziška kaip visada

O dar jei kiek platesnis ir kitos spalvos tai net ir paauglei į temą būtų

Ingriduška nu fantastika, o jau spalvos, o jau pigūra. O megztuką tai pirkai ryškiai tik sakai kad mezgei, gi tu nemoki  :D 

Ai aš šian irgi pafotkinau, bet tingiu čia kelt..

Šian nei eilutės nepamezgiau

Tai darbo daug, tai sportas, tai vaikščiojimai o vakare nagus tvarkiausi

Vyras sako galėčiau dar ir apsikirpt pati ir plaukus nusidažyt..ot skrudžas.

Užsirašiau jau kirpyklon kitai savaitei pagaliau, nervina jau vaizdelis, nors vyras sako nereikia dar, nu matyt iš to skrudžiškumo, gi 2 mėn nebuvau, dažyt kaip minimum reikia, o kirpimas irgi jau nervina

Atsakyti

Lace megztukas kažką sujudino. Mezguosi mėginuką tokiu pat raštu. Ir panašu, kad man patinka.

Atsakyti