Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas

Lace kaip visada preciziskai, labai fainas ir sau tokio noreciau :wub:

Atsakyti

labas rytas

man senokai kirba jau tokiu raštu kaip Lace megztukas kažką megzt, tik dar nesugalvojau ką :D

Atsakyti

katuks, 29 Bal 2020 - 22:10, parašė: O pas Liniuką tai ne šiaip sunešt reik, ten reorganizacija vyksta, matai, darbo trim dienom. Ir be to moteriškėm nepatartina akmenų tampyt :B
Jokios reorganizacijos, tik tvarkymasis :D Ta prasme visus akmenis nuimu, pakloju agroplėvelę ir atgal sudedu. O akmenys tai nuo žvyro iki kumščio dydžio, nepersitempsiu :D Tuos didesnius vyras nukelia, o pačių didžiausių net nejudinam. Užtrunka ilgai, nes tų akmenų belia kiek keliais sluoksniais :B

Atsakyti

Priedas  IMG_20200430_090114_resized_20200430_091913982.jpg   419,06KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20200430_090342_resized_20200430_091913744.jpg   512,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Priedas  IMG_20200430_090253_resized_20200430_091913479.jpg   519,81KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Wau Liniuka, kokie rumai :wub: aplinka super :wub:

Ingriduk, nu tikrai..``piemene``, kaip mano mama pasakytu :wub: Liuks atrodai ir mezginys super :wub:

Lace svarkeli atimpciau jei but kokios kitos spalvos..pvz geltonos :D As ir kaip Tereza, bandziau meginuka po nuotrauku ikelimo :D Tik man blogoji puse grazesne  :D 

Mezgu du mezginius iskart :B Tikiuos abu ir pabaigsiu...

Praejusia savaite jau 2 diena dirbau.. ryt ir sestadieni vel i darba.. o tyyyyngiu :unsure:

Atsakyti

Liniuk gražumėlis

Qqčiuk čaika šauni, spalva labai graži, tik turi veidą piešti, nes pastelinis patampa.

Toks tikrai žuvėdra, pajūrio kurorto megztukas.

Norėčiau visai tokį turėti. Tik kažkodėl man jo siauresnio norėtusi😊

Atsakyti

oj ir visus tuos akmenukus surinkt...nu jo peleniškas biškį darbas, bet užtat kaip gražu :wub:

Atsakyti

Ingriduška aha žinau dėl veido, pastelinis jis pas mane

o bet tačiau namie tingiu paišytis kažkaip labai :)

Atsakyti

Liniuka, labai gražus kiemas.

Ingriduska, jauna, graži ir megztinis normalus atrodo. Aišku detalių nesimato, bet bendras vaizdas puikus

Atsakyti

Liniuka, dar didesnis iššūkis būt sudėt kiekvieną į tą pačią vietą, kur buvo :oh: palengvinimui, galima diametro ribas apibrėžt.

Nu jo, kažkaip mano atminty mažiau tų akmenų atrodė.

Atsakyti

Katuk, viskas paprasčiau. Didžiųjų akmenų nekrutinam, o mažus tiesiog sumetu beliakaip. Nuo to nemažiau gražu :) 

Atsakyti