1588151157[/url]"]Olaiva, 29 Bal 2020 - 12:05, parašė: Lace, man labai patiko šitas kišenes megzt "Little Wave". Daug akmenu telpatai jeigu aš būčiau apie tas kišenes iš karto pagalvojusi, kažkaip taip ir būčiau mezgusi gal.galiu paknist aprašymo, bet nieko ten sunkaus, kūną mezgant papildomu siūlu pamezgi,tada toliau kūną ir pabaigoj surenki kitos sp akisir vidų kišenės numezgi ;) Fotkino Vilma,kai pajūry abi šeimynos atostogavom. buvo smagu
Lace, tavo vargelis ne šiaip gražus, o tobulai gražus
nerealus kruopštumo lygis
Klausimas dažnai mezgančioms nuo viršaus.
Vidutinio laisvumo ir ilgumo megztukui kokia dalis siūlo susimezga iki pažasties?
Lace, juvelyrika ![]()
Nite, tai kuo tu kvepi?
katuk, žinok ir man baisiai slenka plaukai..
Jau ir šiaip nekažką buvo, o po antibų tai pilnos grindys, dušas, šepetys. Kai siurbiu, tai tik mano ir katino plaukai mėtosi visur.. Ir dar taip matos ant šviesių plytelių.
Galvoju, gal kokių papildų užsisakyt, bet tų, kur norėčiau, tai pobrangiai man
Nes reikia kelių kursų.
https://www.ohhira.l...ystas-kolagenas
Buvo labai išgirtas Aromamoj. Bet kai nori parduot, tai ir giri turbūt savo prekę
Tai koks realiai tas poveikis, velniažin.
Dar ir smegenims reiktų ko nors. Davė vyras 3 užduotis (beveik 4) atlikt nuvykus į degalinę. Tai laiminga, kad bent viena pavyko - kuro to, kurio reikėjo, į baką įpyliau ir sumokėjau
, nes apie kitas užmiršau, nors buvo papunkčiai surašytos ![]()
Nite, tai kuo tu kvepi?
Šiuo metu Perles de Lalique
Šiuo metu Perles de Lalique
Ir dar su šitais konkuruoja s.t. dupont pour femme
Klausimas dažnai mezgančioms nuo viršaus.
Vidutinio laisvumo ir ilgumo megztukui kokia dalis siūlo susimezga iki pažasties?
aš daug mezgu nuo viršaus, bet kažkaip niekada nefiksavau, kiek to siūlo susimezga iki pažastų
Nite, prisiminiau gi - kai mezgiau Alatau megztuką, prieš atskiriant rankoves buvo mane panika apėmusi, ar siūlo užteks, tai 3-4 cm iki rankovių atskyrimo buvau sumezgusi 90g, visas megztukas sveria 320 g.
Tai taip grubiai skaičiuojant - iki pažastų gavosi 1/3 viso megztuko svorio.
Aš jį baigiau
Tikrai savim didžiuojuosi, kad nenumečiau - gi kūnas nuo pažastų megztas du kartus, siūlas plonas, megztukas ilgokas
ir kišenėm esu patenkinta
Turbūt vienas iš tų nedažnų atveju, kai esu patenkinta nuo-iki, net labai norėdama neturiu prie ko prisikabinti
Aušra baigs pamokas ruošti, žadėjo pabūti mano modeliu, bandysiu pafotkinti
Na va, kažką greitai pafotkinom - vėjas lauke žvarbokas, tai nenorėjau savo šalčmirytės ilgai kankinti.

Lace, super. Ploju atsistojus.
Lace, tobula ![]()