Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

1588151157[/url]"]Olaiva, 29 Bal 2020 - 12:05, parašė: Lace, man labai patiko šitas kišenes megzt "Little Wave". Daug akmenu telpa :D galiu paknist aprašymo, bet nieko ten sunkaus, kūną mezgant papildomu siūlu pamezgi,tada toliau kūną ir pabaigoj surenki kitos sp akisir vidų kišenės numezgi ;) Fotkino Vilma,kai pajūry abi šeimynos atostogavom. buvo smagu :wub:
tai jeigu aš būčiau apie tas kišenes iš karto pagalvojusi, kažkaip taip ir būčiau mezgusi gal. :unsure: bet gi mano reikėjimas įsijungė gatavą megztuką pamačius. :oh: tai dabar vargstu su adata :ax:

Pridėta:

Atsakyti

Lace, tavo vargelis ne šiaip gražus, o tobulai gražus :bigsmile: :wub: nerealus kruopštumo lygis :D 

Atsakyti

Klausimas dažnai mezgančioms nuo viršaus.

Vidutinio laisvumo ir ilgumo megztukui kokia dalis siūlo susimezga iki pažasties?

Atsakyti

Lace, juvelyrika :wub:

Nite, tai kuo tu kvepi?

katuk, žinok ir man baisiai slenka plaukai.. :unsure:  Jau ir šiaip nekažką buvo, o po antibų tai pilnos grindys, dušas, šepetys. Kai siurbiu, tai tik mano ir katino plaukai mėtosi visur.. Ir dar taip matos ant šviesių plytelių.

Galvoju, gal kokių papildų užsisakyt, bet tų, kur norėčiau, tai pobrangiai man :hmm: Nes reikia kelių kursų.

https://www.ohhira.l...ystas-kolagenas

Buvo labai išgirtas Aromamoj. Bet kai nori parduot, tai ir giri turbūt savo prekę :D Tai koks realiai tas poveikis, velniažin.

Dar ir smegenims reiktų ko nors. Davė vyras 3 užduotis (beveik 4) atlikt nuvykus į degalinę. Tai laiminga, kad bent viena pavyko - kuro to, kurio reikėjo, į baką įpyliau ir sumokėjau :D, nes apie kitas užmiršau, nors buvo papunkčiai surašytos :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 29 balandžio 2020 - 12:42

Nite, tai kuo tu kvepi?

Šiuo metu Perles de Lalique :rolleyes:

Atsakyti

Šiuo metu Perles de Lalique :rolleyes:

Ir dar su šitais konkuruoja s.t. dupont pour femme :D 

Atsakyti

Klausimas dažnai mezgančioms nuo viršaus.

Vidutinio laisvumo ir ilgumo megztukui kokia dalis siūlo susimezga iki pažasties?

aš daug mezgu nuo viršaus, bet kažkaip niekada nefiksavau, kiek to siūlo susimezga  iki pažastų   :unsure: 

Atsakyti

Nite, prisiminiau gi - kai mezgiau Alatau megztuką, prieš atskiriant rankoves buvo mane panika apėmusi, ar siūlo užteks, tai 3-4 cm iki rankovių atskyrimo buvau sumezgusi 90g, visas megztukas sveria 320 g.  :) Tai taip grubiai skaičiuojant - iki pažastų gavosi 1/3 viso megztuko svorio.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš jį baigiau  :yahoo: Tikrai savim didžiuojuosi, kad nenumečiau - gi kūnas nuo pažastų megztas du kartus, siūlas plonas, megztukas ilgokas  :D ir kišenėm esu patenkinta  :wub: Turbūt vienas iš tų nedažnų atveju, kai esu patenkinta nuo-iki, net labai norėdama neturiu prie ko prisikabinti   :angel_not: 

Aušra baigs pamokas ruošti, žadėjo pabūti mano modeliu, bandysiu pafotkinti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Na va, kažką greitai pafotkinom - vėjas lauke žvarbokas, tai nenorėjau savo šalčmirytės ilgai kankinti.  :) 

61CE3FA8-2880-4B42-BC0F-BDA3E345937C_med

84BC8EC6-DB6D-45D6-BE9C-0D4F555427BE_med

0EE1578E-4BA2-46AC-9E7C-2C4B8D0B2296_med

23D17399-D8C8-41D0-A1E9-871221F5ED62_med

046BF6EA-ED10-454A-A22B-493936023EF9_med

Atsakyti

Lace, super. Ploju atsistojus.

Atsakyti

Lace, tobula :wub:

Atsakyti