Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Idealiai

Atsakyti

Ar matot, kad reikėjo šitam megztukui kišenių?  :unsure: 

Galėjau gi “prieš” ir “po” nuotrauką padaryti  :oh: 

Atsakyti

Ar matot, kad reikėjo šitam megztukui kišenių?  :unsure:

Galėjau gi “prieš” ir “po” nuotrauką padaryti  :oh:

Reikėjo :D

Kažkaip įsivaizdavau, kad bus trumpesnis  :rolleyes: bet jei tokio ilgio megztinis, tai kišenės reikalingos  :D

Atsakyti

Lace, na tikrai idealiai fabričnas darbas.

Spalva graži, ilgis, sagos, apykaklė tikrai su malonumu tokį nešiočiau ir graži sau būčiau.

Atsakyti

Aš irgi baigiau

Nėr man ko lygintis su Lace.

Neidealus, truputį šleivas, truputį chaltūrintas, bet vat savų rankų darbas, tai ir geta ant dūšios kad kažką vistiek surezgiau.

Dar ir nesimatavau,,gali paaiškėti kad kas visai į lankas. Džiūna ant gyvatuko, jei išdžius ir dar saulės bus lašas MB nufotkins. Ir aš parodysiu kas gavosi jums

Atsakyti

Reikėjo :D

Kažkaip įsivaizdavau, kad bus trumpesnis  :rolleyes: bet jei tokio ilgio megztinis, tai kišenės reikalingos  :D

Mama kažkaip tokį ilgį mėgsta, ne sau gi dariau.  :rolleyes: 

O kai Rūtai mezgu, man vis norisi ilgio pridėti - jinai kažkokius patrumpintus mėgsta. Bet kai teko porą kartų jau numegztus trumpinti, nebereguliuoju kitiems gyvenimo  :D 

Atsakyti

Apie kvepalus, kuo brangesniais kvepinuosi tuo mažiau kvepi savo vyrui.

Jam nišiniai ne prie nosies🤣🤣🤣

O as vis dar neišmyliu jau 6 metai

Xerjof More then words. Visokiu kuriozu yra buve su jais, karta net Oze viena moteris persekiojo. Suprantu kad eina paskui jau pi 3 pardes, bet galvojau rankinuka,gal pavogt taikosi, paskui neiskente ir paklause kuom kvepiu ir prisipazino kad sekioja mano kvapa jau gera valandziuke. Bet lygiai taip prie kasos RImiake girdejau kaip sake jetau koks smaradas, kas cia taip smirda🤣🤣🤣

Pati geresniu, labiau lipusiu neradau.Apeinu ratą ir vėl prie jų.

Bacarat rouge 540 irgi geras butu jei ne kas antra taip kvepianti.

Erba pura Sospiro irgi mėgau kol nesutinki 16mečių maximoje taip kvepiancių, nusivalkoja kvapai ne pagal paskirti.

Atsakyti

Xerjof More then words. Visokiu kuriozu yra buve su jais, karta net Oze viena moteris persekiojo. Suprantu kad eina paskui jau pi 3 pardes, bet galvojau rankinuka,gal pavogt taikosi, paskui neiskente ir paklause kuom kvepiu ir prisipazino kad sekioja mano kvapa jau gera valandziuke. Bet lygiai taip prie kasos RImiake girdejau kaip sake jetau koks smaradas, kas cia taip smirda🤣🤣🤣

Aš tokių priešingų - myliu arba fuiveu kaip dvokia - komentarų sulaukiu dėl TF Amber Absolut. Abejingų niekada nebūna. 

Atsakyti

Nuo plauku slinkimo reikalingas biotinas Pvz. https://www.amazon.c...y/dp/B019ZZB3O2

Atsakyti

nu jūs duodat - mano matematinė galva tuoj sprogs :blink: pusė Vilniaus kvepia portretu, o kas antra - baccarat :B jei aš nekvepiu nei tuo, nei tuo, tai kažkas kvepia abiem iškart  :blink:  :lol: 

Atsakyti

nu jūs duodat - mano matematinė galva tuoj sprogs :blink: pusė Vilniaus kvepia portretu, o kas antra - baccarat :B jei aš nekvepiu nei tuo, nei tuo, tai kažkas kvepia abiem iškart  :blink:  :lol: 

Ramiakas

Aš kaimas prie Vilniaus, manęs išvis nesuskaičiavo.

Atsakyti

Karantinukas Numeris 3

9b7889717050.jpg

Niuma ačiū už rankovių pamoką

Atsakyti