nei siūlų nei spalvos kodo deja išduot negaliu, nes nežinau. Olaiva perleido man babinukę tokią nedidelę prieš kokius 1,5-2 metus. Iš jausmo tai linas maišytas su medvilne gal... daugiau deja nieko nežinau ![]()
nei siūlų nei spalvos kodo deja išduot negaliu, nes nežinau. Olaiva perleido man babinukę tokią nedidelę prieš kokius 1,5-2 metus. Iš jausmo tai linas maišytas su medvilne gal... daugiau deja nieko nežinau
Sliekeli
kaip tavo sliekiukai?
Tai kodas bus OpL-2018/x
OpL - Olaivos po Laiptais
Ingriduska-Midaroj ką nors radai?
Žodžiu, įsidrąsinau ir nulėkiau turgun. Riešutukai, vaisiai, žalumynai-niamniam, gėris.
Ar plaunat riešutus ir džiovintus vaisius?
Džiovintų obuolių neplaunu.
Riešutus plaunu ir mirkau prieš vartojimą.
Tai obuolius gal pati džiovini?
Man kažkaip nemalonu valgyti neplautus, ypač turguj sveriamus pirktus, bet pvz tokie anakardžiai labai greit suminkštėja, o tokie man feee. Dažniausiai greit nuplovus dar džiovinu
Bet vat su džiovintais vaisiais nežinau kaip elgtis. Vistiek plaunu, po to džiovinu, bet nežinau ar tai gerai. Gal.koks nors pelėsis įsiveis grečiau nei suvalgysiu.
Arba pvz mangų juostelės. Kaip jas išdžiovint nuplovus? Tai jas pirkau supakuotas
kol kas neploviiau, bet dar ir nevalgiau.
Sliekeli
kaip tavo sliekiukai?
Tai kodas bus OpL-2018/x
OpL - Olaivos po Laiptais
kodas tikrai bus tas
sliekiukai sliekiški
pasiutę kaip 5m vaikai būnantys namie ir besimėgaujantys vaikyste
šiaip nežinau,ką jie veikia,bet per šitą karantiną parėjo visų kelnių keliai... nu niekada taip nebuvo... net pižamų keliai! Mama bus priversta siūt išmokt... bandžiau lopyt, tai po dienos viskas vėl išryško ir ištryško
žinau, kad reiktų taisyklingai ten kraštus užlenkiant ar apsiūnant, nu bet tai kad nemyliu aš tos adatos... siųsim jaučiu močiutei
katuk,mangų, datulių ir anakardžių tai neplaunu visai. Plaunu razinas, abrikosus ir kitus riešutus mažom dozėm, tiek kiek planuoju suvartot per porą dienų.
Aš plaunu kaip kada. Mano chrbra greičiau suryja, nei aš nuplaunu.
Riešutus plaunu retai. Kai nepamirštu, pamirkau prieš valgant, bet tas būna retai.
Katuk, dz.vaisius nuplikau slyvas abrikosus
Mango retai turiu bet neplaunu
Riesutus irgi verdanciu vandeniu uzpilu, ir perplaunu. Nusausinu. Nespeja suslapti.
Olaiva grazia spalva perleido.
Midaroj pirkau pilkus Begonijos 4vnt po 2 eur
Dryzuosiu au ladisiniu lanoso
nei siūlų nei spalvos kodo deja išduot negaliu, nes nežinau. Olaiva perleido man babinukę tokią nedidelę prieš kokius 1,5-2 metus. Iš jausmo tai linas maišytas su medvilne gal... daugiau deja nieko nežinau
aš galvoju, kur man tas siūlas matytas ![]()
Gavau užsakymą numegzt naujagimiui kojinytes
Va čia tai iššūkis
Ir dar siūlų neturiu. Iš alpakos gal negerai
Liniuka, nieko čia sudėtingo. Kulnas ir pirštai praktiškaii
Tik nemegzk siauros, nes paskum užmaut neina.
Dėl alpakos nepasakysiu. Manai,kad dėl plauko blogai? Nes šiltos gi.