Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nei siūlų nei spalvos kodo deja išduot negaliu, nes nežinau. Olaiva perleido man babinukę tokią nedidelę prieš kokius 1,5-2 metus. Iš jausmo tai linas maišytas su medvilne gal... daugiau deja nieko nežinau :(

Atsakyti

nei siūlų nei spalvos kodo deja išduot negaliu, nes nežinau. Olaiva perleido man babinukę tokią nedidelę prieš kokius 1,5-2 metus. Iš jausmo tai linas maišytas su medvilne gal... daugiau deja nieko nežinau :(

Sliekeli  :wub: kaip tavo sliekiukai?

Tai kodas bus OpL-2018/x

OpL - Olaivos po Laiptais

Atsakyti

Ingriduska-Midaroj ką nors radai?

Žodžiu, įsidrąsinau ir nulėkiau turgun. Riešutukai, vaisiai, žalumynai-niamniam, gėris.

Ar plaunat riešutus ir džiovintus vaisius?

Atsakyti

Džiovintų obuolių neplaunu.

Riešutus plaunu ir mirkau prieš vartojimą.

Atsakyti

Tai obuolius gal pati džiovini?

Man kažkaip nemalonu valgyti neplautus, ypač turguj sveriamus pirktus, bet pvz tokie anakardžiai labai greit suminkštėja, o tokie man feee. Dažniausiai greit nuplovus dar džiovinu :D 

Bet vat su džiovintais vaisiais nežinau kaip elgtis. Vistiek plaunu, po to džiovinu, bet nežinau ar tai gerai. Gal.koks nors pelėsis įsiveis grečiau nei suvalgysiu.

Arba pvz mangų juostelės. Kaip jas išdžiovint nuplovus? Tai jas pirkau supakuotas :D kol kas neploviiau, bet dar ir nevalgiau.

Atsakyti

Sliekeli  :wub: kaip tavo sliekiukai?

Tai kodas bus OpL-2018/x

OpL - Olaivos po Laiptais

kodas tikrai bus tas  :lol: 

sliekiukai sliekiški :) pasiutę kaip 5m vaikai būnantys namie ir besimėgaujantys vaikyste :) šiaip nežinau,ką jie veikia,bet per šitą karantiną parėjo visų kelnių keliai... nu niekada taip nebuvo... net pižamų keliai! Mama bus priversta siūt išmokt... bandžiau lopyt, tai po dienos viskas vėl išryško ir ištryško :oh: žinau, kad reiktų taisyklingai ten kraštus užlenkiant ar apsiūnant, nu bet tai kad nemyliu aš tos adatos... siųsim jaučiu močiutei  :ax: 

Atsakyti

katuk,mangų, datulių ir anakardžių tai neplaunu visai. Plaunu razinas, abrikosus ir kitus riešutus mažom dozėm, tiek kiek planuoju suvartot per porą dienų.

Atsakyti

Aš plaunu kaip kada. Mano chrbra greičiau suryja, nei aš nuplaunu. 

Riešutus plaunu retai. Kai nepamirštu, pamirkau prieš valgant, bet tas būna retai. 

Atsakyti

Katuk, dz.vaisius nuplikau slyvas abrikosus

Mango retai turiu bet neplaunu

Riesutus irgi verdanciu vandeniu uzpilu, ir perplaunu. Nusausinu. Nespeja suslapti.

Olaiva grazia spalva perleido.

Midaroj pirkau pilkus Begonijos 4vnt po 2 eur

Dryzuosiu au ladisiniu lanoso

Atsakyti

aš galvoju, kur man tas siūlas matytas :D

Atsakyti

Gavau užsakymą numegzt naujagimiui kojinytes :blink: Va čia tai iššūkis :D Ir dar siūlų neturiu. Iš alpakos gal negerai  :hmm:​ 

Atsakyti

Liniuka, nieko čia sudėtingo. Kulnas ir pirštai praktiškaii  :D​ 

Tik nemegzk siauros, nes paskum užmaut neina.

Dėl alpakos nepasakysiu. Manai,kad dėl plauko blogai? Nes šiltos gi.

Atsakyti