Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska- o kam tau tos špagos :hmm: 

Bet tai koks birželis, gi jau ir pardes atidaro, kirpyklos ir kiti ten grožio reikalai... net skrydžius atnaujina kai kuriuos.

Na bet aš jau planuoju gal kitą savaitgalį grįžti.

Atsakyti

Katuk, jei jau rinktis, tai jamu du herpius  :D

Nu kaip prisireikė ko nors tokio gerai krentančio ir tokios spalvos :wub:

Priedas  Screenshot_20200505_133803.jpg   515,28KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200505_133838.jpg   326,55KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200505_133859.jpg   276,81KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200505_133920.jpg   335,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ir aš tokio norėčiau....

Tiesą sakant, kažką panašaus norėjau pasigamint dabartiniu mezginiu, bet toli gražu :D  gaunas visai ne tai ar tiksliau- nesigauna.

Jei rasi siūlų-sušvilpk :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Koks gražus!  :wub:  :wub:  :wub: 

Labas.

Atsakyti

https://youtu.be/geR46Ou9tVU

Atsakyti

Pasibėdavosiu. Vienas herpis ant lūpos, kitas panosėj :B  Gražuolė :B​ 

Taigi neturi baigtų megztukų, fotosesija negresia.

Atsakyti

Taigi neturi baigtų megztukų, fotosesija negresia.

Uoj šiais virusingais laikais fotosesija su spuogu ant lūpos lengviausiai išsprendžiama kaukės pagalba :D Bet tu teisi, fotosesija dar šią savaitę negresia :)​ 

Atsakyti

Turiu nedidelį pabaigtuką - megztuką 2,5 metų draugės dukrytei.  :) Toks nedidelis drabužėlis, o užtrukau beveik mėnesį kol numezgiau...  :oh: ir dar tokia neramybė, ar dydį pataikiau.  :unsure:

Priedas  06BE6089-3558-458C-B8D6-9657F99AD85F.jpeg   458,49KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  DBE0BECD-3050-4BB0-A09A-BC4D9F8BE3E5.jpeg   234,39KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2E9CBB9E-CA5C-4D21-9545-6236BA736DD9.jpeg   335,2KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labai gražiai prie tos suknytės :wub: 

O kas ten su dydžiu gali netikti. Vaikai tik į ūgį auga, na tai nebent rankovės patrumpės

Atsakyti

Labai gražiai prie tos suknytės :wub:

O kas ten su dydžiu gali netikti. Vaikai tik į ūgį auga, na tai nebent rankovės patrumpės

tai nežinau, ar su ilgiu/pločiu pataikiau - mezgiau pagal kažkokias dydžių lenteles, o mergaitę esu mačiusi prieš kokius 1,5 metų.  :unsure: Neturiu jokio apčiuopiamo įsivaizdavimo, kokio dydžio tas 2,5 metų vaikas.  :unsure: 

Atsakyti

Ir bėda - neturiu mezginio  :oh: yra pradėta antra kojinė megzt, bet taip netraukia...  :unsure: Noriu ko nors gražaus ir labai užkabinančio... :rolleyes: 

Atsakyti

Labas,

Aš irgi vis dar neturiu mezginio.

Mamos dienos proga vaikai iškepė keto pyragą man. Dar turiu. :essen: Iė gėlių gavau nuo vyriausio. 

O šiandien pagalvojau, kad reikia vitamino D pasigamint ir kai saulė atsisuko išėjau balkonan su maikute ant petnešėlių, kokia 20 min pasideginau. Saulė maloniai šildo, atokaitoje ir šaltas vėjas beveik neužpučia.

Atsakyti