Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O ko alpaka negerai?

Atsakyti

Naujagimiui gal ir iš alpakos tinka, į burną dar neįsikiš. O apie pirščiukus kad apsivels kiek, tai iškrapštys mama.

Atsakyti

Naujagimiam reikia, kad kutentų padus. Nes tos kojinės turėtų mautis ant nuogos kojytės ir tik po to į šliaužtą. Skirtos ne tiek šildyt, bet stimuliuot receptorius, kvėpavimo centrus, kurių dalis yra pėdose. Tai pvz alpaka ar naminė vilna kokia geriau nei merinas, tik perspėt mamą,kad apsižiūrėtų pirštelius dėl tų ilgų plaukų.

Atsakyti

Tai gerai, megsiu iš alpakos, kaip tik turiu tinkamos spalvos. Galvojau, gal vilna geriau padukus kutena.

Atsakyti

Laba diena,

Kas čia per tyluma pastaruoju metu :hmm:

Po savaitgalinio pasivaikčiojimo šiandien vos bepaeinu. Vakar jau į vakarą pradėjo bluzdas skaudėt lygiai taip kaip po pirmos kojų trenuruotės. Tai jau supratau, kad per karantiną nejuda mano raumenukai :D Kažkaip nėr motyvacijos judintis. Dar gal, jei būtų kas ištįsia laukan, tai gal ir prisidėčiau, bet pas us tokių entuziastų nelabai yra.

Lace, ar buvot tam Aerokine? Jei neklystu, lyg palavot? :hmm:  Mums nuplaukė šeštadienį, nes lijo visą dieną. labai norėjau, galvojau, va ir vaikus ištempsiu, bet nepavyko.

Nesupratau, kiek tas karantinas tęsis :hmm: Nes mūsų vienas montuotojas šiandien pareiškė, kad jam pratęstos tos vaikų priežiūros karantininės iki birželio 10  :hmm: Darbai stovi, nervas ima. O montuotojų labiausia reik.

Atsakyti

Labas

Tai kad nieko nevyksta, tai nėr ką ir rašinėt aptarinėt, vat ir tyla.

Gal dėl to, kad mokyklos uždarytos ir neplanuoja atidaryt, dėl to ir priežiūra :hmm: o 

po mokslo metų pabaigos visus vaikus seneliams :D 

Aš qqtės norėjau apie mezgimą paklaust. Vakar žiūrinėjau čaikas intike, ir toks klausimas pasistojo. Viršus gi mezgamas tokiais kampais, ta prasme apačia banguota. Kaip paskui išsilygina apačia? Ten gal kokios trumpintos eilės? Nei megsiu nei ką, tiesiog įdomu

Atsakyti

Nuo pažastų čaika mezgasi trumpintom eilėm, kol išlyginį priekio "kampą" :)
Paskui ratu ratu..

Atsakyti

Tai taip ir pagalvojau

Atsakyti

Pasibėdavosiu. Vienas herpis ant lūpos, kitas panosėj :B  Gražuolė :B​ 

Atsakyti

Liniuka, taigi namuose.O visokius ten tymsus gali šešėly ar atitinkamu kampu

Bus tau akmenis tampyt...

Bet iš kitos pusės, kaži gerai ar blogai, kad ne tas virusas, o kitas :hmm:

MB rudenį gėrė kelis kursus tablečių, būtent nuo herpio. Tfu tfu tfu, bet kol kas ir nebuvo iškilę.

Apie tas čaikas. Tai va šitą žiūrėjau, kaip visai realų variantą. Nors vadinasi ir kitaip, bet man rodos tas pats čia principas.

Priedas  Screenshot_20200505-120755_Pinterest.jpg   203,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas  :4u:

Nekalbadieniai pas mane kažkokie.  :unsure: Be jokios rimtos priežasties  :D

Lace, ar buvot tam Aerokine? Jei neklystu, lyg palavot? :hmm:  Mums nuplaukė šeštadienį, nes lijo visą dieną. labai norėjau, galvojau, va ir vaikus ištempsiu, bet nepavyko

buvom, smagi pramoga.   :wub: Pasiėmėm arbatos, popkorno, bandelių  :D Vyras ta proga mūsų auksinę Granadą ištraukė  :rolleyes:

penktadienį buvom nuvažiavę į Burbiškio dvarą (ne Ingrigos) tulpių žydėjimo pažiūrėti - grožis...  :wub: 

Priedas  C9A582DA-EC03-48B1-9DBC-9116C3E338D5.jpeg   166,94KB   0 Parsiųsta kartų

Padovanojau mamai megztuką, labai apsidžiaugė, sakė tinka ir patinka.  :D Tėčio įvertinimas - “kasdieninis karalienės megztukas”  :wub:  Įrodymų dar neturiu.  :rolleyes: 

Šiandien Kalvarijų turguje buvau, prisipirkau visokių šviežių daržovių, uogų, o svarbiausia surfinijų balkonui papuošti.  :D Daigai mažyčiai, reiks palūkėti, kol gražu bus, bet ir kaina teisingesnė, po 0.6 eur. Pernai ar ne po 2 eurus pirkau ir man tų daigų 18 reikia.  :oh:

Atsakyti

Sveikos, as tai turiu noro vaiksciot ir uchvatos.

Vakar 14500 zingsniuku

Namai- midara- namai

Namai - Lidl - namai

Vakar prasivirtuvinau

Cheskeikas

Duoniukai

Sausainiai

Vyrui pica su naminiu mieliniu padu

Siandien susipakavom ir dar i Labanora,nors savaitei.

Kaimyne musu yra Verygos kazkuri ten ranka, tai sake iki birzelio 1 dienos tikrai tupekit, bus pratesta.

Nu va tiek naujienikiu.

Bijau sakyti kad neprisnigtu😂, bet kaip niezti dryziuka megzti.

Kinieciuose ciut nenusipirkau spaginiu virbalu rinkimio, 22 vnt,tai 11poru

Bet galvoju nu juk turiu, jie nesusidevi😂

Atsakyti