Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace gražus derinys

Liniuk ojei kokio grožio tavo geistinukas

Nusipirkau braškių, skanios.

Pavalgiau,kavyte išgeriau.

Labanoras nesvetingas, šalta ir lyja.

Eisiu prasieiti savo takiukais

Atsakyti

Aj dar,jei tos kaukes nesibaigs, aš nusinersiu.

Si tom negali kvepuoti, dregsta, kutina.

Aš nusinersiu kiauraraščiu ir vsio.

Vistiek ji tik kad baudos negauciau, o neparasyta kad negali buti nerta😂

Atsakyti

man kažkaip jau noras kilo liną išsitraukt ir paprastą megztelį nusimegzt antkazdieninį

bėda kad tos spalvos kurią turiu storo itališko lino nelabai noriu

o tos spalvos kurios noriu neturiu

tiksliau turiu kažką panašaus lietuviško bet nesu tikra ar neskersuos

o ir kietokas toks...

Atsakyti

Vakar per pietus į parkelį nuėjau, čia netoli namų. Žmonių beveik nebuvo, tai nusileidau tą kaukę ir taip buvo gera pajust miško kvapą, o ne muilo, specifinį sintetinės kaukės, ar savo burnos kvapą

Atsakyti

Qqte, na tikrai, tokios egzistencinės problemos :D 

Medžiaginė kaukė daugelį problemų išsprendžia. O saugumo mano manymu praktiškai tiek pat. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 05 gegužės 2020 - 17:19

turiu medžiaginę, nieko jinai neišsprendžia, taip pat dusina ir taip pat drėksta

Atsakyti

Lace , nerealiai dailus megztinis  :wub: kiek iš foto galiu nuspėt, tai dydis labai tinkamas ir dar turėtų likt ant išaugimo iki rudens ;) aišku, jei vaikas ne koks baisiai nestandartinis (aukštas ir stambus) :)  Apie kaukes. Šiandien konsultavau kelis leliukus, vienas tėtis ir sako: per šitą karantiną supratau, kad chirurgai yra visiški antžmogiai - jie ne tik operuoja jei reikia be miego, belenkiek valandų jei reikia, bet dar viską daro su pastoviu deguonies trūkumu! Ir kas pas juos per smegenys....  :lol:​ 

juokėmės su sesute pasikrykštaudamos  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 05 gegužės 2020 - 17:58

Aš jau nusilininau :D bet realybėj man ne taip gražu kaip įsivaizdavau  :B 

Sėdžiu graži :flirt2: pabuvojus kirpykloj.

Atsakyti

Man visos kaukes kelia diskomforta.

Medziagine komfortiškiausia jei jau kitaip nera.

Išbandžiau tą melsvą medicininę, respiratorinę ir siūtą mano siuvėjos.

Tai medžiagine butu geriausia, bet gi draugė saugodama mane padare 3 sluoksnius. Todel ji dreksta.

Vakar apejau visa miesta su kauke po smakru. Nei aš glausčiausi tarp žmonių, nei būriavausi.

Žingsniavau viena aplink minimum 15m nieko, kai matai kad ateina zmones užsidedi ja i vieta prasilenki ir vel eini su po kaklu.

Grizau is misko.

5 dienos 5 naktys miške pavasarį daig reiškia. Sužaliavę viskas drąsiau.

Pasiilgau avieciu stiebu arbatos. Prisiskyniau virsiu.

Kaimyne, 73 m. miela Ponia Rasa, kuri visa savo gyvenima pradirbus Kaune gydytoja tuberkuliozineje, atnese punda garšvu, dilgeliu ir laiskinio česnako. 

O jei atvirai tai šį kart dar neatsibuvau savuose namuose, minkštoj lovytėj, dideliuose, sauletuose languose neatsiziurejau kaštonų.

Pabusim cia 2 savaites ir jau grisim su visam.

Tada ir atsibusiu.

Gal bus geri orai kavai lauke, mezgimui lauke.

Atsakyti

Tai kad kaukė drėksta, tai normalu. 

Man ta medicininė neteisingai laikosi, lipa ant akių, ar į šoną, reik nuolat taisytis, o kaip ir nereiktų. Turiu tokių respiratorių, tie visai gerai laikosi, neprispausti prie burnos, bet man gumytės matyt netinka, nukrenta nuo ausų :D  medžiaginė kol kas patogiausia, ir kelių sluoksnių. Sudrėksta, bet aš tik parduotuvėse ją nešioju, tai kažkaip iškenčiu

Į LT iš kiniečių atsiuntėm tokių dviratininkams skirtų, su keičiamais filtrais, bet nežinau kokio jos patogumo, dukros sakė ne itin. Irgi ausis spaudžia.

O gydytojams tai jo-nepavydžiu ir nesuvokiu net, kaip jie dirba. Pagarba

Atsakyti

Aš šnd irgi kurpėją aplankisu. Minus pusė kg :D Na, bent taip jaučiuosi su savo trumpais plaukais, kai šiaip kerpuosi kas 4 savaites, o čia kokias 9 savaites nebuvus. 

Atsakyti

Aš poryt eisiu. Dabar blaškausi ką su kirpimu daryt, bent 3 idėjas turiu

Atsakyti