Qqte-vandens pakankamai geri?
nu neskaičiuoju, atrodo pakankamai, bet kilo irgi ta pati mintis, gal reik daugiau
Labas rytas,
Labai sunkiai ir aš kėliaus, o ir katinas miegojo ir nekėlė manęs į darbą
Šiaip jeigu žadintuvas suskamba, tai jau nebeleidžia miegoti.
Labas rytas ![]()
matyt tas oro slėgis pasikeitęs labai mano galvai nepatinka.
jau antrą vaistą nuo 7 val. geriu. ![]()
ir man labai blogai be mezginio
vakar visokius mėginukus bandžiau - niekas nekabina
vienas variantas labai gražus pats savaime, bet... spalva labai mano ir visai ne Rūtos, o sudėtis labai Rūtos ir visai ne mano (šilkas plius šilkmocheris). Jei megsiu Rūtai, labai tikėtina, kad dėl spalvos nenešios, jei megsiu sau, nenešiosiu, nes man su mochera per karšta. Arba, jei sau, reikia modelį kokį užmestukinį galvot.
Dar atradau, kad praeitą savaitę Midaroje pirktas grietinėlės šilkmocheris šalia grietinėlės merino atrodo skaisčiai baltas
Ir man jo tokio visai nereikia
Čekio nebeturiu, turbūt mažai šansų, kad pakeistų man į kitą spalvą?
iš tos nevilties vakar sprindį kojinės numezgiau
Ir man jo tokio visai nereikia
Čekio nebeturiu, turbūt mažai šansų, kad pakeistų man į kitą spalvą?
![]()
Visai nemažai
jei imsi tokio pat siūlo ir tokį pat kiekį - didelė tikimybė kad priims ir be čekio
verta pamėgint
Lace, jei.mokėjai kortele, taigi turi įrodymų. O dar jei kaip Nitė sako, to pat siūlo tas pats kiekis, manau, kad turi nemažai šansų.
Viskas priklauso nuo buhalterijos, nes jei reikia grąžinimą daryt, reik čekio numerio.aš taip manau
Labutis
Sektišjai nuegohau iji 9.23
Cia rekordas dvieju menesiu, nes 7 jay gyva gyviausia.
Qqciuk man taip nuolat yra su ta tamsa, gydytoja sake del zemo kraujo spaudimo.
Liepe nesistoti is karto staigiai.
Tai jei prisimenu tai letai, bet jei ko pasoku staiga, tai kartais reikia ir isikbti ko nors taip tamsu.
Pradejau dryziu jau tamsoj. Nesiu i dienos sviesa paziuret ar vis dar grazu.
Liniuk maladec😍
Visai nemažai
jei imsi tokio pat siūlo ir tokį pat kiekį - didelė tikimybė kad priims ir be čekio
verta pamėgint
![]()
reiks pamėginti
Ingridėl tai va gi kad seniai seniai buvo man pasakyta kad arba dėl žemo spaudimo arba gal hemoglobinas mažas
bet spaudimas pas mane visada žemas o tie užtemimai kažko suaktyvėjo paskutiniu metu
hemoglobinas mano geras, tikrai ne dėl jo
dar galvoju kad gal kraujas tirštokas dėl to :hmm:nu čia iš paskutinio kraujo ėmimo kai nė nėbėgo iš vienos rankos
Labas rytas,
Man tamsumai irgi būna. Ypač po ligoninės pradžioj tamsavausi pastoviai.
Vakar vyras mano duot kraujo buvo. Ir šiaip buvo nusprendęs, bet vakar paskambino, kad trūkumas yra. Tai va, viena moteriškė kažkur šalia gulėjo, kuriai visiškai nebėgo kraujas. Jam per 3 minutes norma prilašėjo, o jai ten vos keli ml, nors maigė ir ką ten nedarė, kad bėgtų. Tai man labai keista, aš niekaip neįsivaizduoju, kaip kraujas gali nebėgt
Problemų keltis šinaiden nebuvo, bet svarstyklės tai nenudžiugino
Ir vis tiek va sėdžiu ir galvoju apie maistą, kaip čia ko užkrimst. Ir pasivaikščiot entuziazmo nėr, nors turėtų fainas oras būt lauke.
Aš nesektiškai atsikėliau dar prieš 8. Vietiniu laiku
Bet judėjimo tai minimaliai. Nu nes viskas spyruokliuoja. Taip norisi akis kuo nors paremt, kad stabilizuotųsi...
Tai man labai keista, aš niekaip neįsivaizduoju, kaip kraujas gali nebėgt
nu paprastai
tiesiog nebėga ir tiek
praduria su adata veną, tikrai pataiko, nes išvarva keli lašai
ir ... viskas - daugiau nebėga
tada duria veną kitoj rankoj ir vėl tas pats
tada pereina prie kojų
didžiulių pastangų dėka iš manęs galima išgręžt pusantro mėgintuvėlio