Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš dar kokį mėnesį palauksiu su kirpykla. Nejaučiu būtinybės. Nors gal po savaitės staiga pajusiu :D​ O nagus eisiu tvarkytis šeštadienį. 

Atsakyti

Turiu medžiaginę kaukę, ją deduosi, kai einu į lauką pasivaikščiot. Taip pat vyras nupirko tų vienkartinių, kai atsirado. Tai jas deduosi, kai einu kur nors, pvz parduotuvėn. Labai didelio skirtumo jausmui nepastebėjau, gal medžiaginė kiek  malonesnė. O kadangi parėjus ją išskalbiu su ūkišku muilu, tai kitą kartąjaučiasi muilo kvapas.

Va jei karšta pasidarys ir dar tebereikės kaukes nešiot, tai bus sunku. Mano medžiaginė juoda, tai saulėje labai kaista, reikės kokią baltą pasisiūt.

Plaukai pradėjo susirišt, kas  šiuo metu net patogiau, nelenda į veidą ir išėjus mažiau progų liest veidą.  Tai galiu palaukt iki rudens. Nagų ir šiaip nevaikštau niekur tvarkytis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 gegužės 2020 - 20:02

Nei nagai nei ragai netvarkyti ir artimiausiu metu nenusimato :unsure:​ 

Atsakyti

Man iki vizito pas plaukų fėjiną dar SAVAAAAAITĖ.

Kažkaip baisiai ilgi plaukai. Nuo užvakar.

Megztuko turiu kūną. T.y. reik susiūti.

Liko rankovės ir fintikliuškos.

Būtinai dėsiu su įkvėpimo megztuku, nes panašumų net du: kad ilgas ir kad sumetamas.

Atsakyti

Aš poryt eisiu. Dabar blaškausi ką su kirpimu daryt, bent 3 idėjas turiu

Kirpėja pasakojo, kad visokių fokusų per karantiną mato. Ir klientes iš blondinių į brunetes pasivertusias, ir vyrai bernam ilgus plaukus nurežia (na, tos pusės galvos ilgų plaukų šukuosenos, kaip pas Vilių irgi).

Vežiausi Gytį, tas sugalvojo viršų augint, tik šonus apkirpo. O pas jį banguoti plaukai, žele garbanas pašukavo :) Kirpėja sako, nu koks kitoks vaikas, pasikeitęs per tą laiką. Toks paaugliukiškas (pagal charakterį, irgi, deja). 

Aš lėtai su nugara naujo stumiuosi į priekį. Bet niekur ir neskubu. Tiesa, iš Reservedo gavau kūno spalvos prigludusią maikutę. Bus idealus variantas visiems kiauraraščiams ir moheriniams mezginiams nešiot :) 

Atsakyti

Kaip sunku šiandien buvo išlipti iš lovos... Taip smagiai lietus barbenasi, lovoje su knyga būtų pats tas. Bet ką darysi, teko keltis į darbą. Dar net karštų sumuštinių šeimynai iškepiau. Sau lašišos pasidariau pusryčiams. Susiėmiau ir karantino kg nusikračiau.

Atsakyti

Labas rytas.

Aš irgi vos atsikėliau. T.y. ir šiaip sunkiai keliuosi rytais, bet šiandien tai išjungiau žadintuvą ir miegojau, kaip maiše. Gerai, kad vyras išeidamas užkalbino.

Šaunuolė, Liniuka, kad nusikratei. :didis:

Atsakyti

labas rytas

jo ir aš sunkiai lipau

ir vaiks dar parpia

suku galvą kuo pusryčiaut, jaučiu vėl kiaušiniai kažkuria forma gelbės, ar gal keksiuką mikrobangėj isikept

pradėjau vakar lininį megztuką, gal visai nieko ta spalva

Atsakyti

Mano vakarykštis oras pas jus :D 

Vakar visą dieną lijo. Šiandien kol kas dar ne, bet apsiniaukę. 

Neaišku, ar oras prisidėjo, bet...sukasi galva :cry2:  galvojau, vėl tie mano kristalai, bandžiau pratimus padaryt, bet arba ne toj ausy, arba ne kristalai, nes pasidarė dar blogiau. Ir nuo to sėdėjimo vienoj pozoj nugara skauda smarkiau nei visad...

Žodžiu-pensininkė total.

Liniuka-tai tiek tu ten ir turėjai to pliuso, jei pora nevalgymų neteisingų atstatė atgal. Maniškis tik čiut čiut smuktelėjo, kai šokoladai baigėsi :D 

Qqte-koks megztuko modelis?

Atsakyti

katuk apvali koketka paprastai be pribumbasu, tingu skaičiuot tai jamiau patikrinta varianta

Atsakyti

Aš pasiklydus laike su miegais šiuo momentu :) Bet atsistatysiu kažkaip. Irgi sunkiai kėliausi. Su kava bandau prabust.

Atsakyti

aš miegu iki 8.30 jei nereikia vaikui į pamokas zoomines

jei reikia tai vistiek nuo 9, tada jau keliamės 8.bet kavos prabudimui kaip ir nebereikia :) atitrepsiu iki stalo ir kol kompas įsijungia jau gyva

paskutinėm dienom kažko labai temsta akyse atsistojus, nežinau su kuo siet, jau beveik buvo praėję

Atsakyti