Aš dar kokį mėnesį palauksiu su kirpykla. Nejaučiu būtinybės. Nors gal po savaitės staiga pajusiu
O nagus eisiu tvarkytis šeštadienį.
Turiu medžiaginę kaukę, ją deduosi, kai einu į lauką pasivaikščiot. Taip pat vyras nupirko tų vienkartinių, kai atsirado. Tai jas deduosi, kai einu kur nors, pvz parduotuvėn. Labai didelio skirtumo jausmui nepastebėjau, gal medžiaginė kiek malonesnė. O kadangi parėjus ją išskalbiu su ūkišku muilu, tai kitą kartąjaučiasi muilo kvapas.
Va jei karšta pasidarys ir dar tebereikės kaukes nešiot, tai bus sunku. Mano medžiaginė juoda, tai saulėje labai kaista, reikės kokią baltą pasisiūt.
Plaukai pradėjo susirišt, kas šiuo metu net patogiau, nelenda į veidą ir išėjus mažiau progų liest veidą. Tai galiu palaukt iki rudens. Nagų ir šiaip nevaikštau niekur tvarkytis.
Nei nagai nei ragai netvarkyti ir artimiausiu metu nenusimato
Man iki vizito pas plaukų fėjiną dar SAVAAAAAITĖ.
Kažkaip baisiai ilgi plaukai. Nuo užvakar.
Megztuko turiu kūną. T.y. reik susiūti.
Liko rankovės ir fintikliuškos.
Būtinai dėsiu su įkvėpimo megztuku, nes panašumų net du: kad ilgas ir kad sumetamas.
Aš poryt eisiu. Dabar blaškausi ką su kirpimu daryt, bent 3 idėjas turiu
Kirpėja pasakojo, kad visokių fokusų per karantiną mato. Ir klientes iš blondinių į brunetes pasivertusias, ir vyrai bernam ilgus plaukus nurežia (na, tos pusės galvos ilgų plaukų šukuosenos, kaip pas Vilių irgi).
Vežiausi Gytį, tas sugalvojo viršų augint, tik šonus apkirpo. O pas jį banguoti plaukai, žele garbanas pašukavo
Kirpėja sako, nu koks kitoks vaikas, pasikeitęs per tą laiką. Toks paaugliukiškas (pagal charakterį, irgi, deja).
Aš lėtai su nugara naujo stumiuosi į priekį. Bet niekur ir neskubu. Tiesa, iš Reservedo gavau kūno spalvos prigludusią maikutę. Bus idealus variantas visiems kiauraraščiams ir moheriniams mezginiams nešiot
Kaip sunku šiandien buvo išlipti iš lovos... Taip smagiai lietus barbenasi, lovoje su knyga būtų pats tas. Bet ką darysi, teko keltis į darbą. Dar net karštų sumuštinių šeimynai iškepiau. Sau lašišos pasidariau pusryčiams. Susiėmiau ir karantino kg nusikračiau.
Labas rytas.
Aš irgi vos atsikėliau. T.y. ir šiaip sunkiai keliuosi rytais, bet šiandien tai išjungiau žadintuvą ir miegojau, kaip maiše. Gerai, kad vyras išeidamas užkalbino.
Šaunuolė, Liniuka, kad nusikratei.
labas rytas
jo ir aš sunkiai lipau
ir vaiks dar parpia
suku galvą kuo pusryčiaut, jaučiu vėl kiaušiniai kažkuria forma gelbės, ar gal keksiuką mikrobangėj isikept
pradėjau vakar lininį megztuką, gal visai nieko ta spalva
Mano vakarykštis oras pas jus
Vakar visą dieną lijo. Šiandien kol kas dar ne, bet apsiniaukę.
Neaišku, ar oras prisidėjo, bet...sukasi galva
galvojau, vėl tie mano kristalai, bandžiau pratimus padaryt, bet arba ne toj ausy, arba ne kristalai, nes pasidarė dar blogiau. Ir nuo to sėdėjimo vienoj pozoj nugara skauda smarkiau nei visad...
Žodžiu-pensininkė total.
Liniuka-tai tiek tu ten ir turėjai to pliuso, jei pora nevalgymų neteisingų atstatė atgal. Maniškis tik čiut čiut smuktelėjo, kai šokoladai baigėsi
Qqte-koks megztuko modelis?
katuk apvali koketka paprastai be pribumbasu, tingu skaičiuot tai jamiau patikrinta varianta
Aš pasiklydus laike su miegais šiuo momentu
Bet atsistatysiu kažkaip. Irgi sunkiai kėliausi. Su kava bandau prabust.
aš miegu iki 8.30 jei nereikia vaikui į pamokas zoomines
jei reikia tai vistiek nuo 9, tada jau keliamės 8.bet kavos prabudimui kaip ir nebereikia
atitrepsiu iki stalo ir kol kompas įsijungia jau gyva
paskutinėm dienom kažko labai temsta akyse atsistojus, nežinau su kuo siet, jau beveik buvo praėję