Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina

Labai grazus, jurinis toks.

Mariačka⚓⛵🐬🐋🐚

Atsakyti

Ristina, o galima apie tą kaklą plačiau.

Mašina ane?bet vistiek įdomu, nes nelabai supratau. Ta prasme numezgi kūną ir iš atvirų akių mezgi atnarą, kurią paskui prisiuvi iš vidaus irgi atvirom akim? Ar atnara atskirai megzta ir atvirom akim prisiūta? Ar dar koks variantas?

Atsakyti

... numezgi kūną ir iš atvirų akių mezgi atnarą, kurią paskui prisiuvi iš vidaus irgi atvirom akim?

Va taip :mirksiukas:

Mašina, bet pilnai taip galima ir virbalais. Nekeičiau tankumo, t.y. kaip tankiai mezgiau kūną, taip ir tą juostelę,

Atsakyti

Man atrodo čia tas klasikinis senovinis prikitliavimas. :unsure:

o aš naktinį mezgimą lauke praktikuoju :rolleyes:

Priedas  FC337914-5FD6-4426-B9EF-30B5685B703C.jpeg   67,27KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na taip. Gi mezgime nėr nieko naujo :D tik pamiršta sena.

Atsakyti

O prikitliavimas nėra kai atskirai numegztą juostelę primontuoji iš atvirų akių ant užbaigto kaklo?

Atsakyti

Laba.. grizau is darbo atbulom :D nusikaliau kaip suo .. Kaip gerai, kad ryt laisva :wub:

Liniuka, grazi lako spalva :4u: Mano db irgi panasi.

Ristina, net per foto jaucias, kad turetu smagiai nesiotis :4u:

Lace, grazios foto :wub:

Rasyt, tavo mezginiai tokie visi itin vykę, kas kart užtvirtini posakį, genealumas - paprastume! Tą dalį, kaip pridėti rankovėms, spėju supratau iš tavo antmodelinės išklotinės, bet ką darai su viršutine dalimi, tai yra pečiais, ar juos irgi kažkiek laidai, ar pasiekus pečių plotį lieka lygi dalis? 

Aciu :4u: Pecius nulaidziau pamazu :)

Atsakyti

Lace, kokios fainos man tos jūsų mini ekspedicijos po Lietuvą ❤️
Dėkui, Rasyt. Kad suprast, reiks bandyt.

Ai dar nepaminėjau, kaip fainai susiskaitė Ingriduškos bandymas susimuliuoti, ir merginų nepasidavimas,  toks nepagyrų puodas ir taškas. Vistik susišlifavus kompanija, ir jei galima geriau, tai reikia ir jokio vyniojimo į vatą😁

O laužą ir mes kurenam. Tiksliau leidau mažajam vaikui pačiai įdegti ir kurenti. O jau laiminga... Bet megzti neina, kažkaip per daug blaškymo. 

Tiesa, pasigirsiu, kokio skanumo vakarienę suvalgėm, dar ir dabar jaučiu skonį burnoje.

Grilinom jautienos kepsnį, bet jau taip pataikė punkt, punkt kaip mėgstu... O ir mesytė, kai gerumo.

Priedas  received_941145172999296.jpeg   63,54KB   0 Parsiųsta kartų

Na ir dar aš neatsistebiu, kad mano mergina vienodą porciją su mumis suvalgo, va ir šį vakarą 300 g. steikas👀 čia normalu? Kažkada močiutė yra sakius, kad mūsų giminei būdingas saiko neturėjimas, tai taip įstrigo, nors net nežinau ar taip būna. Šiaip ji kūdutė, gal tiesiog maisto pustytoja😁

Atsakyti

Labas saulėtą rytą.

Uchhh sako bus vėl šilta dienikė.

Kapseika, mūsų Ugnius buvo itin nevalgus, toks labai labai. Kūdena baisinis.

Bet kai paaugo, apie 12 gal 13 metus, suvalgydavo 5 Kijevus mano gamintus is grynos krutineles.

Tokį kepsnį lengvai būt įveikęs, kotletai, karbonadai irgi eidavo po 3 ar 4.

Bet tai truko keletä metų. Ir jis vistiek būvo kūdena, visada per mažu svoriu. Dabar sakyčiau su nirmaliu apetitu ir maisto kiekiai normalus. Vis dar su tuo mažesniu svoriu. Mano vyras irgi valgus, o 188cm ugio kaip sveria tarp 78 ir 83 kg. taip ir sveria

Matyt augant reikejo.

Gal taviškė irgi dabar auginasi.

Atsakyti

Nuostabus rytas ir vis dar žydėjimas tęsiasi.

Kol apėjau savo ratą, įkaitau, nors lyg ir dar ryte šaltoka turėjo būt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 gegužės 2020 - 08:35

Labas rytas,

Tiek žmonių vakar pas mus parke, ir visi tulpių ieško :oh: žmonės net iš Klaipėdos atvažiuoja :oh:

Atsakyti

ingrida, as ir burbiskio dvare tulpiu ieskociau :)  tas prie musu miesto ;)

Atsakyti