Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gaila, kad daugelis nepasidomi kur važiuoti ir kiekvienais metais tas pats. Buvo daug pienių žydinčių, bet ir tas vakar nupjovė :lol: Žmonių gaila, mes dar nedirbam, tai nei dvaro apžiūrėti, nei kavos lauke išgerti :B

Atsakyti

PA GA LIAU diena, kai tikrai šilta ir galima būti trumpom rankovėm :wub:

Dar vieną užėjimą kiemo gėlių padariau. Ir norisi dar :rolleyes:

Atsakyti

Labas

Šitą o gal galit patart kokios gėlės tiktų balkonan iš šiaurinės pusės?(nestiklintan).

Užsimaniau šiemet balkone gėlių

Atsakyti

Diena iš tiesų nuostabi.

As su suknia ir plikom kojom.

Kaip nuostabu sedeti ir megzti pries saulyte.

Buvom rinkti dilgeliu, garsvu, kiaulpieniu, zemuogiu lapu, berzelio lapeliu.

Puse dilgeliu ir garsvos buvo paverstos pesto.

Koks skanus  gavosi, su moliugu seklom, saulegrazom, kanapem ir tyru alyvuogiu aliejumi, truputis mieliu dribsniu ir norisi kabinti šaukśtu.

Nunešiau puodelį savo draugei kaimynei, pas kuria vakar sveciavomes.

Visus kitus zolynus sita kaimyne man sudziovins dziovykleje. Turesiu aukso miltuku ziema, naturaliu vitaminukų.

Mezgu, kava geriu, valgau datules su kokosu sviestu apkietas juoduoju sokoladu ir sultinga mangą.

Ne žyzni a malina😊

Atsakyti

Bandysiu tą pienių medų pasigaminti, irgi nesu dariusi  :unsure:

Kokį receptą bandysi (ar gal jau bandei)? Paskaičiau, tai man ta gaminimo eiga tokia gan skirtinga pasirodė :wacko: , tik kad vadinasi kone visi receptai klasikiniais :D

Atsakyti

diena tai   :wub:  :wub:

o ką su tuo pieniu medum daryti? Į arbatą? 

Iš smalsumo ir aš pabandyčiau, bet nesugalvoju, kaip jį suvartoti  :unsure:  Sako, panašįu į rožių žiedlapių  sirupą.

QQte, manau, visur tinka pelargonijos, tiek kompaktinės, tiek svyrančios. Jei tik mėgsti jas. Ir priežiūros jom minimaliai, jei ne saulėtoje vietoje, tai ir išvažiuot 2 savaitėms gali, nenuleips...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 10 gegužės 2020 - 14:26

Vilmak nemėgstu pelargonijų,  nu bent tokios kaip pas mamą nepatinka, reik žiūrėt gal kokių mandresnių būna. Galvojau apie beonijas, gražu man, bet aišku drėgmę mėgsta.Spriges esu auginus tai byra labai...

Atsakyti

Tikras pienių medus tai skanu  :wub: 

Dirbtinio neragavau

Atsakyti

O šitą.. kažkur paskaičiau, kad yra pienės ir yra kiaulpienės. Tai iš kurių čia tas medus? 

Kažkada seniai, pamenu mama darė pienių vyną ar trauktinę :D  nu tiksliau šitų kiaulpienių. Ragaut nedavė :rolleyes: 

Baigiau savo mezginį. Kol kas dar džiūsta, bet kažko jis nedžiugina. Nors patiestas tai atitinka proporcijas to, pagal.kurį matavau.bet mėginukas paspūtė fainiai, o didelis gaminys nelabai, ypač ten kur siūlas iš babinos pabaigos. Tai gal dar reiks patrint. Sagų reik, neturiu, lauksiu kelionės į LT, gal iš namų atsargų kas atsiras. Siūlo turėjau 300gr, liko gal kokie 5 gramai. Tuo tai džiaugiuos.

Nu ir ieškau idėjos turimiems siūlams. Nieko gero neturiu. Bet gal koks patiuninguotas Haywardas gausis vasarai.iš jūrbanginės medvilnės, Nitės labdaros :rolleyes:  pliona pliona, suku suku ir galo nesimato :D 

Ingriduska kaip.kokia Balvočiūtė :D​  nu aš tai nelabai trokštu tų žolių. Vaikystėj tik iš balandų labai skani sriuba būdavo

Atsakyti

Šiandien pažiūrėjau tą pasakojimą apie skersai megztą raudoną megztuką ir beveik megzt užsinorėjau, jau gal po 2 mėn. Kol kas dar nemezgu, bet jau pagalvoju, beveik jaučiu rankose. :)

O čia ir yra ta teta Olga apie kurią vis kalbat.

Atsakyti

Kerpena aha ta ta. Aš pamenu kai jinai tą meztukąmezgė taip laukiau, galvojau norėsiu būtinai

Nu o va galutinis rezultatas  nelabai man

Tik spalva tai graži

Nu tiksliauaš tokio norėč bet trumpesnio gerokai,o siūlų sudėties tokios jinai pati nerekomenduoja būtent šitam, tįsta kaip supratau

Atsakyti

Tai aš irgi nebūtinai šito noriu, dar iš vis nežinau ko. Tik pačio mezgimo pradėjau norėt. Vis turėjau viltį, kad sukūsiu, bet ko tai sustojo procesas, jau kuris laikas tabaluojuosi vienoje vietoje, bet gal dar nenusivilti visiškai.

Gal kokią skraistę megzt, kuriai ne taip svarbus dydis? Tik nežinau, ar man jos reikia.

Atsakyti