Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, o gal nedėk tų lipdukų :mirksiukas:  būsi priversta išmokti, kur kokios raidės. Tai įmanoma. Aš dažnai keičiu LT į RU. Aišku, kad RU nesužymėtos, bet po kiek laiko atmintis pati sufleruoja, kur kokia raidė. Nors aklojo spausdinimo ir nepraktikuoju

Juokauju žinoma. Jei klaviatūra naujai pirkta, gal verta pabandyt pasikeist, kažkokia brokuota, nu nesąmonė, kad taip greit nusitrintų. O jei ne-lipdukai puiki išeitis, gali būti net namudiniai :D 

Dar puikus eksperimemtas, kokias gi raides naudoji dažniau nei kitas :D  septynias.

MB visą savautę pramiega :oh: aš tai ir taip nesikeldavau, bet matyt teks persiorientuot, kad skyrybų nebūtų. Nors aš mielai pagyvenčiau biškiuką atskirai. Kai pradeda pavydėt artimas, tai nieko gero :B  nu bet. Bent mėnesį reiks pakentėt, o ten jau ir vasara.

Atsakyti

Pirmos dingo m ir n, o dabar dar nėra a, s, v, j, k

Atsakyti

Tik viena balsė :D  dažniausias žodis MAN :D 

Juokauju žinoma vėl.

Kaukės lauke neprivalomos!

Atsakyti

Labas rytas,

Kerpena, rimtai, reik pakeist tą klaviatūrą, nes daiktas nekokybiškas.

Aš nemoku spausdint nežiūrėdama į raides. Tai būna, kad pavarau tekstą, o paskui matau, kad į LT nebuvo pakeistas :D Bet užat yra įprotis darkart tekstą perskaityt ir klaidas išsitaisyt :D Bet kartais ir tos praslįsta.

Tą aklą spausdinimą norėčiau išmokt.

Pagaliau galėsim be tų kaukių paupiu pasivaikščiot.

Vakar iš to pykčio išvariau pasiganyt ir tik beeidama supratau, kad kaukės nepasiėmiau :rolleyes:  Atgal nebegrįžau, bet jauku nebuvo, kad koks policininkas iš už kampo neišlįstų :D Nors sutikau gal tik pora šunų vedžiotojų.

Atsakyti

Šiandien ryte važiavau į pardę, tai matosi, kas ryte žinias žiūrėjo, o kas - ne :D

Aš tai mašinoj kaukę užsidėjau, o kažkoks vyrukas priėjęs prie pardės iš kišenės kaukę traukė :D tai dabar jau labai reik kišenių higieną kontroliuot :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 gegužės 2020 - 10:51

Mano patirtis. Mano kaime gi visada lauke nereikėjo.

Nešuosi maišiuką su pirštinėm ir kauke+dezinfekcinio buteliuką.Prieš pardę užsidedu pirštines ir kaukę, išėjusi pirma nusidezinfekcinu pirštines, nuimu kaukę, sugrūdu maišan, saugiai numaunu pirštines, irgi maišan,viską rankinėn ar kišenėn. Tada dar kart nudezinfekcinu rankas.

Aišku, tas nelabai veiktų einant per kelias pardes. Bet aš dažniausiai einu tik į vieną :D 

Atsakyti

katuk, o kokias pirštines imi? gumines?

Taip šalta šiandien namie. O dar pietums buvo šalta varškė. brr

Ir dar skauda kairės rankos bevardžio piršto sąnarį. Vakar visai vakare pajutau, šiandien toks patinęs. Lyg niekur nesusimušiau, arba jau visai atmintis sutrikus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 gegužės 2020 - 11:50

Jo. Kiniečiai prisiuntė :D tokios gan plonos, bet pakankamai tvirtos

Nors aš ir anksčiau jas buityje naudodavau.

Žodžiu, su mano vyru atsargų neptitruksim. Dezinfekcinio 5 litrai :D 

Pirštinių keli šimtai :blink: nu jos kartais suplyšta, bet iš esmės ne vienam kartui.

Kaukių vienkartinių irgi panašiai, 50 čia, 50 LT. Respiratorių gal 20, daugkartinių po pora kiekivienam....

Atsakyti

Ech, “susipykau” šiandien su savo planšete  :oh: Kažkokios bėdos su wi-fi.  :unsure: išbandžiau visus internete rastus patarimus, du kartus pilnai resetinau, vis tiek tas pats ššš...  :frusty:  nejaugi teks meistrų ieškoti?  :oh: 

Atsakyti

Na, jei viską išbandei, tai teks ieškot meistrų.

Sena planšetė?

Aš visai ne kaip qqtė :D  niekaip dar nenusipirkau. Nes neapsisprendžiu, ko man reik, planšetės ar laptopo. Ir tuo labiau, kokio modelio.

Jei gerai pamenu, qqtė jau dvi planšetes sunaudojo, o aš vis dar rą pačią kankinu. Nors paskutinį kart kantrybės pritrūko, nutėškiau ir nejudinu. Pas mane tai dingsta tapšnojimas, o paskutinį kart išvis niekaip neužsikrovė

Atsakyti

katuk jei ką tai mano dabartinė trečia jau, bet po pirmos labai atsikandau tų noname, o va samsungais patenkinta kol kas :)

Atsakyti

Na, jei viską išbandei, tai teks ieškot meistrų.

Sena planšetė?

Aš visai ne kaip qqtė :D  niekaip dar nenusipirkau. Nes neapsisprendžiu, ko man reik, planšetės ar laptopo. Ir tuo labiau, kokio modelio.

Jei gerai pamenu, qqtė jau dvi planšetes sunaudojo, o aš vis dar rą pačią kankinu. Nors paskutinį kart kantrybės pritrūko, nutėškiau ir nejudinu. Pas mane tai dingsta tapšnojimas, o paskutinį kart išvis niekaip neužsikrovė

nesenas Ipadas pas mane, maždaug metų senumo.  :unsure: 

Atsakyti