Taip baisiai, ane
Ant savęs ilgai nerodysiu, dėl daugelio priežasčių
Nebaisiai, bet neina suprasti, kas per daiGtas
Šiom dienom pažiūrėjau keletą filmukų apie mezgimo techniką, greitą ir lygų mezgimą, bobučių ir nebobučių akis ir pan.
Bandžiau pati taikyti patarimus praktiškai, tai ką aš žinau - paskutiniai 5cm megztuko labai jau nelygiom akim.
Ir vat keliuose filmukuose užkliuvo komentaras, kad, norint megzti greitai ir lygiai, vienas iš patarimų - kairio virbalo nereikia stumti dešinės rankos smilium, akis turi pati nuslysti nuo virbalo.
Man taip nesigauna, aš vis pirštu pastumiu. Ar jūs taip mezgat?
Oj filmukas man naudos dave tiek ir tiek, dabar žinau kiek siulo reikia atvynioti dedant akis, reik 3 pločius palikti. Sužinojau kad mezgu babuškinym metodam. Kad akis galima deti ant 1 virbalo. Kad ratu mezgant galimi virbalo skirtingi storiai. Kad akys turi buti arti smaigalio ir pačios slysti.
Na ir vakare aiskinsiuos kur tos mano akys uzmeta koja ant kojos. Niuma labai nepatingejo ir gal net rado kur as klystu.
Siandien gavau dovana.
Pasivaiksciojima ilga ir be nuotykiu. 13km 2val 16min
Dabar eisiu dar aplink kaima su kaimyne, ji man pripasakos istoriju apie kiekviena namuka. Saldu net kaip laukiu.
Na o kol kas geriu kavike su deserciuku, po sočių pietukų. Grįžus iš kaimo eisiu vėl prie mezgimo mokslų😂
Nes viskas kas nerta negražu tame etape.
Dar klausimas jei ženytusi michera ir ta mano pilka medvilne, ar butu normali santuoka? Ar neitu medvilne na leva? Neskersuotu i kitus😂😂😂
Goldai violetiniai tamsus U teste susisuka Sviesūs nesusisuka.
Plansete atidaviau mamai bet sena pagedo.
Jai patiko ji noretu tureti.
Planavau nupurkti, bet dabar gal nepirksiu, jei atsistatys visi darbai tai butinai. Mano mama nevaiksto, jai ji langiukas i pasaulį.
man irgi atrodo kad tie visi patarimai tik besimokančioms kurios dar neturi savo įgūdžių, atidirbtos technikos ir t.t.
dėl akių stūmimo pas mane kažkur per vidurįm ne pačios nušoka bet stumdyt irgi ne kiekvieną akį reikia
kažkaip nukabinu aš jas su dešiniu nuo kairio virbalo, kartais pastumiu
jei pačios nušoktų su mano mezgimo tankumu tai visas akis paleisčiau, pas mane akis virbalo didumo, nelabai jai šokinėt norisi ![]()
tiesa dabar storoką liną mezgu tai paslydinėja
Lace, viskas priklauso nuo aplinkybių.
Siūlas.slidus ar ne, reikia stipriai sumegzt ar ne. Galų gale, tam.kad slystų, dar reik ir visą kairę ranką atlaisvint, kad delno šonu neužspaustum slydimo.
Pamezgiau specialiai stebėdama, tai nestumiu nestumiunir bac pastumiu,bet tai savaime gaunas, jei pasidaro nebepatogu, t.y. akis l nebenušoka. Mano siūlai pakankamai slidūs, jeigu ką.
O beje, tų mokytojų kokios nors licencijos, diplomo ar kursų baigimo pažymėjimo neprašei parodyt
nes jei neturi, tai klausimas, kuri iš jūsų aukštesnio lygio.
Aš vistik manau, kad viską lemia patirtis
Aš tai nelabai suprantu, kam tą dviratį išradinėti jeigu moki megzti
Juk ir lygiai ir greitai ir gražiai mezgi
noriu lygiau, gražiau ir svarbiausia GREIČIAU!
mane Gadget mezgimo tempas smarkiai nuliūdino
dažniausiai moku megzti gražiai, bet kažkodėl gaunasi lėtai.
O šiaip jau žinojimas gyventi nemaišo, kuo daugiau žinai, tuo daugiau turi galimybių rinktis
Nu aš tai neskiriu iki šiol, kuris ten kuris būdas. Nes dar ten ratu mezgant vienaip, pirmyn atgal kitaip.. žiūriu pagal savo vakarykštį pamokslą-kad akys kojų nekryžiuotų, nebent toks užmanymas.
Ir neturiu jokio noro kokių nors ten būdų mokytis.
Būna sunku jutubėj kokį raštą žiūrėti, kai siūlą pvz užmeta ant virbalo, o ne užkabina ir dar būtinai kažkaip iš kitos pusės. Nu neapdirba tada mano smegenai kaip prisitaikyt savo rankom.
Šiaip visai nepamenu, kaip mane mokė vaikystėj. Man rodos aš pati išmokau
žinau, kad mama daug mezgė. Tai matyt nužiūrėjau. Nu ir dar iš knygų visokius ten raštus. Man patiko viskios konstrukcijos ir uždaviniai