Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk jei ką tai mano dabartinė trečia jau, bet po pirmos labai atsikandau tų noname, o va samsungais patenkinta kol kas :)

Trečia iš viso, o antra, kiek aš turiu :D mes man rodos maždaug tuo pat metu pirkom. Prieš :blink: 6 metus

Maniškė tai ne noanme, Lenovo netgi. Bet pirkta spontaniškai, dėl to neapgalvotas modelis ir nupirkta jau pasenusi morališkai :D​ 

Atsakyti

O aš prieš miegą vakar staiga sugalvojau suknią

modelį viską

o ryte atsikėlus sugalvojau ir iš kokių siūlų

nėr ramybės dabar, reik nors gabaliuką pradėt, bet kad pradėtų daigtų pas mane gal 3, jau jei padedu paskui sunku paimt

Atsakyti

Planšetę turėjom labai senai, vieną, kuri sugedo ir niekam jos tikrai nereikia- supratom. 

Atsakyti

Nesu turėjusi planšetės. Miglė turėjo seniau, bet irgi nebenaudoja. Aš tai išvis nabagė namie vienintelė neturiu laptopo :D Visais gyvenimo atvejais naudoju telefoną. 

Qqte, kokia suknia bus?

Aš vakar visą vakarą mėčiausi nuo vienų siūlų prie kitų. Kas seniau buvo sugalvota, jau nebenoriu, teko pasikankint. Bet lyg ir išgryninau idėją iš žalios medvilnės su šilku. To pačio siūlo kaip ir balto.

Atsakyti

Pas mus irgi planšetė nenaudojamas daiktas. O be to dabar ir užblokuota, nes kodą kažkas suvedė netinkamą. Ir patiems atblokuot neina. Bet kad niekas jos nepasigenda, tai taip ir guli vargšė :)

qqte, kokia suknia bus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 gegužės 2020 - 13:08

Vat mano akim bus graži. O daugiau nesakysiu, nes dar neaišku kas gausis

Atsakyti

Kaip keista  :unsure: Aš be planšetės jau sunkiai įsivaizduoju savo gyvenimą  :unsure: kompą išimtinai retai jungiu, viską planšetėje darau.  :unsure: Pas mus namie kiekvienas turi savo asmeninę planšetę, o jei priskaičiuoti kelias dar veikiančias, bet jau morališkai pasenusias, tai jų bus kokios 7  :B 

Atsakyti

Man irgi sunkiai be jos. O va MB tik su laptopu ir telefonu. O laptopas pas mus stacionarus praktiškai ir bele kokio senumo. Bet jei jam nereikia tai man juo labiau, aš savo atsinaujinau ūkį :)

Atsakyti

Vienžo, buvau labai užsispyrusi, turbūt kokius 10 kartų pilnai resetinau planšetę.  :rolleyes: labai įdomus fintas - instaliavimo/konfigūravimo eigoje wifi tinklą mato ir juo naudojasi, bet kai užkraunu iš debesų planšetės backupą, wifi nebeveikia.  :blink: Bandžiau ir senesnį užkrauti - tas pats. Galiausiai suveikė telefono backupo įkelimas.  :rolleyes:  Nevisiškai tai, ko reikėjo, teko rankiniu būdu vėl susitvarkyti paštus, ne visi prisijungimų slaptažodžiai išsisaugojo, bet beveik gerai.  :D Jaučiuosi beveik hakerė  :rolleyes: ir labai išdidi, kad nereiks nieko pagalbos prašyti  :D 

Atsakyti

Nedidelė pakabos fotosesija. Be sagų, su siūlgaliais ir netikros spalvos Nežinau, ar man reikėjo to daikto :D 300 gr kažkokio mikso su angora Priedas  received_738656790007069.jpeg   77,68KB   0 Parsiųsta kartų Priedas  received_687975268620150.jpeg   43,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, pakabinio vaizdo nekomentuosiu, rodykis ant savęs  :P 

Atsakyti

Katuk, pakabinio vaizdo nekomentuosiu, rodykis ant savęs  :P

Taip baisiai, ane :hmm: 

Ant savęs ilgai nerodysiu, dėl daugelio priežasčių

Atsakyti