Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dėkui merginos už balionus ir gražius žodžius, imu viską. 

Lepinuos filmu, senas, bet kažkaip pražiūrėtas

https://m.imdb.com/title/tt0114887/

Medus širdžiai😍

Atsakyti

Vienas gražiausių filmų :wub:

Atsakyti

Uf, aplankiau pardę.

Mano.kaukė tokio glotnumo :D  ir tiek ilgai šliaužiojau, kad kai mašinoj.nusiėmiau, tai įsispaudę net liko ant žandų ir nosies brūkšniai :D 

Bet įdomybė tokia atsirado. Eko skyriukas, tai Ingriduska ten pasiganytų ojoj. Visokių sėklinių miltų, kokosų visokiais pavidaliais, sviestas, aliejus, pienas, grietinėlė, net sausas pieno mišinys, visokiausių duoniukų, traškučių, šiaip aliejų, sirupų saldiklių. 

Nu žodžiu, nesitikėjau tikrai, šio bei to papirkau, bet nedaug, nes kaip.Ingriduska vyrui sako, jei valgai visokias nesąmones , tai nėr ko gadint gerą daiktą.

Bet vat kažkaip šviežių vaisių ir daržovių tai tik bazinis krepšelis. Cukinijų  nėr, grybų rudų nėr, paprikos suvytę...net pliam mairūno džiovinto nėr :oh:​ 

Atsakyti

Mane visų pirma moke nerti močiutė. Kokių 5 metu buvau. Sėdėdavau ant laiptų ir ilgą virvele nerdavau. Apie pirmą klasę virbalai prasidėjo. mokytoja darbų irgi paliko savo indėlį. Maistą tik dietini virdavom ir sriubas tik ne iš lavonienos. Soja buvo šventas daiktas. :) Bet nerti ir megzt vienintelė mokejau. Dar siuvinedavom įvairiom technikom, vedė pas gobeleno meistrė, tai gobeleno paveikslą darem, juostas ausdavom, dar kažką pynem. Siut nekenčiau, pamilti medžiagos neismoke, bet pasisiūti naktiniai, sijonas tikrai buvo nešioti į.

Atsakyti

Katuk, oj myliu tokius skyriukus. Faina kad net asociacijos ir pagalvojimai tau net su kauke iškilo apie mane😍

Tikrai kad prasineščiau per skyriuką

Kapseika dar neatidarius nuorodos kažkodel žinojau koks filmas bus po ja. Nuojauta, sekta, skoniai😍😍😍

Atsakyti

Ingriduska, jeigu jis nesunyks iki normalaus gyvenimo :D tai pagalvosim, ko tau parvežti degustacijai :mirksiukas: 

mane vėl ištikusi maisto gamybos krizė :oh:nenoriu ilgai toj virtuvėj kuistis, ir nesugalvoju, ką tokio abiems nariams valgomo gaminti. užvakar visai skaniai prisukau netinginių balandėlių, troškinau orkaitėj , dvi dienas valgėm. .šiandien jau praviriau pomidorų sriubos, man gal ir užtektų, bet mano augintiniui tai bus maža....

Atsakyti

Faraway su gimimo dienaaa  :4u: 

Kapseika vojaj laikykis gyk ir nesirk daugiau.

Į parazitą žadėjom eit, su kolege tarėmės kol  neištiko karantinas

Ieškosim vadinas kur pažiūrėt

Nu balaganas šian kažkoks, nė pavalgyt nė pamegzt nė basanoškių nusipirkt laiko nebuvo...

Reik eit makaulę išvėdint ir su teta maloniai vakarą praleist.

Dėl stuburo man yr skaudėję po šonkauliais giliai ir ne taip aštriai o bukai...nu tikrai galvojau kepenys ištino

Žodžiu visą tada mane išechoskopavo, išrentgenavo, kraujo visokius žymenis tyrė ir t.t.

Ir rado tik pasidėvėjusį stuburą  :D​ 

Atsakyti

Katuk tu auksas.

Mano meniu šiandien, salotos su garšva, ridikėliais, cukinija, agurku, padažiukas iš žolių pesto padažo (šiandiena pasidariau iš žemuogių, beržiuko, avietyčių, dilgėlių lapiukų, saulėgražű ir moliūgo sėklyčių, moliūgų šaltai spausto aliejaus, mielių dribsnių, grūstų kanapių,,laiškinio česnako)

Ir sojos kukulaičiai

Vyrui žarijuose keptos tortilijos.

Karšiukas keptas folijoje pilve prikimšta svogūnų ir sviesto įdaro. Salotos ridikeliu, agurku ir pekino.

Dar pabaigė Žuvienę virtą vakar.

Tai vsio su gamybom.

Rytojui troškinys mesos su šviežiom bulvikėm jam.

O aš dar susigalvosiu. Gal tofyfienę.

Atsakyti

Ai aš jau susiradau. Pupelių troškinys pagal.Beatą.

Tofyfienė :hihihi:​ 

Aš turiu tokį nusistatymą. Sojos mėsos negaminti dažnai. 1 kartas savaitėj, ar net rečiau. Tofu deja šiam kaime retai kada rasi..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 15 gegužės 2020 - 17:18

Mano drauge man paraše kad ji skaite, girdejo kad soja blogai.

Tada as parašiau Ugniui ir paprasiau paziuret naujausius visokius tyrimus.

Jis rimtai užsiėme ir reziume valgyk mamuk i sveikatike.

Tofu aisku ne sojos mesa.

Is sojos mesos tim tie anamama skanus

Bet tofu man atradimu atradimas.

Viskas skanu tortai, kremai, tofifienes, varsketukai virti kepri, čyzkeikai. Zodziu universalus

Atsakyti

Žinau, kad ta soja reabilituota. Nu bet vat kažkaip vistiek pusgaminis, ir dar toks ne visai aiškus.

Šiaip mano žiniom, fermentuota soja netgi visai naudinga. Ta prasme, tofu.

Bet vat su ta tipo mėsa, tai kaip ir su mėsa, aš taip manau. Kasdien valgyt gal neverta. Ne visai aišku, kur ji augo ir su kuo kryžminosi :D  mano brolis augina sojos pupeles. Ta prasme, žemės ūkio bendrovė. Ekologiškas. Bet sakė, visos išvažiuoja eksportu.

Aš perku džiovintus visokius reikalus. Faršas, kepsniai, befstrogenas ir pan.

Galų gale, man tai sojos mėsai skonio trūksta.

Atsakyti

Tofu as megstu, o mesos neitin. Tad ji reta

Atsakyti