Esu vienitelį kartą pirkus tofu. Bet jau taip nesėkmingai. O gal pagamint nemokėjau. Tai pastovėjo ir išmečiau.
Limituk kvieciu i pamokelę 🤗
Ingriduska
Na va, po to vis bijojau pirkt. Todėl su nuostaba vis stebiu tavo tofu viražus ![]()
Man su tofu sekasi taip pat kaip ir Limit
Ingridushka, tofu valgai, nes nevalgai pieno produktų, ar kad vegetarė? Man dieviškas produktas - panyras, bet jis iš pieno.
Nemirštu aš dėl to tofu. Bet visai nieko dalykas. O varškinius dalykus aš iš varškės gaminu. Ir kotletus - iš mėsos. Ir pesto man yra - iš baziliko, sūrio ir aliejaus. Nu teee kedrinė pinija plius česnakas.
Aj, ir aš turiu savo raudoną atspalvį ![]()
![]()
Kvietimas realus Limit, tik sulUk kol grisiu ir jei nebijosi tai prašom
Jurgitak aš veganė dabar jau kokie 10 men Ir kaifuoju nuo viso jausmo, kūnas man dèkoja, o aš jam.
Matyt tai man itin tinka
Ingriga ir tave kviečiu😂
Tofu yra skanus ir universalus.
Puiki alternatyva, ypač kai atsisakai pieno produktų ir gyvulinio maisto.
Na, grynas tofu nieko ten skanaus
tokia beskonė masė. Bet jeigu paruošus kaip nors su skoniais, visai gera alternatyva.
Ir skirtingų gamintojų skirtingi truputį poskoniai. Pvz maximoj tofu rūgštus, nepatinka. Rimi Sojalitos geri. Lidlo irgi, ten būna rūkyto, marinuoto. Minkštas tofu labai gerai padažams ir kremams
Lidlinis nuostabus
Tiesa kad paruosti reik, paskoninti😊
Dar silken kremams ir tortams eina kaip dainelė.
Ugnius UK ten išviso visokių jų prisiperka Kiniečių kvartalo parduotuvytese
Mano pažintis su tofu irgi nesėkminga.
Paskaičius gal Ingriduškos kokius parašymus, nusipirkau. Paragavau, net neatsimenu įspūdžio. Dar dukra pamatė ir nusistebėjo, kokią čia nesąmonę nusipirkau. Tai pastovėjo šaldytuve, kol sugedo. Taip ir baigėsi. Aišku čia mano bėda, kad nemėgstu gaminti naujovių, ko mintinai nežinau.
Va keto irgi ten visokiausių receptų yra, ir desertų, bet kai pažiūriu, kiek ten produktų reikia, dar ne viską turiu paprastai, o dar gaminimo eigą reikia sekti, tai ir praeina noras. Nors šiandiena pasiryžau ir dabar kaip tik keto duonelė iš sėklų kepa. Po to keps šeimai įprasta duona. Bet tai kaina to mano mažo kepaliuko turbūt tokia pati, kaip dviejų kepalų įprastos duonos
Bet ta proga per savo pasivaikščiojimą turėjau užeiti parduotuvėn sėklų kai kurių. Tai nei dezinfekanto prie durų, net tas indelis nuimtas, nei pirštinių maišelinių, nors per garsiakalbį nuolat pasakojo, kad reikia dezinfekuotis rankas ir nieko neliesti be pirštinių. Gal kad vakaras, viskas pasibaigė. Kažkokias gumines nusiprikau, sakiau kitą kartą reiks neštis, bet tokios storos, tos valymui kur paprastai naudoja, tai turbūt bus labai nepatogu. Ir tas paskutines paėmiau.