Ai beje, aš tik šįryt 5 ryto grįžau namo, o pusę devynių pažadino Šarlotės mokytojas besibaladojantis į duris, su užduotimis po pažastim.
O nakvojau gi Universitetinėje ligoninėje. vakar ryte vėl stipriai suėmė skausmai širdies plote, vos sulaukiau pakeisiančios kolegės, į vakarą sublogo tiek, kad galėjau tik sėdėti įsitempus, kaip styga, bet koks kitoks judesys ar poza, tikra kankynė... Mano vyriškiai trūko kantrybė, ir išvežė... Pataikiau pas labai fainą daktariuką, kuris rimtai nusiteikęs, iščiupinėjo mane nuo A iki Z, Ultraschall, rentgenas, kraujo n... tyrimų tiek iš venos, tiek iš ausies, kardiograma ir dar nežinau kas paskui dar kart pakartotiniai tyrimai, kad įsitikinti, kad situacija stabili ir taip iki 4 ryto. Bet atmetė visas pavojingas gyvybei blogybes, širdis, plaučiai, inkstai Ok. dabar liko patekti pas ortopedą, gali būti raumens uždegimas, arba koks užspaustas nervas, dar pirmadienį gausiu atsakymus dėl skydliaukės. Paryčiais ir vaistai ėmė veikti, iki tol nieks neįkibo, tai dabar su tokiu lengvu maudimu fone ir be miego, bet atrodo galėčiau kalnus nuversti.
Aišku neversiu, bet šiek tiek megztelsiu, o gal net išardyti ir pasiskaičiuosiu tą tetos futbolkę. Ar iš jūsų kuri ją mezgėt, ar gausiu pagalbos tam kaklui?