Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai beje, aš tik šįryt 5 ryto grįžau namo, o pusę devynių pažadino Šarlotės mokytojas besibaladojantis į duris, su užduotimis po pažastim. 

O nakvojau gi Universitetinėje ligoninėje. vakar ryte vėl stipriai suėmė skausmai širdies plote, vos sulaukiau pakeisiančios kolegės, į vakarą sublogo tiek, kad galėjau tik sėdėti įsitempus, kaip styga, bet koks kitoks judesys ar poza, tikra kankynė... Mano vyriškiai trūko kantrybė, ir išvežė... Pataikiau pas labai fainą daktariuką, kuris rimtai nusiteikęs, iščiupinėjo mane nuo A iki Z, Ultraschall, rentgenas, kraujo n... tyrimų tiek iš venos, tiek iš ausies, kardiograma ir dar nežinau kas  paskui dar kart pakartotiniai tyrimai, kad įsitikinti, kad situacija stabili ir taip iki 4 ryto. Bet atmetė visas pavojingas gyvybei blogybes, širdis, plaučiai, inkstai Ok. dabar liko patekti pas ortopedą, gali būti raumens uždegimas, arba koks užspaustas nervas, dar pirmadienį gausiu atsakymus dėl skydliaukės. Paryčiais ir vaistai ėmė veikti, iki tol nieks neįkibo, tai dabar su tokiu lengvu maudimu fone ir be miego, bet atrodo galėčiau kalnus nuversti. 

Aišku neversiu, bet šiek tiek megztelsiu, o gal net išardyti ir pasiskaičiuosiu tą tetos futbolkę. Ar iš jūsų kuri ją mezgėt, ar gausiu pagalbos tam kaklui? 

Atsakyti

parsinešiau siūlus, galvą plausiu vėliau  :B truputį nusivylimas - tai, ką mano monitorius rodė kaip pilkai mėlyną, realybėje tikrų tikriausia pilka.  :oh: spalvos gražios, bet kai lūkestis kitas.... :unsure:

Pilkaa :wub: ypač ta tamsioji  :wub: 

Atsakyti

Pilkaa :wub: ypač ta tamsioji  :wub: 

abi pilkos gražios  :wub:  realybėje gal kiek tamsesnės

Atsakyti

Kapseika, ber jei nervo uždegimas, tai turėtum jausti, kad ne vidinis skausmas, ir pakankamai aštrus turėtų būt. Bet jei nuo judesio suskausta, tai visai tikėtina.

Aš toj vietoj turiu įsisenėjusį tokį, užeina tai stipriau, tai silpniau. Net buvau įsisvaigus, kad gal išvarža, nes lyg ir kokį gumburį jaučiu. Bet labai aiškiai jaučiu, kad ne širdis ir ne skrandis, o kad raumenai :D  jei ten jų yra.

Tetos nesu daug klausiusi, bet kažkaip yra įstrigęs jos pasakymas, kad ji nepasakoja tiksliai pagal akis, kaip ką megzti, turi skaičiuotis pagal save, nes kiekviena mezgėja ir modelis yr individuali. Ji papasakoja tik principą, technologiją.

Atsakyti

Katuk, žinok iš to skaudėjimo aš net negaliu normaliai nusakyti, vidinis ar kitoks tas skausmas, nes vienu metu duriantis, lyg kas ką smailaus suvarytų, kitu metu lyg kas tą širdį suimtų į delną ir dar gerai spustelėtų, negalėjau nei atsikoseti, nei giliai įkvėpti, atsigulimas ant šono išvis kankynė, o echoskopavo gulint ant šono, tai iki ašarų, žodžiu vargeli, vargeli...

paryčiais, jau su vaistais priglušinta, bet vis tiek tik ant nugaros galėjau gulėti. O dabar irgi visas krutinės plotas, lyg isdraskytas, maudžia, bet nebėr tų aštrių spazmų ar dūrių. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 15 gegužės 2020 - 12:04

Ojei, kapseika, nu tu laikykis, gražioji moterie :4u:

O ne juostinė kokia nors pūslelinė. Mano tėčiui buvo, galvojo, kad mirs nuo širdies blogumo, tai labai panašiai viską apipasakojo. Bet ten lyg kžkokie dar simptomai turi būt, tai gal  jau būt pastebėję tau.

Beje, vakar pavažinėjus dviračiu ir man kažkur tam plote maudė :rolleyes:  Bet paskui išvažiavom į kiną, dar galvojau, kaip aš čia išsėdėsiu, bet pasimiršo, matyt, praėjo ir tiek.

IR beje, filmas labai patiko, gal jau matėt, jei ne, rekomenduoju - Parazitas.

Man, kaip pilkos fanei, Lace visos babinos labai gražios :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 gegužės 2020 - 12:13

Kapseika,net skaityt skauda. Na bet tyrimai padaryti, tai ras priežastį tikiuosi

Man Lace babinkos irgi.gražios, bet kažkaip turėt nenoriu :D​ 

Atsakyti

Kapseika  :4u: 

Atsakyti

Mano mokykloje mergaičių darbų kabinetas irgi buvo ne mokykloj, o šalia mokyklos buvo toks medinis namas. Tai panašiai kaip namuose buvo virtuvė, kambarys, o gal ir ne vienas, gerai neprisimenu. Kitame  to namo gale buvo  mokyklos seselė.

Nu tikrai į prisiminimus nunešė. :)

faraway, su gimtadieniu! :dovana:

kapseika, laikykis :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 gegužės 2020 - 13:00

Faraway  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

:4u:  :4u:  :4u:  Kapseika

Atsakyti

Faraway  :happybday: 

Atsakyti

Acha pamiršau pasveikinti Gimtadieninkę.

Jurga su tavo diena. Suknių, mezginių, sveikatos ir uchvatos.

Kapseika, oj tikrai kad skauda skaityt, bet labai didziuojuosi kad išsityrei, atmetimo principu ne tas, ne tas, ne tas prieisit iki Tas ir pagysi.

Kol dar ner meetu, nysprendžiau gal kokias serveteles panerti is pilku.

Esate tos kurios mokote, skatinate nenuleisti nosies ie nesusitaikyti su bet kaip. Tai va pagalvojau kad siulai su manim nerimo, mezgimo goldai prie ranku nelimpa, vasareja ir nesiniri šiltukų.

Galėčiau skaityt, bet bijau pamest ta užsidegimą mezgimui tai nerimu ji palaikysiu kaio kvepavimo aparatu😂😂😂😊

Šiandien vaikščiojau tikslingai, pilna Maxomini maišä parnešiau šiukšlių.

Bambaliai, cizu pokeliai, ledu popieriukai ir naujos aktualijos😂😂😂kaukes, pirstines vienkartines. Kaukiu net roziniu vienkartiniu nuneztu radau, tokios grazios visai.

Zodziu jauciuosi ir pavaiksciojusi ir miškui gera darbuka padariusi.

Atsakyti