Sveikos. Užmirsot ketvirtadienį? Ech...
Sugalvojau vienai nėštukei dovaną padaryti. Iš kokio siūlo mezgate pledukus naujagimiams? Kiek pamenu Katukas mezgė.
Sveikos. Užmirsot ketvirtadienį? Ech...
Kad supratau, jog nereikia jų.
Bent jau kas savaitę tai tikrai.
Katuk jeigu paprašys atidaryti langą, arba išlipti tada ir užsidėsi. O asmenybę tai ir pro uždarą pamatys
O pasą paduot kaip
Buvau be kaukės, RF muitininkė su, LT be. Net temperatūros netikrino
Sugalvojau vienai nėštukei dovaną padaryti. Iš kokio siūlo mezgate pledukus naujagimiams? Kiek pamenu Katukas mezgė.
Mezgiau vieną iš merino kamuoliukų, kitą iš babininio.merino su milimetru kašmyro
gal 10 proc. Labiau patiko babininis
Labas rytas,
katuk, tai tu jau LT?
Labas rytas,
katuk, tai tu jau LT?
Jau.
Biškį pabūsiu.
LT net atrodo oras kitoks
Ir mano lova!
Katuk sveika pargrįžus
Lova yra tas džiaugsmas kurį tik neseniai pradėjau suprasti, seniau visos tijdavo.
Taśes iškroviau, išskalbiau rūbus, bet virtuvė dar baisi nuo visokių paketukų, sklianačkų babačkų.
Miegamojo net langą nusivaliau vakar kiti laukia dar.
Vilniuj taip gražu ir taip žalia.
Ingriga, atleisk nesupratau iš kart, bet ten tavo megztas reikalas, labai lengvas,,gražus, bet suprantu ne pabaiga.
Baigiau savo mezginio kūno nugarą.
Liko rankovės ir primierka, nu skersuoja,,bet imu manyti kad su rankom kažkas mano ne taip😂😂😂
Labas rytas
Ingriduk neatsiprašinėk, dar nebaigtas, buvo proga pasinaudoti gražia boba
Aš dar pasakysiu kad man karamele su kokoso pienu ir stevija nesigavo, viriau viriau, kol viskas išvirė beveik, tada dar įdėjau kokoso aliejaus, žodžiu sulaistymui pyrago tiko,,bet iki karamelės kaip basomis iki Pekino nueiti.
Ištraukiau vakar iš kameros mentės gabaliuką, pirkau tą dieną kai paskelbė karantiną😂😂😂
Į kaimą vežiau tris kart, vis nesunaudojai.
Dabar suprieskoniavau ir maiše iškepsiu,,šviežios bulvikės,,salotikės bus į kompaniją.
Sau užmerkiau pupelių, bet tai kad išbrinko puode per kraštus lipa.
Dabar bus savaitę😂😂😂
Ingriduska, optimistė tu, iš vandens karamelę išvirt
Visų pirma turi būti kokoso kremas, ne pienas. Ir kokosų aliejus. Kad bent kažkas nugaravus skysčiui liktų.
Čia kalba didžioji virėja